Takıntılı bir hamile

Bu haftalara kadar takıntı yaptığınız hiç bişey gerçek olmamış bebeğiniz buzamana kadar sağlıkla gelmiş.demekki siz ne düşğnürseniz düşünün bebek sağlıklı olacaksa olur,bişey olacaksa yine olur..bende başlarda pimpiriktim.zamanla düzeldi.sizdede öle olacak..

Biz ne desek boş bacım, ilaç filan kullanıp pro insanlarla konuşmalısın. Param yok deme, birsürü imkan var şimdi git devlet hastanesine filan, bul borç harç. Hamileliğin iyi geçmesi çok önemli. Öbür türlü çocuğunun bir sürü problemi olur. Yazık günah.

Allahimm,gelecegimi gordum resmen Simdiden dusunuyorum ileride hamile kalirsam sanirim dogumun son ayi hergun hastanede olurum kordon boynuna dolanmis midir diye ... Cozumu nedir bu hastaligin ya

Allahimm,gelecegimi gordum resmen Simdiden dusunuyorum ileride hamile kalirsam sanirim dogumun son ayi hergun hastanede olurum kordon boynuna dolanmis midir diye ... Cozumu nedir bu hastaligin ya
Aynen öyle saçma salak düşünceler oluyo.
Pasta yedim diye insan kafasına takar mi takıyor işte. İçindeki krema süt neler var beynimden hepsi geçiyor şuan. Bebeğe dokunur mu diye.

onun bunun nazari deger diye dusunmek cok art niyetli bir dusunce ve asil kendinize nazar ediyorsunuz normal siradan bir hamilelige fazla anlam yukleyerek kendinizi asiri onemseyerek bunu yapiyorsunuz oysa akilli bir insan boyle seylerle ugrasmak yerine hayirli evlat icin kalbini ve zihnini temizlemekle ugrasmali

Düşüncelerine mesafe koy
Yani gelen her olumsuz düşünceyi kabul etme.
Bu düşünce yanlış ve bana ait değil diye düşün
Zamanla azalır bak dene..

Sağlıklı bir düşünce olmadığını biliyorum elimde olsa sizce bu şekilde düşünür muyum.
normal olmadığını biliyorum hergün takacak birşey buluyorum onu demek istiyorum .
Hiçbirsey bulamazsam onu düşünüyorum beynim hep meşgul olmak istiyor.
Obsesifim kısaca.

Ben iki kez gebe kaldım birinde bebeğim karnim da öldü diğerinde anensefali dendi.Suan yine gebeyim rabbim bagislarsa ve inan hiç birşeyi takmıyorm gebe olduğumu düşünmüyorum bile..Çünkü insan taktikca bebege yansıyor. .Emin ol buna en büyük etken moral bozukluğu,hiç düşünme bırak Rabbim onun ömrünü verdiyse hiç birseyler olmaz..

Başınız sağolsun Rabbim inşallah bu evladınızı size bağışlar.
Çok haklısınız bunları bende biliyorum ama düşünürken buluyorum kendimi ister istemez.
Destek almam şart.

Paraya felan bakma git olmazsa. Sağlıklı olmanda önemli canım.

takintili insanlar tedavi olmadan bebek sahibi olmamalilar cunku hamile hamile ilac tedavisi cok zor bir tanidigim hamileyken elektro sok aldi kac seans

takintili insanlar tedavi olmadan bebek sahibi olmamalilar cunku hamile hamile ilac tedavisi cok zor bir tanidigim hamileyken elektro sok aldi kac seans
Takıntı yani obsesif denilen illet öyle birşey ki sen tedavi oldum sanarsın ilacı bırakırsın nukseder. Hamilelikte zaten tekrarlamasi olasıdır.

Yıllarca bekledim ilacı bırakırım diye olmadı. Zaten önceden bu kadar da ileri düzeyde değildi.
Hamilelik psikolojisi çok fena birşeymis.

Zaten bi şekilde ilaçla birlikte psikoterapi göreceğim. İnşallah iyi gelir.

pasta yedin diye takılman gereksiz çünkü dediğin gibi her şey katkılı. sebze meyvelerde katkılı be canım. eskiden hayvan gübresi kullanılırmış, şimdi kimyasal gübre. yani doğal diye bir şey kalmadı. eskiler ilaçsız, testsiz,dr kontrolsüz geçirirmiş 9 ayı. evde doğum olurmuş. şimdi ise sadece sen değil hepimiz tedirgin oluyoruz boş yere. eskinin doğal yaşamı bizi terkedeli uzun yıllar oldu ve insan genleri bu yaşama uyum sağladı. yoksa sağlıklı gebelik ve bebek olmazdı değil mi? insan değişen gelişen bir varlık ve hayatta kalmak için her şeye uyum sağlıyor.
bak ben sebze meyve sevmem, tatlı hamur işi severim ve yerim. tek sıkıntı bebekler zayıf doğdu. onun dışında her şey yolundaydı çok şükür.
sen taktıkça aksilik yaşanır, senin stresin bebeği de etkiliyor. sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun, gelişsin. gebelikte huysuz annenin bebeği de huysuz oluyor. 9 aylık olumlu etkileşim çok önemli. eğer bebeğinin iyiliğini istiyorsan ona göre davranmalısın. yapamıyorum olmuyor deme asla, aksine olacak yapacağım yapıyorum de ve öyle devam et. eminim başarırsın.

psikoloji cok onemli.. lutfen evham yPma.. ayni senin gibiydim.. sali gunu aldigim bir haberle yikildim.. bebegimin gelisimi 3 hafta geri kalmis.. su anda bekliyoruz amniyosentez yapilacak. sen nasil.hamile.kaldin,neler yaptin hamile kalmak icin? benimki tup bebek..

Çok haklısınız yazdıklarınıza katılıyorum. Olumlu düşünmeye çalışacağım artık zaten bebeğim için.
Psikolog için randevu aldım inşallah iyi gelir.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah kötü birşey Çıkmaz. Benimde zor oldu bazı sebeplerden o yüzden sıkı sıkı sarılmamız lazım evlatlarimiza.
Rabbim onları korusun bize de güç versin.

Çok haklısınız yazdıklarınıza katılıyorum. Olumlu düşünmeye çalışacağım artık zaten bebeğim için.
Psikolog için randevu aldım inşallah iyi gelir.
inşallah iyi gelir değil, olumlu cümlen; inşallah iyi gelecek ve ben çok iyi olacağım, demelisin. şimdiden başla bence olumlu cümlelere.

kordon son anda bile boynuna dolanabilir,ya da boynunda aylarca anne karninda durup dogum esnasinda o kordonu atabilir bebek..
benim oglum dogum aninda cikti dolandigi kordondan..
Hamilelikte ve dogumda kendini Allah`a emanet etmekten baska sansi yok insanin..
rahat olmanin cozumu kendini evrenin akisina birakmak,ilacti falandi filandi hepsi hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…