- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Takıntı değiştirecek şu anSuan ders calısıyorum ama bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli kafamda ic sesim beni asagılıyor sürekli annem evdeki esyaların yerlerini değiştircek diye endişeleniyorum. Kafam cok karışık.
Ee annen eşyaların yerini değiştirse ne olacak?Suan ders calısıyorum ama bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli kafamda ic sesim beni asagılıyor sürekli annem evdeki esyaların yerlerini değiştircek diye endişeleniyorum. Kafam cok karışık.
Takındım ne demek?Suan ders calısıyorum ama bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli kafamda ic sesim beni asagılıyor sürekli annem evdeki esyaların yerlerini değiştircek diye endişeleniyorum. Kafam cok karışık.
Tıbbi sekreterlik düşünüyorum. Sağlıkta olcakmıs galiba atama gene belli olmaz cepte bulunsun puan diye düsünüyorumboşuna kpss falan çalışmayın kamudan emekli olan personel kadar alım yapılacak diyorlarya da emekli istifa ölüm vs durumunda. 12 yılı geçti aynı kurumdayim ne ölen oldu(çok şükür diyeyim)ne istida edeni gördüm ne de bana emekli olan denk gelmedi. çok üzücü ama durum bu. belki bolca kolluk görevlisi alırlar. askerlik bayanlarda çok az alım oluyir da polislik belki zorlayabilirsiniz. ben bu açıklama sürecinde kpss çalışıyor olsam kesin bırakırdım. boşuna kürek çekmenin bir anlamı yok diye .... ben mi çok umutsuzum bilemiyorum ama böyle düşünüyorum
Cok güzel moral veriyor sunuzTakıntı değiştirecek şu an
Bunlara bakınca zaten derece yapacak gibi durmuyorsunuz boşverin yatın uyuyun
tabi ki çok haklısınız. Allah zihin açıklığı versin başarılarTıbbi sekreterlik düşünüyorum. Sağlıkta olcakmıs galiba atama gene belli olmaz cepte bulunsun puan diye düsünüyorum
Veriyor sunuz diye yaziyosan kusura bakma ama hakli. Biraz Turkce calis.Cok güzel moral veriyor sunuz
Çalıştığınız kurum adliye mi?boşuna kpss falan çalışmayın kamudan emekli olan personel kadar alım yapılacak diyorlarya da emekli istifa ölüm vs durumunda. 12 yılı geçti aynı kurumdayim ne ölen oldu(çok şükür diyeyim)ne istida edeni gördüm ne de bana emekli olan denk gelmedi. çok üzücü ama durum bu. belki bolca kolluk görevlisi alırlar. askerlik bayanlarda çok az alım oluyir da polislik belki zorlayabilirsiniz. ben bu açıklama sürecinde kpss çalışıyor olsam kesin bırakırdım. boşuna kürek çekmenin bir anlamı yok diye .... ben mi çok umutsuzum bilemiyorum ama böyle düşünüyorum
evetttÇalıştığınız kurum adliye mi?
Memurlukta kaç yaşına kadar atama oluyor bilginiz var mı şu an 37 yaşındayımtabi ki çok haklısınız. Allah zihin açıklığı versin başarılar
yanlış olmasın tam bilemiyorumMemurlukta kaç yaşına kadar atama oluyor bilginiz var mı şu an 37 yaşındayım
Anlatıldığı gibi iş yükü çok mu yoğun? Katipliğinevettt
Merkezi atamada yaş sınırı yok diye biliyorum ama başka kurumlar ilan verirken yaş sınırı koyuyor adalet pomem vs çoğu ilan 30 yaşı doldurmamış olsun diyerek açılıyor ama siz çalışıp puanınızı koyun cebinizeMemurlukta kaç yaşına kadar atama oluyor bilginiz var mı şu an 37 yaşındayım
yani bu biraz şans işi aslında biraz çalıştığın birime bağlı. ben inanılmaz yoğunum mesela. illallah ettim yoğunluktan. sabah 8.40 da başlayıp akşam 17.25 de bırakıyorum. işlerimi bitirmek için 23 nisanda 1 mayısta çalıştım hafta sonları gittim çalıştım. şimdi gitsem yine çalışırım. çok yoruldum ama seviyorum daAnlatıldığı gibi iş yükü çok mu yoğun? Katipliğin
Anladım Allah kolaylık versin teşekkür ediyorum cevap içinyani bu biraz şans işi aslında biraz çalıştığın birime bağlı. ben inanılmaz yoğunum mesela. illallah ettim yoğunluktan. sabah 8.40 da başlayıp akşam 17.25 de bırakıyorum. işlerimi bitirmek için 23 nisanda 1 mayısta çalıştım hafta sonları gittim çalıştım. şimdi gitsem yine çalışırım. çok yoruldum ama seviyorum da
iş yoğunluğunun şans işi olduğu kadar iş arkadaşı kısmı da çokça şans işi. iş ogretmeme benim mantığıma hiçbir zaman yatmadı ama öyle çok o modelden var ki... ne yani sen ananın karnından uyap sistemini bilerek mi doğdun? yazık günah yeni başlayanlar gizli gizli ağlıyor bazen ne kadar üzücü bir durum. arkadaşınız haklıdır öğretmeyen çok var sanki devlet sırrı gibi. halbuki öğret hem senin iş yükün azalsın hem devletin işi yürüsün. bende denk geldim öylelerine ama asla ben onlardan olmadım. kim ne sorarsa elimden gelenden fazlasını yaparım. bu tür insanlar her yerde var ama işten soğutmaya yetmiyorlar. çünkü iyiler daha çok ve eminim hep iyi aniliyorlar. çıktığınız bu yolda size de başarılar allahim iyi insanlarla karşılaştırsın aminAnladım Allah kolaylık versin teşekkür ediyorum cevap içinher işin zorluğu var beni asıl korkutan işi öğretiyorlar mı ? İşi öğrenme süreci zor mu ? Yani uyap, programlar karışık mı ? yeni atanan katip arkadaşıma işi gösteren yokmuş bundan çok dert yanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?