- 5 Mayıs 2016
- 3.909
- 8.341
- 158
- Konu Sahibi carmina000
-
Birlikte dizi izliyorduk eşimle internetten .çayımız bitince bardakları aldı doldurmaya gitti bende rica ettim limon damlatabilir mısın diye.tezgahın üzerinde yarim limon vardı .bu limon parçasını içine atmış .getirdi içine attım diye ben limonu yıkamamıştım sorun etmedim kalkacaktım yeniden doldurmak için bana hesap sormaya başladı yıkamadan nasıl kesersin nasıl böyle bişey yaparsın mikrop giriyor vs söylendi sürekli .bende haklı olman beni bu şekilde eleştirmeni gerektirmiyor yeter artık üslubuna dikkat et dedim .bu sefer sesimi yükselemezmişim benle vakit geçirmek istemiyormuş .şu an öyle sinirliyim ki her durumsa beni suçlu çıkarmak ve eleştirmek için bir yol buluyor .bende bundan sonra onunla vakit geçirmek istemiyorum .ben çok mu pis bir insanım limonu yıkamadın diye lütfen bana birşey söyleyin her seferinde kendimi kötü hissetmeme neden oluyor eleştirileriyle .
Bunu söylemeyi çok denedim bitmiyor eleştirisi devam ediyor tüm sınır uçlarım harekete geçene kadar vazgeçmiyor yeterki bir ucundan yakalasın eleştirmek içinBöyle kucuk seylerde susturmanin en iyi yolu. Tabi canim unutmuşum bi dahakine dikkat ederim falan filan.
Yoksa her küçük seyde agzinizin tadi kacar.
Ancak sizi gercekten rahatsiz eden onemli konularda tabi ki de farkli yaklasim içinde olun.
Sakin bir aninda bu ufak takintilarinin sizi yordugunu, konuyu gereksiz uzattigini konusup anlamasini saglayin
Tamamda bu kadar eleştirmeye gerek var mı söyledi sussun ne bekliyor başka illa cırcır eleştirmesi mi gerekiyordu .haklılığının bir önemide kalmadıEşiniz haklı limon yıkanır sonra kesilir.Ben soğanı sarımsağı da yıkarım sonra doğrar ya da rendelerim.
Tamamda bu kadar eleştirmeye gerek var mı söyledi sussun ne bekliyor başka illa cırcır eleştirmesi mi gerekiyordu .haklılığının bir önemide kalmadı
Açık renk değil ama her limonu kesmeden önce yıkar mısınız ? Ben mi çok pisim.çaylarımın içine damlatıyorum
Bende zaten damlatıyorum diye yıkamadımBen yıkamiyorum limonu.çünkü çaya atmam hiç. Damlatirim içine. Ama kek filan yapacaksam yıkarım. Rendelenmiş gerektiği için.
Eşiniz fazla abartmış..canı tartışmak istedi demek ki..
Birlikte dizi izliyorduk eşimle internetten .çayımız bitince bardakları aldı doldurmaya gitti bende rica ettim limon damlatabilir mısın diye.tezgahın üzerinde yarim limon vardı .bu limon parçasını içine atmış .getirdi içine attım diye ben limonu yıkamamıştım sorun etmedim kalkacaktım yeniden doldurmak için bana hesap sormaya başladı yıkamadan nasıl kesersin nasıl böyle bişey yaparsın mikrop giriyor vs söylendi sürekli .bende haklı olman beni bu şekilde eleştirmeni gerektirmiyor yeter artık üslubuna dikkat et dedim .bu sefer sesimi yükselemezmişim benle vakit geçirmek istemiyormuş .şu an öyle sinirliyim ki her durumsa beni suçlu çıkarmak ve eleştirmek için bir yol buluyor .bende bundan sonra onunla vakit geçirmek istemiyorum .ben çok mu pis bir insanım limonu yıkamadın diye lütfen bana birşey söyleyin her seferinde kendimi kötü hissetmeme neden oluyor eleştirileriyle .
Allah kolaylik versin bilirim oyle tipleri.Susmuyor ki öyle desemde susmaz eleştirip durur sadece bir hatayı görmeye görsün .
Susmuyor ki öyle desemde susmaz eleştirip durur sadece bir hatayı görmeye görsün .
EvetEşiniz yay burcu mu :)) ????
susmuyorsa takmayacaksın çok biliyorsan kendin yap de geçSusmuyor ki öyle desemde susmaz eleştirip durur sadece bir hatayı görmeye görsün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?