- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Fil Bo Riva
-
Bu konuda evet zor. Herşey geçen yıl evime gelen bir erkek misafirin her klozet kullanması sonrası oturma yerinde idrar damlalarını görmemle başladı. Ve sonra birinin de alaturka sonrası ellerini yıkamadığına şahit oldum. Şimdi de temizliğinden emin olmadığım insanlar tuvalete girince ister istemez ben bi kasılıyorum. @Cok da Seyapmamak Lazim
İşte ondan sonrası benim hayal gücümle berbat bi hal alıyor. Ya yere de sıçrattıysa o ayaklarla evde gezdi falan. Artık oralarda kendimi frenlemeye çalışıyorum :)E böyle bir şey görüp de tiksinmemek elde mi
Her normal insan tiksinir bence bundan
Çok orjinal bi cevap ve yöntemYemek ve içecek vermeyin.
Ben de girmem. Ha mecbur kaldım girdim diyelim o zaman kendi evimdekinden daha dikkatli davranırım. Bazıları var ki benle selamlaşıp salona buyur etmeden tuvaleti soruyor.Baskasinin evinde tuvalete gidenlere sasiriyorum ...
Biz oyle buyutulmedik
Kimsenin evinde tuvalete girmem ..
Coook acil olmadiktan sonra ..
Ama siz evde gorusmeyebilirsiniz
Aklima bi tek o geldi
Ben de girmem. Ha mecbur kaldım girdim diyelim o zaman kendi evimdekinden daha dikkatli davranırım. Bazıları var ki benle selamlaşıp salona buyur etmeden tuvaleti soruyor.
Bizde de bana ait de. Bugün gelen kişi ellerimi yıkayacağım diye girdi ardından klozetin kapağının kaldırma sesini duydum. Kadınlara bir derece daha tahammülüm var ama erkeklere hiç.Alafrangaya zaten giremez
Orasi bana ait ...
Bizde de bana ait de. Bugün gelen kişi ellerimi yıkayacağım diye girdi ardından klozetin kapağının kaldırma sesini duydum. Kadınlara bir derece daha tahammülüm var ama erkeklere hiç.
Calisan insanin bu gibi seyleri takmaya pek vakti olmaz diye dusundum
Aynen!!!Merhaba. Çok temiz titiz bir insan olmamakla birlikte bazı takıntılarım var. Mesela evime gelen insanların tuvaleti kullanmasından hiç hoşlanmıyorum. Tabiki misafir geliyorsa kullanacak ama bu beni yedi bitirdi. Her girenin ardından tuvaleti yıkıyorum.
Klozet kullanılsa ayrı alaturka kullanılsa ayrı dertliyim. Ay napıcam ben??
Ayy konuyu hem üzülerek hem kahkaha atarak okudumMerhaba. Çok temiz titiz bir insan olmamakla birlikte bazı takıntılarım var. Mesela evime gelen insanların tuvaleti kullanmasından hiç hoşlanmıyorum. Tabiki misafir geliyorsa kullanacak ama bu beni yedi bitirdi. Her girenin ardından tuvaleti yıkıyorum.
Klozet kullanılsa ayrı alaturka kullanılsa ayrı dertliyim. Ay napıcam ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?