- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Olacağı varsa olur. Taksanızda takmasanız da.
Hem bozulursa gaz sistemlerine elimi soktum kurcaladım kabloları kopardım ondan olmuştur diyin. Sizle ilgisi olabilir de, biraz sakin olun.
Off baskii burdan hissettim..ve anahtarla boydan boya cizesim geldi esinizin arabasini...esinizin diyorum cunki sizin olamamis araba
Evlilikte senin malın benim malım ayrımı mı olur yahu? Ve sizden kıymetli mi bi araba? Takıntı değil bu, eşinizin tutumundan kaynaklı ve çok çirkin bi davranış bence eşinizin yaptığı
Takıntı için uygulanan en etkili tedavi yöntemlerinden biri öncelikle takıntıyı olduğu gibi tanımlamak. Sonrasında ise takıntı anında kendinizi iyi hissettirecek bir şeye odaklanmak ve onu yapmaya devam etmek. Kitap okumak, dans etmek, yemek yapmak, egzersiz yapmak vs ne olursa.
Bu en ciddi OCD hastalarında uygulanıyorsa bence biz hastalık seviyesinde olmadan da rahatca uygulayabiliriz :) ben de takıntılı bir insan olduğum için beynimi eğitiyorum. Olacağı varsa olur, takıntı yapmak sadece sizin enerjinizi emer.
Peki sizce bu yaşadığım gerçekten takıntı mı yoksa eşimin davranışı yüzünden mi
Takinti degil sizin ki baski...yani kendi kndinizi zorlayarak asacaksiniz..o baskin ciktikca siz daha baskin olun..sizin korktugunuzu gordukce sahlanacak esiniz.egosunu indirin biraz..yapamiorsaiz psikiyatri destegi alin
Eşinizle ilgili konularda mı böyle tedirginsiniz yoksa sadece sizi ilgilendiren konularda da böyle hissettiğiniz oluyor mu?Peki sizce bu yaşadığım gerçekten takıntı mı yoksa eşimin davranışı yüzünden mi
araba kullanırken nasıl video atıyorsun ?Zaten burnundan fitil fitil getiriyorum ama yok bana mısın demiyor.
Bilerek araba kullanırken video atıyorum mesela.
Ama işte alışmış bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?