Takıntılı olan kocam! mu ben miyim?

Eşiniz haklı limon yıkanır sonra kesilir.Ben soğanı sarımsağı da yıkarım sonra doğrar ya da rendelerim.

Bunu söylemeyi çok denedim bitmiyor eleştirisi devam ediyor tüm sınır uçlarım harekete geçene kadar vazgeçmiyor yeterki bir ucundan yakalasın eleştirmek için

Eşiniz haklı limon yıkanır sonra kesilir.Ben soğanı sarımsağı da yıkarım sonra doğrar ya da rendelerim.
Tamamda bu kadar eleştirmeye gerek var mı söyledi sussun ne bekliyor başka illa cırcır eleştirmesi mi gerekiyordu .haklılığının bir önemide kalmadı

Pis değilsiniz. Ama bende yikamadan bir şeyi kullanmam huyum böyle. Kavun, karpuzu kesmeden önce yıkarım. Ama bunda bukadar abartılacak birşey göremedim.

Erkek milleti arada bir hakkı olmasınlar bayiltirlar abartmaya...

Erkek milleti arada bir hakkı olmasınlar bayiltirlar abartmaya...

Ben yıkamiyorum limonu.çünkü çaya atmam hiç. Damlatirim içine. Ama kek filan yapacaksam yıkarım. Rendelenmiş gerektiği için.
Eşiniz fazla abartmış..canı tartışmak istedi demek ki..

Amaaaan dışarıda o kadar pis şey yiyoruz onun mikrobuna mi kaldık :)) diye tepki verebilirsiniz mesela.

Ben yıkamiyorum limonu.çünkü çaya atmam hiç. Damlatirim içine. Ama kek filan yapacaksam yıkarım. Rendelenmiş gerektiği için.
Eşiniz fazla abartmış..canı tartışmak istedi demek ki..
Bende zaten damlatıyorum diye yıkamadım

Kocaniz ayni ben ...
Bende söylenip dururum böyle konularda ama esim hicbirsey demez. Bende bi süre sonra pisman olup yumasak konusmaya baslari.. " ama askim böyle olmaski bidaha yapma" falan gibi.
Siz birsey demeyim o susar.

Canım yay burcu erkeği susmaz.. başının Etini yer bırakmaz. En son kafanı duvara vurmak sessizliğe kavuşmak istersin yapışır iZin vermez. Beyninde yangın çıkar üstünle başınla soğuk suyun altına girersin hala konuşmaya devam eder.. benimkinden biliyorum

Esiniz uslubunda hatalidir mutlaka,ama konu olarak hakli. Limon yikanmadan kesilmez

Bu adama cok sey denilirde neyse..
Tam gicik oldugum tiplerden. En buyuk yuruye mikrop sensin diyesim gelirdi benim herhalde
Ama limonu bende yikarim kullanmadan once..kimbilir kimlerin elinden gecti..

Böyle takıntılıysa sende herseyi söylemeyivwe cnm. Yıkamamışsın ama söylemesen nerden bilecek. Mevzu yaratmaya fırsat aramış, o fırsatı vermemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…