Takıntılı hayranliktan kurtulmak istiyorum yardim edin

Sorunum kendimle özdeslestirmem birine duyulan ilgi değil bu yüzden kadın zaten esimden utanma nedenim onlara degil tanimadigim bi insana harcadığım zaman ben anlayip cevaplayanlara çok teşekkür ederim bi önemi yokki kim oldugunun o kisi degil sorunum benim takintili olmam
ü
söyleseydin belki yardımcı olacaklardı bu takıntıdan kurtulman için.bari baş harflerini söyle:KK45:

Ya kadın derdini açmış sizde kim diye diye dertlenip bide kadına kizmissiniz ay hala söylemedi filan . Zorunda mi ? Ablacığım sende bi doktora görün istersen obsesif bi hal bukadar abartı iyi degil

Herkes tahminde bulunmus ben de bulunayim
Nickname güneş,google search, güneşin kizlari bulundu. :KK53: Tahminim evrim alasya diye biri, dizideki adı gunesmis 😅

Off bırtanede bızde var sizden (kuzen) her gördügüne murat dalkılıç die die bitirdi yedı bizi. Artık bahsedince kaciyorum gerçekten cok can sıkıcı. İnsallah sizde her gördügünüze bunu yapmıyorsunuzdur

Dizisi bitenler kadın dizisi Bahar Çeşmeli sanırım.başka biten dizi var mı bilemedim.
Kötü şeyler mi yazıyorlar ona? Koruma içgüdüsü gibi mi?

Uzun zamandır kendi icimde yaşadığım bi sorunum bu iyi bi evliligi olan evli 2 çocuğu olan bi kadinim ama bu takintidan kurtulamiyorum önce dizisine sonrada dizideki hayranlik duydugum oyuncuyu her yerden takip etmeye başladım dizi bitsede bi takintidan kurtulamiyorum ve ben cogu kadinin aksine erkek degil bi kadın ünlüye hayranim ona yazilanlar sanki bana yazılmış gibi üzülüyorum sonrada aileme kocama cocuklarima ayiracagim zamani ona ayridigim icin üzülüp kandime kiziyorum takip etmeyi biraksamda kendime engel olamiyorum kimseye anlatamiyorum ne olur bana yardım edin tavsiye verecek olanlar simdiden teşekkür ederim
Kim bu ünlü soyleyin valla merak ettik

Ben de lisede yalın kocam olur sanıyordum ama suan yolda merhaba dese selamını alır geçerim sanırım.

Ayrıca aktif olarak halen Asli enver hayranıyım kavak yellerinden beri görsem kalbim pir pir olur ama fotoğraf atınca like atmak ve murat bozla barışınca aklına tüküreyim demekten ileriye gitmiyor.

Back
X