Evet doğru. Saç açıksa bile saçlarınızı kulak arkasına doğru koymanız gerekiyor.Kızlarrr pasaportumu yenileticem pazartesi günü. Ama eski pasaport fotoğrafım çok kötüydü gıcık kadın saçlarımı sımsıkı toplatmıştı yok kulaklar felan gözükecekmiş. Kuzenimin pasaport fotoğrafını gördüm gayet saçları açık ve güzel. Googleda örneklerine de baktım önüne saçlarını atanlar var. Yüzümün kabak gibi kocaman çıkmasını istemiyorum. Bu kulak mevzusu felan doğrumu? Takıntı yapıyorum çünkü pasaportumu erkek arkadaşım görecek Allah başka dert vermesin evet. Bende böyle bi manyağım işte. Sizin pasaport fotoğrafınız nasıl merak ettim :)
Ama niye yaSac Kulak arkasında olmalı.. ama bazen gorevli cok sorun etmeyip kabul edebiliyor.. turk pasaportum bi derece ama yabancı pasaportumdaki fotomu görseniz şükredersiniz :) o tip ile ben olsam sinirdan kovarim kendimi :)
Yok siz benim eski pasaportumu görseniz:)) şükrederdinizSac Kulak arkasında olmalı.. ama bazen gorevli cok sorun etmeyip kabul edebiliyor.. turk pasaportum bi derece ama yabancı pasaportumdaki fotomu görseniz şükredersiniz :) o tip ile ben olsam sinirdan kovarim kendimi :)
Ama niye ya
eve hirsiz girdi hirsiz bile calmamis
O kadar yani
Benimkide ayni kabak gibi:))Kızlarrr pasaportumu yenileticem pazartesi günü. Ama eski pasaport fotoğrafım çok kötüydü gıcık kadın saçlarımı sımsıkı toplatmıştı yok kulaklar felan gözükecekmiş. Kuzenimin pasaport fotoğrafını gördüm gayet saçları açık ve güzel. Googleda örneklerine de baktım önüne saçlarını atanlar var. Yüzümün kabak gibi kocaman çıkmasını istemiyorum. Bu kulak mevzusu felan doğrumu? Takıntı yapıyorum çünkü pasaportumu erkek arkadaşım görecek Allah başka dert vermesin evet. Bende böyle bi manyağım işte. Sizin pasaport fotoğrafınız nasıl merak ettim :)
Kulak açık kız:)) bak dur ne göstericem sana. Bu öne bile atmış saçlarını:))Valla yanlış anlama ama bunu biyometrik olarak kabul ederlerse gider bende bunu kanıt olarak gösterip,herkesler kulağı kapalı,ful makyajlı, gülerek çektirmiş,gareziniz bana mı derim
Olan benim ibiş gibi çıkan halime olduKulak açık kız:)) bak dur ne göstericem sana. Bu öne bile atmış saçlarını:))
İnsan manyak olunca önemser işte:))İnsan niye pasaport fotoğrafını önemser ya, açıp açıp bakıyor musunuz ki
Sadece kontrol eden görevli görür o da beğense ne beğenmese ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?