Parkta müzik dinliyordum tek değildim kadınlarda vardı.Bir adam geldi karşıma oturdu.Rahatsız oldum kalktım eve doğru gitmeye başladım.Karşıdan karşıya geçerken adamda kalktı yürüyerek peşimden geliyor eve gidemedim öğrenmesin diye.Ara yola girdim gözden kaybetsin istedim.Para düşürmüş gibi yaptım arada arkama çaktırmadan bakıyorum geliyor mu diye.Adam arabayla karşıma çıktı yolun ortasında durdu paramı düşürdünüz parkta oturuyordunuz belki ordadır dedi.Arkadan gelen arabalar korna bastı mecbur gitmek zorunda kaldı.Köşeye park etti indi bana doğru bayırı çıkıyor.Cüzdanıma baka baka caddeye çıktım hiç arkama bakmadım diğer ara yoldan girdim.Arkadaşıma gidiyorum korkumdan.Apartmanın bahçesine giriyordum baktım ortalıkta yok bahçe kapısını açtım adam yavaş yavaş arabayla geliyor ben hemen girdim karşıma çıktı ben zile basarken arabanın içinde bana uzun uzun bakıp durdu.Siz benimi takip ediyorsunuz dedim.yoo dedi çekti gitti.Kızlar bu neyin nesi? Adam nereye gideceğimi kısa sürede nasıl öğrenip karşıma çıktı aklım almıyor.Çok korkuyorum sizin başınıza böyle birşey geldimi?