Takintili miyim? Normal mi? Fotografli.

Kedi nin rahatsizlik duydugunu sanmiyorum sonucta kedi daha cok tüy döküyo adamdan o zaman kedicige de kızın :)
Zaten adamin cok zoruna gidiyor o da gidip gelip ben soylendikce kediye soyleniyor iste (of kilindan biktim, heryer senin kilin, kiyafetlerim yine kil olmus vs) akli sira bana kedinin daha cok kil doktugunu kanitlayacak da yemezler
Bir de kedimiz turuncu renkli fazla belli olmuyor hem ben tariyorum hergun hem de carsafi, pikeyi ne varsa hergun silkeliyorum kedi icin yaptigim hic gozumde buyumuyor

Benimkinin saçı uzunken çok fenaydı ev. Ayda bir perukluk saç dökerdi Neyse bir kaç sene sonra kestirdi de kurtuldum. Benimki pek tüylü değil zaten göğüs sırt tüyü diye bir şey yok, bacakları da dökülmüyor neyse ki

Fayanslarınız beyaz olduğu için bu kadar gözünüze batıyor. Birde tek renk,hareli olsaymis bu kadar belli olmazmış. Benim parkelerim beyaz ama üzerinde bej hareler var,asla göstermiyor saç kıl vs.
Bu kadar dökülmesi normaldir değildir bilemem ama siz hamile olduğunuz için eşiniz arkasını toplamaya biraz özen gösterebilir tabi.

:) :) :) tabirinize çok güldüm ya bi perukluk saç kısmı özellikle

Banyo yapmadığı zaman küvete girip kılını tüyünğ döksün
Üstünü silkeleyip giysin
İki günde bu hal normal sayılır
Biz bebekle dört kişiyiz
Hergün süpürüyorum

Bu kadar takintiliyken hayvan beslemeyi dogru bulmuyorum maalesef. Hele de kediler tuy doken hayvanlar zaten gormediginiz cok yerde tuy vardir. Onun disinda 2 kisi yasiyorsaniz bence normal 2 gunde bu kadar tuy ve hergun dus aliniyosa tabi. Bence fayanslar duz beyaz oldugu icin dusen hersey gozunuze batiyo olabilir. Sergi sermeyip el supurgeleri var onlardan kullanirsaniz daha kolay temizlik acisindan

BU arada arkadaşım çok titizdi eşi de tüy dökermiş. Ona belirli bir nokta vermişti orada oturup kalkardı ve adamı süpürürdü

Hayvanlara toleransim sonsuz kedisiz asla yapamam :)
Bir de kedinin eline supurge alip toplamasini beklemiyor insan o yuzden de kedi kili problem degil, koltuklarin ustunu hani su yapiskanli ruloyla aliyorum gunde bir iki kez, toz zaten oyle gunluk aliniyor bir yerler kaliyor o da sorun degil

Benimde saçım dökülür bende bu görüntüye tahammül edemem su tutarım hemen sonra hop çekpas yaparım o yüzden banyoya pek halı kullanmam

Ona cozum bulduysaniz iyi bari sikinti yok. Erkege cozum maalesef yok yani ev temizligini boluserek yapabilirsiniz. Yada en cok tuy onun nereye dokuluyosa orayi esin temizlesin. En mantiklisi bu geldi

Görüntü cidden mide bulandırıcı..Yani siz takıntılı falan değilsiniz.Adam kendi kusuruna bakmak yerine size yükleniyor.Döktüğü kılları adam gibi toplaması gerekirken size takıntılı demesi abesle iştigal.Kaç erkek dinler bilemem ama kendi kılını kendisi temizlesin.

Neden bana aciz diyorsunuz ve beni üzüyorsunuz...
Anlamayıp hakaret etmeyi seçtiğiniz için açıklayayım da anlayın kıssadan hisse cümlemi
Erkekler huzur arar rahat edemediği biblo muamelesi gördüğü bir evi benimseyemez ayakları geri geri gidebilir bunu ben değil bir çok ilişki evlilik danışmanı söylüyor
Romantizmi ben de severim nadanlarınkinden de çok ama hayat kısa ve net

Neyseki cok killi degil bizimki.. ama gene de dokuyor yani ben de sinir oluyorum daa bu kadar degil gene de..
Ya iyi de adam napsin killarini bantlasin mi vucuduna. Bence siz ona gorev verin. Hamileyim midem bulaniyo egilemiyoeum vs diyin eline verin viledayi bi gecsin hergun banyonun ustunden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…