Günün birinde iki tane güzel kız takip edildiklerini söyleyip korkup bizim markete girmişlerdi. Biz de hemen dışarı çıktık, etrafa bakmaya başladık, marketin erkekleri de en başta tabi :)) Sonra polisi aradık polis baya bir süre sonra geldi, halbuki vukuatsız küçük bir ilçeydi yani cinayet mahalinden mi geliyorlardı anlamadım. Neyse geldi bunlar başladılar ders vermeye. Neymiş durup bağırsalarmış, ellerine kaptıklarını bunlara geçirselermiş nefsi müdafaya girermiş ceza yemezlermiş. Hey Allah'ım dedim ya polis neden var peki, ne günlere kaldık. Ya bıçakla arkalarındna saldırsa ne olacak yada eterli pamuk koklatsalar. Allah'ım canımı sana menat ediyorum sen koru dedim içimden. Gerçekten polise şikayet etmek hiç bir işe yaramıyor.
Orman kanunları uygulayacaksın. Br müddet yanınızda erkeksiz gezmeyin. Arabası varsa plakayı alıp şikayet edin ama takip ediyor diye değil. Başka bir suç isnad edin, bir suç uydurun, polis böyle şeyleri ciddiye alıyor. Yüzü bir polis görsün bakalım. Yada hemen izbandut gibi ve nüfuzlu bir abi buluyorsunuz, o da kendi gibi eli haydarlı arkadaşlarını toplayıp, seni gizliden takip eediyorlar ve bu herifi tenhada kıstıyorlar.. Bir daha yapabilecek mi? Bunların ki yavrum kuru gürültü.