Takıntı

Fil Bo Riva

Egoma sponsor ol.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
2.647
9.801
358
Merhaba. Çok temiz titiz bir insan olmamakla birlikte bazı takıntılarım var. Mesela evime gelen insanların tuvaleti kullanmasından hiç hoşlanmıyorum. Tabiki misafir geliyorsa kullanacak ama bu beni yedi bitirdi. Her girenin ardından tuvaleti yıkıyorum.
Klozet kullanılsa ayrı alaturka kullanılsa ayrı dertliyim. Ay napıcam ben??

ahahaha bizim karşı komşumuz senin gibi idi annemin de komşuluk ilişkisi iyiydi sık sk gider gelirlerdi. taşındığımız ilk bir ay kadının tuvaletine gittik, kadın sonra laf arasında söyledi " ya komşuya gidince bile bir kat aşağı kendi evine tuvalete gitmeye üşenen insanlar var ayıp " falan filan... bir daha gitmedik tuvaletine. ama annem görüşmeye devam etti.. hastalık sonuçta diye anlayış gösterdi. ben olsam bir daha evine gitmezdim gerçi..

okb olabilirsiniz belki... ya tedavi olcaksınız yada tuvalet arızalı falan uydurcaksınız birşey... hayat sizin için zor olmalı...

Bu konuda evet zor. Herşey geçen yıl evime gelen bir erkek misafirin her klozet kullanması sonrası oturma yerinde idrar damlalarını görmemle başladı. Ve sonra birinin de alaturka sonrası ellerini yıkamadığına şahit oldum. Şimdi de temizliğinden emin olmadığım insanlar tuvalete girince ister istemez ben bi kasılıyorum. xpreiaZ

E dışarda nasıl giriyorsunuz siz tuvalete, onu bir sürü insan kullanıyor.
Biz de bayılmıyoruz wc mizin içine edilip dursun diye :) ama sonuçta misafir hatta belki ev sahibinden bile titiz..
Doğrusu burda böyle konuları okudukça bi misafirliğe gitsem patlayana kadar tutmaya çalışıyorum kendimi artık. Yapmayın gözünüzü seveýim ya.

Lazımlık ver diyesim geldi. :)
Iyy cidden kenarlarda damla bırakacak kadar pisler mi ya.
Klozetlerin kenarlarına naylon kılıf takın her misafirden sonra atın.
Alaturkaya girmek isteyenlere de orası arızalı deyin orayı temizlemek daha zor çünkü.
Elini yıkamayanlar içinde wcden çıktıkları an yeni havlu getirdim al deyip uzat.

Bu çok normal aslında belki ki igrenmissiniz psikolojik olarak ta hep kirleniyo saniyosunuz. Bendede bazen şey oluyo mesela teyzeler çay içmeye geliyo ya o çay bardaklarini yıkarken bi tiksinme oluyo :)

Bende de
294858294 kez fircaLiyorum ..

Yapmamaya çalışıyorum zaten ya başka çaresi yok :)

Ha bi sey buldum
Avm lerde bi poset oluyo ya her seferinde degisiyo
Oyle bir sey taktirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…