• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı için yardım istiyorum

peki annen alsa

iadesi de yok indirimli almış

çizikli kap ne yapacaksın ,

oturup ağlayıp bu senin olsun bana yenisini mi alalım diyeceksin

ya da nişanlın alsa mesela

bakıyor deniyor foto çekiyor 5 kişiye daha soruyor vs vs
çoğu zaman almıyor tabiki
esnaflar da bıktı :)
Benden de bıkıyorlar bunun burda bi hatası var diye gösteriyorum mesela bana salakmışım gibi bakıyorlar bi tuhaf böyle

peki annen alsa

iadesi de yok indirimli almış

çizikli kap ne yapacaksın ,

oturup ağlayıp bu senin olsun bana yenisini mi alalım diyeceksin

ya da nişanlın alsa mesela
Hiç öyle denemedim canım sen kullan derim heralde

Çeyiz alanlar böyle benim gibi incelediniz mi nasıl alıyordunuz :KK64:

ama şimdi plastik mutfak leğenine sen kullan dersin 5-10 liradır da binlerce liralık yemek takımına nasıl diyeceksin
Evet canım yemek takımım şu an içime hiç sinmiyo gerçekten hatası olanlar var baskalarının goremiceği benim gördüğüm hatalar

Mrblar herkese.Benim yıllardır aşamadığım bir problemim var.Bir şey satın alırken aşırı derecede inceliyorum.Aynı bedenden üç tane varsa bana göre en düzgününü alıyorum.Dikişlerine bakıyorum defosu var mı atıyorum kurdelesi düzgün mü vs. Şu an çeyiz hazırlığı içerisindeyim nisanda düğün Allah nasip ederse.Plastikteki çiziğe takılıp almıyorum bu gidişle yetişmicek eksikler.Benim gibi bu kadar ayrıntılı bakan var mı yoksa tek miyim??Bu takıntı ilaçla da geçmedi nasıl geçer bilmiyorum terapi alsam geçer mi onu da bilmiyorum.Tek bildiğim alışveriş benim için kabusa dönüyo nefret ediyorum çoğu zaman.Kimse benimle alışverişe dayanamıyor.Öyle al nihal çizik olduğunu bile bile al diyorum yok alamıyorum.Alınca o çiziği kafaya takıyorum bu defa.İnsanlara bakıyorum beğendiğini tak diye alıyo ben gibi incelemeden o kadar özeniyorum ki Gerçekten varsa benim gibi nasıl baş ediyorsunuz bununla yardımınızı bekliyorum.
Valla tedavisi var mı bilmiyorum da sizle alışveriş çok zor. Plastikte de çizik oluversin.

Çeyiz alanlar böyle benim gibi incelediniz mi nasıl alıyordunuz :KK64:
Nerdeyse herşeyimi evlendikten sonra alabildiğim için böyle dertlerim de olmadı.
Alabilecek gücünüz var şükredin.
Siz bu kadar ayrıntılı inceledikçe de karşınıza hep kusurlu şeyler çıkacak. Boş uğraşlar nefsin oyalaması bana göre. Tabi ki büyük kusur olur bakınca görür almazsınız ancak minicik birseyi de büyütüp vesvese yapmaya ve hayatı kendinize zehir etmeye hiç gerek yok..

:KK57:
Allahım yalnız değilmişim :KK57: trendyoldan sipars veriyorum küçük bi hatada hemen iade ediyorum ama bende yakışmadı diye dusunmekten ziyade böyle bi kusur buluyorum çizik dikiş hatası vs
ben aylık 500 -600 tl lik ürün alır
ufacık bir iplikte ya da içime sinmeyen birseyde iade ederim :)
magazaya gıdersem alamam
o ıvır zıvırdakı seyler çizikler benım de gzüme takılır
pahalı da alsam ucuz da alsam incelerim

ben aylık 500 -600 tl lik ürün alır
ufacık bir iplikte ya da içime sinmeyen birseyde iade ederim :)
magazaya gıdersem alamam
o ıvır zıvırdakı seyler çizikler benım de gzüme takılır
pahalı da alsam ucuz da alsam incelerim
Aynı ben gerçekten

Nerdeyse herşeyimi evlendikten sonra alabildiğim için böyle dertlerim de olmadı.
Alabilecek gücünüz var şükredin.
Siz bu kadar ayrıntılı inceledikçe de karşınıza hep kusurlu şeyler çıkacak. Boş uğraşlar nefsin oyalaması bana göre. Tabi ki büyük kusur olur bakınca görür almazsınız ancak minicik birseyi de büyütüp vesvese yapmaya ve hayatı kendinize zehir etmeye hiç gerek yok..
Cok haklısın

Mrblar herkese.Benim yıllardır aşamadığım bir problemim var.Bir şey satın alırken aşırı derecede inceliyorum.Aynı bedenden üç tane varsa bana göre en düzgününü alıyorum.Dikişlerine bakıyorum defosu var mı atıyorum kurdelesi düzgün mü vs. Şu an çeyiz hazırlığı içerisindeyim nisanda düğün Allah nasip ederse.Plastikteki çiziğe takılıp almıyorum bu gidişle yetişmicek eksikler.Benim gibi bu kadar ayrıntılı bakan var mı yoksa tek miyim??Bu takıntı ilaçla da geçmedi nasıl geçer bilmiyorum terapi alsam geçer mi onu da bilmiyorum.Tek bildiğim alışveriş benim için kabusa dönüyo nefret ediyorum çoğu zaman.Kimse benimle alışverişe dayanamıyor.Öyle al nihal çizik olduğunu bile bile al diyorum yok alamıyorum.Alınca o çiziği kafaya takıyorum bu defa.İnsanlara bakıyorum beğendiğini tak diye alıyo ben gibi incelemeden o kadar özeniyorum ki Gerçekten varsa benim gibi nasıl baş ediyorsunuz bununla yardımınızı bekliyorum.
Öyle birini tanıyorum birgun gaflette bulunup alışverişe gitim onunla bir hafta ayaklarım ağrıdı abartisiz

Keşke bende öyle olsam. Ben de tam tersiyim, Düşünmeden Alır çıkarım eve bi gelirim bi yerinde hata var. Çok buyuk bi sıkıntı değilse onu gidip değiştirmem bile... Para harcama konusunda nasılsın genelde cimri insanlar senin anlattığın gibi oluyorlar.. Eğer öyle de bi durumun varsa bunun da ayrı ayrı çözümleri var...

kıyafeti ışıga tutup bakmazmısınız delinmiş mi diye.
peki en alttan almazmısınız yada en arkadan ellenmemiş denenmemiş olabilir düşüncesi ile.
bende sizdenim ama seviyorum bunu nihahetinde aldıgımız şey uzun süre kullanılacak

Kuzum tabiki incele eve gelsen istedigin gibi olmasa hele birde dugun alisverisi burada ornekleri var yemek takimi aliyor eve geliyor eksik var kirik vs bak ben gecen bir pardesu aldim nasil begendim gozlerimden kalp fiskiyor fakaat dugmeler dizden bir birbucuk el kadar yukarda bitiyor sonra iki terziye goturdum dediler bunu yapamayiz yazik olur pardesuye.... kaldi evde duruyor.... gercekten askin gozu kör

Back
X