Aynen öyle saçma salak düşünceler oluyo.Allahimm,gelecegimi gordum resmenSimdiden dusunuyorum ileride hamile kalirsam sanirim dogumun son ayi hergun hastanede olurum kordon boynuna dolanmis midir diye ... Cozumu nedir bu hastaligin ya
onun bunun nazari deger diye dusunmek cok art niyetli bir dusunce ve asil kendinize nazar ediyorsunuz normal siradan bir hamilelige fazla anlam yukleyerek kendinizi asiri onemseyerek bunu yapiyorsunuz oysa akilli bir insan boyle seylerle ugrasmak yerine hayirli evlat icin kalbini ve zihnini temizlemekle ugrasmaliKızlar merhaba takvimde göründüğü üzere hamileyim ama şu noktaya gelene kadar ne çektim bilemezsiniz. Çok istediğim bi hamilelik ona şüphe yok ama ayrıca anksiyete ve obsesif olduğum için hergünü kendime zindan ediyorum. Her an kafama takacak birşeyler buluyorum.
Önceden de bu şekildeydi ama hamilelikte şimdi ilgi bebeğime döndü.
Yaptığım birşey yüzünden acaba ona birşey olmus mudur diye sürekli düşünüyorum hep kendimi dinliyorum
Elimde olsa hergün ultrasona girerim.
Şuan anksiyete yüzünden sürekli kusmalarim evden dışarı çıkmama gibi düşüncelerim yüzünden ilaç kullanıyorum midemi biraz olsun rahatlattı ama takıntıma iyi gelmedi. Aslında psikoloğa gitmek istiyorum ama çok para istiyorlar. İmkanım yok.
Mesela bugün neye taktım söyleyeyim; önce uyandım ve arada bağdaş kurup otururum o bebeğime zarar verdi mi acaba diye düşündüm. Sonra 3-4 gündur evde şeker hamurlu pasta var ve ben gece bile kalkıp hergün yiyorum acaba zehirlenir miyim diye düşünüyorum ve şuan kendimi dinliyorum ve ikna etmeye çabalıyorum.
Lütfen bana birşey söyleyin telkin edemiyorum kendimi. Ayrıca hala hamileligimi kimseye söylemek istemiyordum artık herkes biliyor ve nazar olacak birşey olacak diye düşünüyorum elimde olsa doğurana kadar kimseye söylemeyecektim.
Bu başlığı bunun için kullanacağım hergün neyi takıyorum yazmak istiyorum belki yardımcı olan çıkar.
onun bunun nazari deger diye dusunmek cok art niyetli bir dusunce ve asil kendinize nazar ediyorsunuz normal siradan bir hamilelige fazla anlam yukleyerek kendinizi asiri onemseyerek bunu yapiyorsunuz oysa akilli bir insan boyle seylerle ugrasmak yerine hayirli evlat icin kalbini ve zihnini temizlemekle ugrasmali
Başınız sağolsun Rabbim inşallah bu evladınızı size bağışlar.Ben iki kez gebe kaldım birinde bebeğim karnim da öldü diğerinde anensefali dendi.Suan yine gebeyim rabbim bagislarsa ve inan hiç birşeyi takmıyorm gebe olduğumu düşünmüyorum bile..Çünkü insan taktikca bebege yansıyor. .Emin ol buna en büyük etken moral bozukluğu,hiç düşünme bırak Rabbim onun ömrünü verdiyse hiç birseyler olmaz..
Hamilelikte verilen ilaçlar da kısıtlı zaten bir de çok ağır ilaçlar kullanamıyorum mide bulantısı yapiyo.
Aslında bi süre psikoloğa gitmiştim o zaman iyi gibi gelmişti sonra bıraktım yine aynı.
takintili insanlar tedavi olmadan bebek sahibi olmamalilar cunku hamile hamile ilac tedavisi cok zor bir tanidigim hamileyken elektro sok aldi kac seansSağlıklı bir düşünce olmadığını biliyorum elimde olsa sizce bu şekilde düşünür muyum.
normal olmadığını biliyorum hergün takacak birşey buluyorum onu demek istiyorum .
Hiçbirsey bulamazsam onu düşünüyorum beynim hep meşgul olmak istiyor.
