- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Bana da atabilirsin objektifce yorum yaparim. Ama nacizane tavsiyem: milletin ağzı torba değil ki buzesin, eleştirilere kulak tıkayin.
Bana da at bakayım.
Bana da atabilirsiniz dobra konuşurum genelde çekinmem. Önemli olan insanların ne düşündüğü değil aslında bahane bulmak isteyen beğenmek istemeyen herkes bir kulp bulur torba değil büzesin lafı buradan gelir. Çevremde evlenecek nişanlı kişi şuan için yok
Ya iki kişiye atıcam siz nerdesiniz ona göre atıyım belli mi olur belki vardır da siz bilmiyosunuzdur
İstanbuldanim :)Nerdesiniz şimdi tanıdık çıkma ihtimalini köreltmem lazım yani yaşadığınız şehir memleket vs ona göre atıyım
Nerdesiniz şimdi tanıdık çıkma ihtimalini köreltmem lazım yani yaşadığınız şehir memleket vs ona göre atıyım
Bana da atabilirsin objektifce yorum yaparim. Ama nacizane tavsiyem: milletin ağzı torba değil ki buzesin, eleştirilere kulak tıkayin.
Yok valla çıkmıyor daha kimseye atmadım tanıdık birine yakalanırım korkusuAy merak ettik hepimiz. Şakalı birşey çıkmıyor demi fotodan?
Ben gerçekten çok yakışıklı bir adamla evlendim
Onun yanında da çirkindim açıkçası, aldandım evlendim
Kocişim de kocişim demedim ama, ilgi çekmesi hoşuma gidiyordu
Bak noldu, birbirimizden nefret ediyoruz.
O yüzden boşver tipini, seni mutlu edecek mi, el üstünde tutacak mı, anasına bacısına ezdirecek mi bunlar önemli
Konularınıza göz attım nişanlıymışsınız bir çok konunuzdaki ayrıntıya dikkat ettim böyle bir tanıdığım yok ailenizden okulunuzdan falan çıkardım yaniYok valla çıkmıyor daha kimseye atmadım tanıdık birine yakalanırım korkusu
Bende gebelik çok ters etki yaptı aşırı duygusuzum ben ya ,hatta konu açtım geçen bunla ilgili valla bakSen şimdi hamilesin duygusalsındır kırmak istemeyebilirsin :d
Çekil aradan
Ben gerçekten çok yakışıklı bir adamla evlendim
Onun yanında da çirkindim açıkçası, aldandım evlendim
Kocişim de kocişim demedim ama, ilgi çekmesi hoşuma gidiyordu
Bak noldu, birbirimizden nefret ediyoruz.
O yüzden boşver tipini, seni mutlu edecek mi, el üstünde tutacak mı, anasına bacısına ezdirecek mi bunlar önemli
Konularınıza göz attım nişanlıymışsınız bir çok konunuzdaki ayrıntıya dikkat ettim böyle bir tanıdığım yok ailenizden okulunuzdan falan çıkardım yani
Tabi ki atmam güvenin teşekkürler güvendiğiniz içinAttım size bi kişiye attım arkadasa bana da at gibi baskılar yapmayın lütfen
eee çirkin mi?Tabi ki atmam güvenin teşekkürler güvendiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?