Takıntı

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
14 15 yaşımdan beri vücudumda çatlaklar var belimdekiler geçti ancak bacaklarımdakiler beyaz halde kaldı. Hiç deniz havuz vs bir.yere gitmiyorum. Çok araştırdım garanti bir tedavisi de yok. Bu duruma da çok üzülüyorum. Arkadaşlarımda hiçböyle bir.şey yok. Oldukça kilolu olanlarda dahi yok. Etek dahi giymiyorum hiç. Yeni nişanlandım bu arada. Evlenince bu problem olur mu acaba? Nişanlım da spor salonlarından çıkmayan görünüme önem veren biri. Sizce söylemeli miyim söylesem de saçma bilmiyorum. Ama acayip takılıyorum bu konuya. Ne yapmalıyım

Onun kilolu olmakla ilgisi yok.
Kilo alıp verdikçe olur.
Evet, geçmiyor.
Ama alışıyorsun.
Hiç aa çatlağın var ben seninle sebişmem diyen erkek görmedim.
Gözü onları görmüyor merak etme.
Görüyorsa gay falandır kahskjsjs

Pazartesi de denize gidiyorum oh mis çatlak çatlak mayomu bikinimi giyip yüzeceğim

Aslında kilo vermekten oldu bendeki de 10 kilo falan verdim ama kilom yıllardır sabit. O dönemde oluştu sanırım

Evli misiniz siz? Yıllardır denize girmedim ben bilmiyorum kötü hissediyırum

Ya bişey olmaz sende.. Takacak bişey yok..açsan herkes sana mı bakacak havuzda denizde..yeterki saglık olsun.. Hayatını yaşa..
.

Vücut yapısı, belki çok kilo alıp vermemiştir tabii o da var
Çıkınca bir bak bu yaz yani çoğu kadında var
Mesela belimdekiler kalmadı orda da vardı önceden bacaklarımdakiler kaldı ama neden bilmiyorum. Tavsiyenizi dikkate alacağım.

Gorunuse onem veren biri olarak sizinle nisanlandigina gore vucudunuzu ve sizi begeniyordur genel olarak. Catlagin cok onemli olacagini dusunmuyorum. Bende catlak yok ama eşimde catlak var ve igrenmedim hic o kadar utanilcak bisey degil.

Plajlar da manken kaynamiyor acikcasi cok degisik, orantisiz vucutlar gordum ben şahsen. Herkes sizin catlaginiza bakmaz butun gun.

Yani aslında 50 kiloyum boyumla kilom orantılı normal bir insanım işte ama tabi bu çatlak konusu dışardan görünmediğinden bilmez. Erkeklerde de oluyor mu çatlak şaşırdım

canım benim hiç takma kadınların %90ında var bu ve seni seven erkek hertürlü sevecek. Bir genç kızda olmasa bile evlenip çocuk yapınca doğum esnasında hamile kalıncada olabiliyor. Napalım o zaman kocalarımız boşasınmı bizi? Hiç böyle şeylere takılma. Sen ilk önce kendini sev. Kusurlarınla sev , kendin dalga geç kusurlarınla o zaman kimse kötü gözle bakamaz önemli olan kendinle barışık olmak

Aslında 4 5 yıl önce bir kız arkadaşımla otelde aynı odayı paylaştık orada üstümü değiştirirken ay senin bacakların neden öyle gibi bir şey dedi. Kötü hissettim kendimi. Bilmiyorum herkes mi aynı tepkiyi verir. Üzülüyorum açıkçası

Yani aslında 50 kiloyum boyumla kilom orantılı normal bir insanım işte ama tabi bu çatlak konusu dışardan görünmediğinden bilmez. Erkeklerde de oluyor mu çatlak şaşırdım

Erkeklerde selulit olmaz ama catlak olur. Onlarda da oluyor yani. :) Ki benim esim kilolu filan degil ve koşu yapan biri

yoo herkes aynı tepkiyi vermez o arkadasınızın patavatsızlığı. Çatlak olmasa bile herkesin bi kusuru var elbette. Gerçekten takmayın bu kadar Allah sağlık sıkıntısı vermesin

yoo herkes aynı tepkiyi vermez o arkadasınızın patavatsızlığı. Çatlak olmasa bile herkesin bi kusuru var elbette. Gerçekten takmayın bu kadar Allah sağlık sıkıntısı vermesin
Haklısınız ama böyle bir konudan bahsedemem de zaten durduk yere. Ne biliyim saçma da geliyor. Benim bacaklarımda çatlak var bil falan tuhaf :)

Ay bende senin gibiyim o yastan beri belimde catlaklar var beyaz olarak kaldi evlendim esim cirkin görmedi dile getrmedi hamile kaldim 60 kilo ile doguma girdim dusun okadar takintiliyim vucut islerine catlagim olmasin diye hep dikkat ettim gobegim fln kalmasn diye zor valla ama en guzeli kendine hep bakmak

Farkedince önemsemedi yani dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…