Acaba o ben miyim bazen dünyada tek oldugumu düşünüyorum daÖyle birini tanıyorum birgun gaflette bulunup alışverişe gitim onunla bir hafta ayaklarım ağrıdı abartisiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba o ben miyim bazen dünyada tek oldugumu düşünüyorum daÖyle birini tanıyorum birgun gaflette bulunup alışverişe gitim onunla bir hafta ayaklarım ağrıdı abartisiz
Canım hiç cimri değilim cimri insanlardan nefret ediyorum bazıları asırı cimri oluyorKeşke bende öyle olsam. Ben de tam tersiyim, Düşünmeden Alır çıkarım eve bi gelirim bi yerinde hata var. Çok buyuk bi sıkıntı değilse onu gidip değiştirmem bile... Para harcama konusunda nasılsın genelde cimri insanlar senin anlattığın gibi oluyorlar.. Eğer öyle de bi durumun varsa bunun da ayrı ayrı çözümleri var...
Bende ışıkta bakıyorum cizik var mı diyekıyafeti ışıga tutup bakmazmısınız delinmiş mi diye.
peki en alttan almazmısınız yada en arkadan ellenmemiş denenmemiş olabilir düşüncesi ile.
bende sizdenim ama seviyorum bunu nihahetinde aldıgımız şey uzun süre kullanılacak
Arastırıcam canım teşekkür ederimHipnoterapi al guzel tedavi yontemi arastir derim cizigi falan yok temiz :)
İşte ben cok abartılı inceliyorum camdaki hava kabarcıklarına bile bakıyorum inanKuzum tabiki incele eve gelsen istedigin gibi olmasa hele birde dugun alisverisi burada ornekleri var yemek takimi aliyor eve geliyor eksik var kirik vs bak ben gecen bir pardesu aldim nasil begendim gozlerimden kalp fiskiyor fakaat dugmeler dizden bir birbucuk el kadar yukarda bitiyor sonra iki terziye goturdum dediler bunu yapamayiz yazik olur pardesuye.... kaldi evde duruyor.... gercekten askin gozu kör
Ozaman alışverişe senin tam tersin olan birileri ile çık arasıra onlar seni beklemek istemeyeceklerinden sende cabucak alıp çıkarsın. Bi müddet bunu yap bu insana bulaşıyorCanım hiç cimri değilim cimri insanlardan nefret ediyorum bazıları asırı cimri oluyor
Bu da normal değil. Ortayı bulmak lazim.Aslında benimki de tam tersi bişey hatalı bile çıksa fiyatı uygunsa onu gidip değiştiremiyorum.. Sanki adam onu babamın hayrına veriyo, benimki de tam saflık... Mesela yazın hurma almıştım bu ramazanda yenenlerden... 1 kilo alcaktım bir kilo ya baya bi gelmesi lazımdı, satıcı kız zaten belliydi kaç kez hata yaptı onu verene kadar bile... Alırken de farkettim az verdi. İşte o an ağzımı açıp bi diyemedim o az Niye oyle diye... (o an aklımdan gecen ne biliyor musunuz arkadaşlar zaten 3 kuruşluk bişey alıyorum bide lafını ediyorum, gören bilen zanneder çok zenginim! Ve düşünsene 10 kuruşum eksik olsa onlar bana vermiycekler bile...) her neyse aldım gittim eve taktım ama bir kilo bu kadar az gelemez, neyse açtım yıycem bi tane bi baktım kurtlu çıktı... Gidip değişcem dedim... Sonra bi baktım beyinsiz kız gitmiş pahalı bişeyin barkodunu kullanmış benim hurmalara. Yani verdiğim parayla bir kilo hurma alabiliyorum. Ama o kullandığı barkotla en fazla 250 gram bişey koymuş.. Neyse götürcem dedim. Cünkü kendimi enayi gibi hissettim. Ertesi gun oldu. Gitmeye üşendim yıne ve 5 kuruşluk bişey amaann dedim... Ama şuan anlatırken bile kendime çok kızdım. Durumu iyi biri değilim. Parayı sokakta bulmuyorum. İkinci nedense dediğim gibi 10 kuruşum eksik olsa adam bana vermeyecek istediğim şeyi. Ben neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorum!!!
