Takıntılarımız..

alici_bjk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
2.844
87
363
Herkesin illa bir takıntısı vardır değil mi kızlar?
Neler olduğunu yazalım,çok ilginç şeyler çıkacaktır eminim
Başlıyorum ben siz de devam edin;

Yoldaki ızagaralara ve rögar kapaklarına basamam.
Uyuduğum yer zifiri karanlık ve sessiz olmalı,sokak lambası ışığında dahi uyuyamam.
Kitap veya defterde sayfa ucunun katlanmamasına özen gösteririm.Okuduğum kitapta kaldığım yere ayraç koyarım,katlamam.
Saat 4 yeşil çay saatimdir,hiç şaşmadan hergün içerim.
Stada mutlaka sağ ayağımla girerim,futbolculara okuyup üflerim.
Sirke,dere otu,sarımsak ağzıma sürmem.
Zeytinsiz sofraya oturmam.
O akşam bakla yemeği varsa aç uyurum..
Bir şeyi 4 kere yapma takıntısı var.Mesela;paspası 4 kere silkelerim,bir yeri 4 kere silerim.
Kotlarım mutlaka streç olmalıdır,dar paça kot severim bol giymem.
Gece yatmadan önce saçımı ya örer ya toplarım dağınık yatamam.
Allık ve dudak koruyucusu sürmeden dışarı adımımı atmam.
Alışverişte birşeyi çok beğensem bile kasada başkasının elinde aynısını görürsem almaktan vazgeçerim.
Güneş gözlüğüm kaşımı kapatacak büyüklükte olmalıdır.
Menengiç kahvesi dışında kahve çeşitlerinin hiçbirini içmem.
Kulağımdaki 5 delikte her daim küpe olmalıdır.
Nokia dışında tel. Kullanmam,Turkcell bendensin dese dahi onu da kullanmam.
Her gün Sagopa-gölge haramileri şarkısını dinlerim.
Çamaşır asarken mandalların sarı-kırmızı,sarı-lacivert, yeşil-beyaz vs yanyana gelmemesine dikkat gösteririm.
Her sabah işe giderken gevezeyi dinlerim
.

Son düzenleme:
evden çıkarken ütü yapmamış olsam bile ütüyü kontrol ederim bazen yarı yoldan döndüğüm bile olmuştur aynı şey ocak için de geçerli düğmelerine tek tek bakarım hatta bazen içim rahatlasın diye açıp kapatırım bir de şu var eğer saçımı maşa yaptıysam (benim maşamın 3 adet ucu var) kablo kısmını başka, uç kısmını başka yere koyarım neden? kendimi onun prizde olmadığına ikna etmek için deli değilim dimi

çantama 1 gece öncesinden herşeyi koymama rağmen sabah açar bi bakarım yoldada bakarım devamlı açar açar bakarım offff çok iğrenç bi takıntı bu

bende bardağımı yıkarken deterjan kalmıştır die ovalarımda ovalarım çok rahat bi bardak için 4 lt su harcarım duralamak için,içim rahat etmiyo öbür türlü

çantama 1 gece öncesinden herşeyi koymama rağmen sabah açar bi bakarım yoldada bakarım devamlı açar açar bakarım offff çok iğrenç bi takıntı bu

evet bunu da yapıyorum anahtar cüzdan telefon tamam iki dk sonra anahtar cüzdan telefon çok sinir hakikaten

Bendede var bazıları. Ocağı bende sürekli kontrol ederim. Yemeği pişirip altını kapattığımı bildiğim halde şüpheye düşerim tekrar giderim mutfağa kontrol ederim. Evden çıkıncada telefonu aldım mı acaba diye düşünür dururum. Sonra çantamda telefon ararım kontrol ederim mutlaka. Aldığımı bildiğim halde yinede görme ihtiyacı duyarım. Bazende aldım mı acaba diye düşünürüm emin olamam tabi bunların hepsi bi takıntı.

Turkcell bendensin dese dahi onu da kullanmam.

bende avea kullansamda gönlüm türkcelldendir

benimde takıntım televizyonda asla dizi normal program izlemem sadece reklam izlerim
kuşlarımı günde 6 kez öpmeden sabah öpmeden kalkmam gece öpmeden yatmam

şu an aklıma gelenler...
ocağa mutlaka bakarım...
çocukları asla ferforjeli pencereye oturtmam...
yeni doğan bebeğin nefes alıp vermesine sürekli bakar kontrol ederim...
salıncakta fazla hızlı sallanmam ve kimseyi sallamam....
evde hasta varken sürekli nefes alıp vermesini kontrol ederim...
iş yerinden ve evden çıkarken mutlaka bişe unutup unutmadığımı hatırlamak için iki dakka bekler düşünürüm...

kilo ve dıiş fırçalama takıntısı bende de var..
temizlikçi takıntısı,
haşare takıntısı,
hırsız takıntısı (Allah korusun),
göbeğim çıktı takıntısı,
saçım bozuldu takıntısı,
kaşım bozuldu takıntısı (buarada suya dayanıklı kaş kalemi bileniniz varmı? )
buzdolabının kapağı açık kaldı takıntısı
dolapta yeterince soğuk kola yok takıntısı
minnoş (kedimin) kumları koridora dağıldı mı takıntısı
yazmakla bitmeyeck yahu bunlar...

Araba kullanırken birinin veya birşeyin üstüne gitme korkusuna kapılıyorum.
Kalıp sabun asla kullanamam.
Ve birinin kalktığı yere hemen oturmam
Sürekli ellerimi yıkarım.
Kesinlikle karanlıkta uyumam gerekiyor.

Herhangi bir yerde (seramikte,koltukta,giysi üzerinde) saç,kıl,tüy görmeye dayanamam midem bulanır.
Doğum hikayesi dinleyemem(kordonunu kestiler,dikişlerimi şöyle attılar) karnımda birşeyler dönüyormuş gibi oluyor,fenalaşıyorum.
Araçta ters koltuklara oturamam,otobüs,metro,vapur,araba hiç farketmez.
Gece yatmadan önce herşey yerli yerinde,bulaşıklar yıkanmış ve dolaba kaldırılmış,üzerimden çıkardığım giysiler askıya asılmış olmalı yoksa uyuyamam.
Yatak odam kapkaranlık olmalı bunun için uyku gözlüğü takarım ve yatak odasının kapısı kapalı olmalı.
Renkli çorap giyemem pantolonların altına o yüzden bütün çoraplarım düz siyah renktir.
Deterjan kullanma konusunda da çok takıntılıyım,bulaşık deterjanı,çamaşır deterjanı hiç farketmez bol bol kullanırım.
Amma takıntım varmış ya

aklıma kötü bişey geldiğinde hemen tahta hariç herhangi bir yere vururum hemde 3 defa yoksa o şey olursa kendimi hiç affetmem ( bu delilik değil mi )

kardeşimi bir yanağından öptüğüm zaman diğerindende öpmezsem içim rahat etmez
erkek arkadaşıma günaydın demezsem olmaz içim el vermez

ev tozu takıntısı var..sabah işe gitmeden ve akşam işten gelince mutlaka toz alırım..

Tüy takintisi var bende ya :44:
Özellikle yazin vücumda alinmadik tüy birakmam görünmeyen tüyleri bile alirim
Annem de hep der tüy delisi oldun iyice diye

yollukların eğri durmasına örtülerin düzensiz olmasına takarım.
dış kapıyı kitlemeden asla uyuyamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…