- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.931
- 408
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Ben sana yardımcı olurum cnm özelden atabilirsinkızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür
Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile
Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...
Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum
Pray seni deli gibi merak ediyorumBen gerçekten çok yakışıklı bir adamla evlendim
Onun yanında da çirkindim açıkçası, aldandım evlendim
Kocişim de kocişim demedim ama, ilgi çekmesi hoşuma gidiyordu
Bak noldu, birbirimizden nefret ediyoruz.
O yüzden boşver tipini, seni mutlu edecek mi, el üstünde tutacak mı, anasına bacısına ezdirecek mi bunlar önemli
yakışmıyorsunuz diyenlere kalbimiz yakıştı size ne diyip ağzının payını ver canımkızlar 10 gün sonra düğünüm var cok uzun süredir beraber olduğum insanla evlencem cok şükür
Nişanlanalı cok olmadı dolasıyla nişandan sonra daha cok sevgilimi akrabalar görmeye başladı hep yakışmıyorsunuz sen daha güzelsin bu seni cok kıskanır gibi yorumlar almaya başladım ondan önce böyle bişeyi düşünmedim bile
Yanlış anlamayın 6 yılın üzerine evleniyoruz ben cok cok seviyorum nişanlımı bu yorumları duymadan hiç önemsemediğim şey au an takıntım oldu ...
Düğünümde herkes içinden böyle mi geçirecek diye takıyorum ...
Şimdi sevsen böyle düşünmesin sen evleniyorsun sonucta diyeceksiniz ama gerçekten cok seviyorum sadece bu düşünce cok rahatsız edici olmaya başladı ...
Beni tanıma ihtimali olmayan bi iki arkadasa foto atsam bana gerçekten samimi bişeyler söylese yakışma anlamında haa biz yakışıyorsunuz desek ne degıscek demeyin değişmiycek hiç bişey ben yine sevdiğim Ada'mla evlencem Allah nasip ederse sadece 3 . Kişilerin bizim için ne düşündüğünü merak ediyorum
ben sizi anladım gerçekten, bu duyguyu biliyorum. size göre öyle değil ama başkalarının kafasından böyle bi şey geçmesini istemiyosunuz. kendinizi kötü hissetmeyin, sonuçta nişanlım yanıma yakışmıyor gibi bi düşünceniz yok sizin. ama elalemi de takmamaya çalışın. elalem bu, ağızları torba değil ki büzesin. herkesin her şeye fikri, yorumu var. tek çare takmamak. dediğim gibi, siz beğendiniz siz aldınız. onlara ne hacet?Cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için cok cok haklısınız bi iki arkadaş nişanlın bu konuyu açtığını bilse yıkılır vs yazmış bu benim düşüncem olsa Ada'mla niye evleneyim .
Biz birbirimizden gayet memnunuz ama size de bi kaç kişi bu tür yorum yapsa ister istemez takarsınız sevdiğini beğenmemek degıl ki bu ..
ahahahha yerim seni :)Pray seni deli gibi merak ediyorum
Aynen öyle canım ..ben sizi anladım gerçekten, bu duyguyu biliyorum. size göre öyle değil ama başkalarının kafasından böyle bi şey geçmesini istemiyosunuz. kendinizi kötü hissetmeyin, sonuçta nişanlım yanıma yakışmıyor gibi bi düşünceniz yok sizin. ama elalemi de takmamaya çalışın. elalem bu, ağızları torba değil ki büzesin. herkesin her şeye fikri, yorumu var. tek çare takmamak. dediğim gibi, siz beğendiniz siz aldınız. onlara ne hacet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?