- 1 Mayıs 2018
- 95
- 169
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sismankofte
-
Konuyla alakasız olacak belki ama,
Allahım hic bu günleri görecek mıyım diye düşündümsanki onun kılını temizlemek bile çok güzel
Zaten adamin cok zoruna gidiyor o da gidip gelip ben soylendikce kediye soyleniyor iste (of kilindan biktim, heryer senin kilin, kiyafetlerim yine kil olmus vs) akli sira bana kedinin daha cok kil doktugunu kanitlayacak da yemezlerKedi nin rahatsizlik duydugunu sanmiyorum sonucta kedi daha cok tüy döküyo adamdan o zaman kedicige de kızın :)
:) :) :) tabirinize çok güldüm ya bi perukluk saç kısmı özellikleBenimkinin saçı uzunken çok fenaydı ev. Ayda bir perukluk saç dökerdiNeyse bir kaç sene sonra kestirdi de kurtuldum. Benimki pek tüylü değil zaten göğüs sırt tüyü diye bir şey yok, bacakları da dökülmüyor neyse ki
Selam bayanlar yeniden ben geldim
Sizi de biktirmak istemiyorum ama artik esimin takintili oldugumu soylemesinden bik tim usandim.
https://resmim.net/f/NMzh7w.jpeg
Bu fotograf bizim banyomuz malum. Sadece 2 gunde geldigi hal bu. 2 gun once yine dayanamayip silip supurup mis gibi yapmistim. Ayak havlusundan tutun da yerdeki paspaslar bile inanilmaz toz ve pislik icinde. Salon da ayni bu sekilde ama laminant oldugu icin bu kadar belli olmuyor. Kafayi yemek uzereyim. Kedim de banyoda yatiyor bazen hayvan pis insan kiliyla tozla geri geliyor sinirlerim hepten bozuluyor.
Lutfen bana bir cevap verin, herkesin evi boyle mi yani esleriniz bu kadar kil dokuyor mu? Dokuyorsa caresi nedir?
Hamileyim diye hergun yapmiyorum ama hamileligimden sonra bu hergun, her Allah’in gunu is rutinimde olacak. Zaten ev isi ASLAAAAAAA bitmiyor.
Ben cok mu takintiliyim lutfen fotografa bakip cevaplayin. Siz olsaniz naparsiniz.
Hayvanlara toleransim sonsuz kedisiz asla yapamam :)Bu kadar takintiliyken hayvan beslemeyi dogru bulmuyorum maalesef. Hele de kediler tuy doken hayvanlar zaten gormediginiz cok yerde tuy vardir. Onun disinda 2 kisi yasiyorsaniz bence normal 2 gunde bu kadar tuy ve hergun dus aliniyosa tabi. Bence fayanslar duz beyaz oldugu icin dusen hersey gozunuze batiyo olabilir. Sergi sermeyip el supurgeleri var onlardan kullanirsaniz daha kolay temizlik acisindan
BU arada arkadaşım çok titizdi eşi de tüy dökermiş. Ona belirli bir nokta vermişti orada oturup kalkardı ve adamı süpürürdü
Hayvanlara toleransim sonsuz kedisiz asla yapamam :)
Bir de kedinin eline supurge alip toplamasini beklemiyor insan o yuzden de kedi kili problem degil, koltuklarin ustunu hani su yapiskanli ruloyla aliyorum gunde bir iki kez, toz zaten oyle gunluk aliniyor bir yerler kaliyor o da sorun degil
İsterse dinlemesinHarbi miadam da dinliyosa iyi bari
Başka banyoyu mu kullanmak zorunda kalır?
Kadının eşine yerde çok kılın birikiyor demesi ile erkek kişisine başka kadının banyosu daha cazip gelebilir. Öyle mi?
Bazı kadınların aciziyeti çok güldürüyor ya. Hem düşündürüyor hem güldürüyor..
Lazere gitsingörüntü çirkin kabul ediyorum. ama adamın vucudundan kıl tüy dökülüyorsa napabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?