- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Çok talep var canım ama herkese yok foto,sen sıranı bekle
Usagi91 ciğim sıraya geç lütfen sırada biz varızBana da atar mısın ? Merak ettim
Yok kızz ,ben üniversitedeyken benden çirkin bi çocukla çıktım ama öle böle çirkin değil ,ben yanında güzellik kraliçesi kalırım yani bu tiple öle diiim,adam beni aldattı ya :) diceğim o ki ; tip mip değil karakter olacak adamda.kim nediosa desin....Boşver erkeğin çirkini daha çok değer veriyor ..egosu yüksek yakışıklı çapkın olmasından bölesi daha iyi ..boşver milleti .. Kimseyi memnun edemezsin dört dörtlük olsan konuşan gene bulurdu baska birşey
Haklısın yüz veriyoruz :) kendini Bişi sanıyorlarYok kızz ,ben üniversitedeyken benden çirkin bi çocukla çıktım ama öle böle çirkin değil ,ben yanında güzellik kraliçesi kalırım yani bu tiple öle diiim,adam beni aldattı ya :) diceğim o ki ; tip mip değil karakter olacak adamda.kim nediosa desin....
Çirkin erkekler daha çok aldatıyor yav bu yakışıklı olanlara aldatır bu gözüyle bakan çok da araştırmalara göre çirkinler güzel olan eşlerini eşlerinden çirkin olan kadınlarla aldatıyormuş..Yok kızz ,ben üniversitedeyken benden çirkin bi çocukla çıktım ama öle böle çirkin değil ,ben yanında güzellik kraliçesi kalırım yani bu tiple öle diiim,adam beni aldattı ya :) diceğim o ki ; tip mip değil karakter olacak adamda.kim nediosa desin....
beni istemeye geleceklerdi. arkadaşıma söyledim fotoğraf gösterdim. ıyy bu ne be sen daha güzelsin hiç yakışmıyorsunuz dedi. bende ağzının payın verdim ve bir daha aramadım. sözümde bana mesaj atmış beni neden çağırmadın diyekızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür
Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile
Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...
Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum
Bence yorum yapanlar senin bebeksi güzelliğinin üstünde durmuşlar çünkü gerçekten öylesin nişanlın da daha erkeksi bir yapıda her erkekten de bebeksi güzellik kız gibi güzellik bekleyemeyiz çok nadirdirHaklısınız kızceler artık kimseye foto göndermiycem cok isteyen var bi kişiye attım yetti teşekkür ederim hepinize yorumlarınız iyi geldi çirkin erkek daha cok aldatır dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?