Takıntılı olan kocam! mu ben miyim?

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Birlikte dizi izliyorduk eşimle internetten .çayımız bitince bardakları aldı doldurmaya gitti bende rica ettim limon damlatabilir mısın diye.tezgahın üzerinde yarim limon vardı .bu limon parçasını içine atmış .getirdi içine attım diye ben limonu yıkamamıştım sorun etmedim kalkacaktım yeniden doldurmak için bana hesap sormaya başladı yıkamadan nasıl kesersin nasıl böyle bişey yaparsın mikrop giriyor vs söylendi sürekli .bende haklı olman beni bu şekilde eleştirmeni gerektirmiyor yeter artık üslubuna dikkat et dedim .bu sefer sesimi yükselemezmişim benle vakit geçirmek istemiyormuş .şu an öyle sinirliyim ki her durumsa beni suçlu çıkarmak ve eleştirmek için bir yol buluyor .bende bundan sonra onunla vakit geçirmek istemiyorum .ben çok mu pis bir insanım limonu yıkamadın diye lütfen bana birşey söyleyin her seferinde kendimi kötü hissetmeme neden oluyor eleştirileriyle .

Yikarim bi dahakine deseydin.

Gereksiz güç gosterisine gerek yok.
Ama güç göstergesi yapan eşi yani konu sahibesi kendini savunmuş :)
Konu sahibesi bazı adamlar da böyle evinde karısına çocuğuna ancak horozlanır dışarıda görseniz süt dökmüş kedi gibi olurlar peh!

sizin çayı tekrar doldurmanız da saçma.

dünya üzerind elimonu yıkamadna çayına attığı için mikrop kapan tek bi insna var mıdır acaba?

takıntı bence.

eşiniz de abartmış.
Benim için hiç sorun değil ama o rahatsız olmasın tekrar değiştirme ihtiyacı duymasın diye kalkacaktım

Iyibde bu benim yorumum. Bence konu sahibide gereksiz güç gösterisine soyunmus.
Size gore oyle olmayabilir ama niye savunma ihtiyaci hissettiniz onu anlamadim

Herşeyi kaynana gibi dırdır edip laf delisi eden bi kocan mı var? Ben limonu yıkamadan kesmem bu titiz bi insan oldugumu göstermez sende yıkamadan kesmişsin buda senin pis bi insan olduğunu göstermez. Boşuna stres yapma. kısaca kocanın canı kavga etmek istiyomuş, içindekini dökmüş rahatlamış.

Limon çekirdeğini doldurmayacak sebepten kavga resmen.

Iyibde bu benim yorumum. Bence konu sahibide gereksiz güç gösterisine soyunmus.
Size gore oyle olmayabilir ama niye savunma ihtiyaci hissettiniz onu anlamadim
Kötü bir şey demedim fark ettiyseniz abartmayın bence bir cümle yazdım o kadar.
Konu sahibesine gereksiz güç gösterisi yapmayın demişsiniz de eşi haklıymış gibi olmuş yorumunuzda onu belirtmek istedim.

Susmuyor ki öyle desemde susmaz eleştirip durur sadece bir hatayı görmeye görsün .
Böyle kucuk seylerde susturmanin en iyi yolu. Tabi canim unutmuşum bi dahakine dikkat ederim falan filan.
Yoksa her küçük seyde agzinizin tadi kacar.
Ancak sizi gercekten rahatsiz eden onemli konularda tabi ki de farkli yaklasim içinde olun.
Sakin bir aninda bu ufak takintilarinin sizi yordugunu, konuyu gereksiz uzattigini konusup anlamasini saglayin

Cocugunuz yok mu ,yoksa lutfen yapmayin bekleyin,cunku kocaniz ,
Bir tuhaf ,manuple etmenin dedinde sizi ,
Mesele limonun yikanmasi degil ,
Mesele adamin kavga cikarip sizi bastirmak istemesi ,siz ezilseniz sesiniz cikmasa iyi gelicek ,dikkat edin kocaniza

Yok bu yüzden yapmak istemiyorum

Kötü bir şey demedim fark ettiyseniz abartmayın bence bir cümle yazdım o kadar.
Konu sahibesine gereksiz güç gösterisi yapmayın demişsiniz de eşi haklıymış gibi olmuş yorumunuzda onu belirtmek istedim.
Kötü bir sey demediniz farkindayim.
Neticede benim yorumum ve hakli haksiz yok bence bu olayda.
Iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…