Takip ediliyorum hissi ve Güvensizlik

Güzel fikirmiş bu :)

Haklısınız ben yaşadığım ilçede güvensiz hissediyorum. Çocukken yaşadığım istismar da burada olmuştu, sık sık tacize de uğradım. İçimde nefret var belki de farkında değilim. Neyse ki bu yıl taşınacağım. Belki bu hislerden de kurtulurum.

Mutsuzum. Kafam rahat olsun isterdim. Biliyorum ki olsa tedbirsiz davransam ve başıma bir iş gelse ben suçlu olurum. Kendi içinde tıkanık bir konu.

Ne desem bilemedim. Yürüsek olmuyor, vasıta olmuyor, kendi aracımız olmuyor. Işınlanmayı Türk kadını bulacak bu gidişle :)

Gecmiste yasadiginiz olaylar ve cevreye olan guvensizliginiz yuzunden boyle dusunuyorsunuz. Bu da cok normal.
Ben evlendigimde baska bir aemte tasinmistim ve hic sevmiyordum orayi. O zaman bende tereddutle yuruyordum ama simdi 22 yildir buyudugum semte tasindigim icin hic kaygim kalmadi. Gece de olsa disari ciksam hepsi az cok tanidigim insan old icin cok tereddut etmiyorum. Sizde guven duydugunuz bir muhite tasinirsaniz rahatlarsiniz

Diyorum ya hanimefendi deliyle karsilasmamis henuz, karsidakiler zaten zarar verme niyetinde degillermiş ee hamile de olunca daha fazla toleransta gostermis olabilirler.

Gercekten zarar vermek isteyen birine denk gelseydi ne hamilelik, ne firca sapi işe yaramazdi.

Mutsuzum. Kafam rahat olsun isterdim. Biliyorum ki olsa tedbirsiz davransam ve başıma bir iş gelse ben suçlu olurum. Kendi içinde tıkanık bir konu.

Siz suçlu değilsiniz olamazsınız ama işte maalesef tacize uğradığımızda suçluluk psikolojisine sokuyorlar, üstünde ne vardı, saat kaçtı, o saatte orada ne işin vardı gibi sorularla suçlu bizmişiz gibi davranılması hepimizi bu hale getirdi.
Umarım taşınacağınız yerde geçmişin yaraları da sarılır, kendinizi de güvende hissedersiniz ama mutsuzluk hissiniz devam ederse yardım alın, sapıkların suçlusu kadınlar değil, yaşadığınız kötü şeylerin suçlusu da siz değilsiniz.

O is hic oyle degil biliyor musunuz? Gercekten saglam birine denk gelirseniz firca sapindan fazlasina ihtiyaciniz olur allah korusun.. denk gelmemissiniz, insallah da gelmezsiniz..

Teşekkür ederim Mune .. İnşallah öyle olur.

Ülke şartları ile alakalı. Ben dolmuşa bile binmekten korkuyorum. Dolmuşta yalnız kalacağımı anlarsam en son inenle inip yürüyorum. Hava karardıysa birilerini arıyorum olur da yalnız yürümem gerekirse. Bana otobüste falan çok soru soranlara yanlış bilgiler veriyorum. Arsız bir amca ısrarla ev adresime kadar sormuştu.yaşlı başlı adam diye kızamıyoruz da. Pek çok kadının başına gelenleri gördükçe bu hale geldik

Kendi iyi niyetli olsa duyan biri kötü niyetli çıkar. Hiç söylememek en iyisi.

Herkes nirmal demis de yapmayin normal degil surekli tetikte olmak guvensizlik icinde yasamak.strese sokar sizi v3 mutsuz olursunuz

Vallahi b3n hic boyle yasamadim.korktugum tedirgin oldugum nadirdir.ben mi cok cesaretliy8m siz mi cok kotu yerlerde yasiyorsunuz bilemedim

Yuh okuduklarima sok oldum tamam gozunuz kapali gezneyin de bu kaar paranoya fazla sacmalamay8n toplumca manyak olmusuz resmen yapmay8n bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…