Obsesifim kısaca.
Takıntı yani obsesif denilen illet öyle birşey ki sen tedavi oldum sanarsın ilacı bırakırsın nukseder. Hamilelikte zaten tekrarlamasi olasıdır.takintili insanlar tedavi olmadan bebek sahibi olmamalilar cunku hamile hamile ilac tedavisi cok zor bir tanidigim hamileyken elektro sok aldi kac seans
pasta yedin diye takılman gereksiz çünkü dediğin gibi her şey katkılı. sebze meyvelerde katkılı be canım. eskiden hayvan gübresi kullanılırmış, şimdi kimyasal gübre. yani doğal diye bir şey kalmadı. eskiler ilaçsız, testsiz,dr kontrolsüz geçirirmiş 9 ayı. evde doğum olurmuş. şimdi ise sadece sen değil hepimiz tedirgin oluyoruz boş yere. eskinin doğal yaşamı bizi terkedeli uzun yıllar oldu ve insan genleri bu yaşama uyum sağladı. yoksa sağlıklı gebelik ve bebek olmazdı değil mi? insan değişen gelişen bir varlık ve hayatta kalmak için her şeye uyum sağlıyor.Sağlıklı bir düşünce olmadığını biliyorum elimde olsa sizce bu şekilde düşünür muyum.
normal olmadığını biliyorum hergün takacak birşey buluyorum onu demek istiyorum .
Hiçbirsey bulamazsam onu düşünüyorum beynim hep meşgul olmak istiyor.
Obsesifim kısaca.
pasta yedin diye takılman gereksiz çünkü dediğin gibi her şey katkılı. sebze meyvelerde katkılı be canım. eskiden hayvan gübresi kullanılırmış, şimdi kimyasal gübre. yani doğal diye bir şey kalmadı. eskiler ilaçsız, testsiz,dr kontrolsüz geçirirmiş 9 ayı. evde doğum olurmuş. şimdi ise sadece sen değil hepimiz tedirgin oluyoruz boş yere. eskinin doğal yaşamı bizi terkedeli uzun yıllar oldu ve insan genleri bu yaşama uyum sağladı. yoksa sağlıklı gebelik ve bebek olmazdı değil mi? insan değişen gelişen bir varlık ve hayatta kalmak için her şeye uyum sağlıyor.
bak ben sebze meyve sevmem, tatlı hamur işi severim ve yerim. tek sıkıntı bebekler zayıf doğdu. onun dışında her şey yolundaydı çok şükür.
sen taktıkça aksilik yaşanır, senin stresin bebeği de etkiliyor. sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun, gelişsin. gebelikte huysuz annenin bebeği de huysuz oluyor. 9 aylık olumlu etkileşim çok önemli. eğer bebeğinin iyiliğini istiyorsan ona göre davranmalısın. yapamıyorum olmuyor deme asla, aksine olacak yapacağım yapıyorum de ve öyle devam et. eminim başarırsın.
psikoloji cok onemli.. lutfen evham yPma.. ayni senin gibiydim.. sali gunu aldigim bir haberle yikildim.. bebegimin gelisimi 3 hafta geri kalmis.. su anda bekliyoruz amniyosentez yapilacak. sen nasil.hamile.kaldin,neler yaptin hamile kalmak icin? benimki tup bebek..
inşallah iyi gelir değil, olumlu cümlen; inşallah iyi gelecek ve ben çok iyi olacağım, demelisin. şimdiden başla bence olumlu cümlelere.Çok haklısınız yazdıklarınıza katılıyorum. Olumlu düşünmeye çalışacağım artık zaten bebeğim için.
Psikolog için randevu aldım inşallah iyi gelir.
Amin canimAllah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah kötü birşey Çıkmaz. Benimde zor oldu bazı sebeplerden o yüzden sıkı sıkı sarılmamız lazım evlatlarimiza.
Rabbim onları korusun bize de güç versin.
Allahimm,gelecegimi gordum resmenSimdiden dusunuyorum ileride hamile kalirsam sanirim dogumun son ayi hergun hastanede olurum kordon boynuna dolanmis midir diye ... Cozumu nedir bu hastaligin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?