Senin yaptığın ne biliyor musun?
Merdivenin 1. basamagindayken en son basamağını düşünmek.
Yanlış !
Ha seni elestirmiyorum çünkü bende böyleyim. Inancin olsun okbliyim hemde yillarin okbsi,uykusuzluk,fibromiyalji de var..doktor doktor gezdim. Bana inanmazsin ama benim burnum bile ağrıyor bazen. 8 sene depresyon ilaçları içtim ben.
Ben ramazan bayramina 2 ay önceden kurulmaya tasalanmaya basladim. Karnıma ağrılar girdi. Sebep esimin akrabalarini ziyarete gidicez bize cocuk varmi diye soracaklar bana ayy cok zayifsin dicekler bos bos muhabbetler olcak diye
Ama varya gece uykularım kaçtı. Hos zaten cok uykum da yoktu
Sonuc olarak gittim.
Hic düşündüğüm gibi de olmadı.
Yerimden kalkmadım
Sofra hazirlanirken yardım ettim,bu benim ailemde gördüğüm terbiye. Görümce hanimefendi iceri gecti uyudu. Bu duruma da sinir oluyorum bazen ama bu benim görgüm. Orada insanlar ugrasmislar yemek yapmışlar.
Velhasil ben kurban bayramina gitmiyorum. Koyun eti sevmem. Kokusuna dayanamam. Esimin ailesi pisirip yiyorlar. Geçen sene gitmedim. Bu sene de gitmicem esim bise demiyor ve bu durum aramizda tatsızlık yaratmiyor. Sizinki baştan ikilik gibi olmus. Bu bayram senin ailen oteki bayram onun ailesi diye. Bana kalirsa bu da yanlis. Aileler uzaktaymis ama surekli gidip gelme olmuyorsa sanırım orta yol bu sizin icin. Evet esin haklı görünüyor.
Benim ailemde,esimin annesi de bizde ayni sehirdeyiz
Esimin diger akrabalari baska yerde oraya gidiyoruz
Bu bayram ben cok sasirdim esesem gökten karakter indi galiba. Darısı başına (sasirmak anlaminda diyorum) belki de düşündüğün gibi olmaz bazi seyler.
Biz memlekete gittik oglen 12 de. Donusumuz aksam 17.30 da oldu
Sonra da babama gittik ziyarete
Cok şükür. Kavgasiz oldu.
Bence misafir gibi git oraya. Zaten misafirsin de neyse
Bazisina iyilik yaramaz çünkü bilirsin. Surekli düşünme onlari . Ne kadar cok düşünürsen o kadar cok büyütürsün karsi tarafı çünkü