Takıntı

Farkedince önemsemedi yani dimi :)
Yok yani onemseseydi dile getirirdi cunku 60 kilodan 50 kiloya inene kadar squat yap diye surekli soledi cocukken alip verdigim kilodan dolayi belimdeki catlaga taklmadi ama tutupta 160 boyla hamile kaldm diye gobekli gezsem hosuna gtmezdi ki bende kendimi o halde gormek istemem soncta insan kendine bakmali ama sunu unutma sen kendi vucudunu kendi istegne gore sekillendr baskasi ne der diye degil ben kendimi kilolu gormek istemedim esimin yaninda oyzden dikkat ettim yani cokta onemli degl beldeki catlak napalm yani :)

Yani biraz da utangaçım ondan sanırım. Evlenmeden söylemek daha doğru gibi ama tuhaf da bir konuşma

45 kiloya yakın kilo verdim. Bendede çatlaklar var artı popomda da ciddi sarkma var. Koyunun kuyruğu gibi düşün eşim problem yapmıyor. Ben yapıyorum orası ayrı tabi.

Her insanın vücudunda beğenmediği bi yer var. İlla ki nişanlınında vardır bi kusuru o yğzden sorun olacağını düşünmüyorum

Deri kilo değişimine ayak uyduramıyormuş öyle okumuştum sebebi buymuş. Nişanlım iyi biri aslında ama bilmiyorum yani erkekler çok önem verir bu tarz şeylere diye düşünmüştüm demek ki öyle değil

Yani biraz da utangaçım ondan sanırım. Evlenmeden söylemek daha doğru gibi ama tuhaf da bir konuşma
Hayir sakn ole bi konusmaya girme. Bnde cok utangacm ya cirkin bulirsa diye az takmadm kafama. Ama eger konuyu acarsan senin ozguveninin eksik oldgnu kendini guzel bulmadgni dusunup dahada üzerine gideblr yani takilmayacagi varsada bseye takilir kilo al ver muhabbetlerine karisir. Benm esim kiloya catlaga basene takik oldgmu anladigi zaman o squat icin espri yapardi ama deseydmki basenim var eyvah duzelmezse diye ozaman espiri yerine daha sert konusablrdi zayfla guzel degl fln diye ona o frsati vermedim gayet dogal olagan biseymis gibi karsilamasini dusundurdum :)

Zaten ben de konuşamam böyle bir şey saçma da yani.haklısınuz

Zayıf olmama rağmen benim popomda mevcut bir kaç çatlak. Üstelik sırtımda da var kamçı izi gibi.bikini giyiniyorum ve hiç de sorun etmedim.Birilerine bu bir kusurmuş gibi anlatmayın ki insanlar kusur olarak gördüğünüz şeye odaklanmasın.

Öyle biri olup olmadığını şöyle anlarsın. Mesela bişi yediğinde ağzının kenarında bişi kaldı. sana onu söylerken ki cümle tarzı önemli mesela tiksinerek mi bi cümle kuruyor? Kendi mi temizliyor? Sana mı söylüyor?

Kıyafetin leke oldu diyelim sonracımaa vücuduna uygun olmayan kıyafet gşydin diyelim seni yere yere şikayetçi bi şekilde cümle kuruyorsa takıntılı bi nişanlın var demektir.

Bana gore cogu insanda olan bisey kilolu zayif fark etmiyor hatta cok spor yapanlarda daha cok bence sporcularin yalancisiyim
Cogu insan makyajla kamufle eder bacak spreyleri var.

Yani aslında 50 kiloyum boyumla kilom orantılı normal bir insanım işte ama tabi bu çatlak konusu dışardan görünmediğinden bilmez. Erkeklerde de oluyor mu çatlak şaşırdım

Erkekler insan ustu bi varlik mi derisi olan herkeste olur.

Canım dikensiz gül çatlaksız kadın olmazzz:)Ayrıca erkeklerde de var mesela benim eşimde,kardeşimde yani kısaca kilo alıp veren tüm insanlarda olur bir de hızlı boy uzaması da çatlak olusumuna sebep?Senin çatlağın bacağının neresinde?Eğer diz kapağının oralarda yoksa hiç dert etme bence en kötü görüneni diz kapağındakiler

Sen takarsan herkes takar yıllar önce 55 kilodan 40 kiloya düştüm bacaklarım baldırdan bileğe kadar bembeyaz çatlaklarla dolu umrumda bile değil şort etek bikini her şeyi giyiyorum bunu kusur olarak görmüyorum

Diz kapağımda yok aslında

Her yerim çatlak..
Karnım bacaklarım kollarım...
Umrumda değil...
Evlenince de sorun olmadı...
52 kilo verdim o çatlaklar benim savaş izlerim...
Kendinizi sevin...
Nişanliniz kusursuz değil sonuçta

Muhtemelen esim catlak ve selulitin farkini bile bilmez. Kilom hic yok, dogum yaptim catlagim yok ama benim de selulitim var. Yapi meselesi.
Hic de umrumda olmaz valla butun sene calismisim 1 2 haftacik iznimde denize de mi girmiycem... kime ne benim selulitimden

Sadece kiloyla alakalı bir şey değil bu. Ömrüm boyunca hiç kilolu biri olmadım.
İki çocuk doğurdum göbeğimde falan hiç çatlak yok.
Ama bacaklarım çatlak dolu ergenlik döneminde ani boy uzamasından oldu, bacak ve kalçalarımda var. Açıkçası hiç de umrumda değil.
Ayrıca şu an plajdan bildiriyorum vuhuuu kimler kimler bikiniyle geziyor, çatlak nedir ki? İnsanlar kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle geziyor hiç takılmayın buna.

Bence de çok takma konuşma filan da yapma. Eğer kendini kötü hissediyorsan (yani kendin için yapacaksan yap başkaları için değil) hamilelikte kullanılan bazı çatlak kremleri, önceden oluşmuş çatlaklar için de işe yarıyor bi araştır istersen. Ben lierac kullanmıştım. Üzerinde ergenlikte ve hızlı kilo alıp vermelerde de kullanılır yazıyordu. Sen yine de bi araştır

Bende dogumdan sonra catladim.
Bacaklarim,karnim,hatta goguslerim.
Karnimdakiler cok cirkin duruyo cift seritli yol gibiama takmiyorum denizede giriyorum hersyi yapiyorum esimde goruyo ama sorun etmiyoruz yani hersey tam gaz devam

benimde kalçamda var olmasa daha iyi ama yapı meselesi geçen şeyma subaşı fotograf paylaşmıştı onda bile var çatlak takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…