Bende internet iadelerini cok rahat yapabiliyorum ama yüz yüze olunca utanıyorum nedenseAslında benimki de tam tersi bişey hatalı bile çıksa fiyatı uygunsa onu gidip değiştiremiyorum.. Sanki adam onu babamın hayrına veriyo, benimki de tam saflık... Mesela yazın hurma almıştım bu ramazanda yenenlerden... 1 kilo alcaktım bir kilo ya baya bi gelmesi lazımdı, satıcı kız zaten belliydi kaç kez hata yaptı onu verene kadar bile... Alırken de farkettim az verdi. İşte o an ağzımı açıp bi diyemedim o az Niye oyle diye... (o an aklımdan gecen ne biliyor musunuz arkadaşlar zaten 3 kuruşluk bişey alıyorum bide lafını ediyorum, gören bilen zanneder çok zenginim! Ve düşünsene 10 kuruşum eksik olsa onlar bana vermiycekler bile...) her neyse aldım gittim eve taktım ama bir kilo bu kadar az gelemez, neyse açtım yıycem bi tane bi baktım kurtlu çıktı... Gidip değişcem dedim... Sonra bi baktım beyinsiz kız gitmiş pahalı bişeyin barkodunu kullanmış benim hurmalara. Yani verdiğim parayla bir kilo hurma alabiliyorum. Ama o kullandığı barkotla en fazla 250 gram bişey koymuş.. Neyse götürcem dedim. Cünkü kendimi enayi gibi hissettim. Ertesi gun oldu. Gitmeye üşendim yıne ve 5 kuruşluk bişey amaann dedim... Ama şuan anlatırken bile kendime çok kızdım. Durumu iyi biri değilim. Parayı sokakta bulmuyorum. İkinci nedense dediğim gibi 10 kuruşum eksik olsa adam bana vermeyecek istediğim şeyi. Ben neyin kafasını yaşıyorum bilmiyorum!!!
Hediye karti neden almiyorsunuz her magazanin var artik.eşim ve ailesi böyleler.
onlarla alışveriş yapmayı sevmiyorum.
onlara hediye almayı hiç sevmiyorum bu yüzden.
asla tam bir memnuniyet olmaz. mutlaka değiştirilir.
artık emrivaki yapıp değişim yok daha önce almıştım vermeye fırsatım olmadı filan diyorum.
Burcunuza nedir.. aslan miMrblar herkese.Benim yıllardır aşamadığım bir problemim var.Bir şey satın alırken aşırı derecede inceliyorum.Aynı bedenden üç tane varsa bana göre en düzgününü alıyorum.Dikişlerine bakıyorum defosu var mı atıyorum kurdelesi düzgün mü vs. Şu an çeyiz hazırlığı içerisindeyim nisanda düğün Allah nasip ederse.Plastikteki çiziğe takılıp almıyorum bu gidişle yetişmicek eksikler.Benim gibi bu kadar ayrıntılı bakan var mı yoksa tek miyim??Bu takıntı ilaçla da geçmedi nasıl geçer bilmiyorum terapi alsam geçer mi onu da bilmiyorum.Tek bildiğim alışveriş benim için kabusa dönüyo nefret ediyorum çoğu zaman.Kimse benimle alışverişe dayanamıyor.Öyle al nihal çizik olduğunu bile bile al diyorum yok alamıyorum.Alınca o çiziği kafaya takıyorum bu defa.İnsanlara bakıyorum beğendiğini tak diye alıyo ben gibi incelemeden o kadar özeniyorum ki Gerçekten varsa benim gibi nasıl baş ediyorsunuz bununla yardımınızı bekliyorum.
onu birkaç kez önerdim yanlış anladılar nedense..Hediye karti neden almiyorsunuz her magazanin var artik.
onu birkaç kez önerdim yanlış anladılar nedense..[/QUOTE
Iade edincede ben yanlis anliyorum deseydiniz :)
İkizlerBurcunuza nedir.. aslan mi
Hediye gelince bazen mecbur kabulleniyorum bir şey demiyorum karsı tarafaeşim ve ailesi böyleler.
onlarla alışveriş yapmayı sevmiyorum.
onlara hediye almayı hiç sevmiyorum bu yüzden.
asla tam bir memnuniyet olmaz. mutlaka değiştirilir.
artık emrivaki yapıp değişim yok daha önce almıştım vermeye fırsatım olmadı filan diyorum.
Ne güzel bende öyle olmak istiyorumben hiç lye değilim ufak defo bile olsa görmem beendiğimi mutlaka alırım. sizinki biraz hastalık. kendinize yazık