• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takip mi etmeliyim?

konuştum kuzum bunları konuşmaz mıyım ama şimdi kız meslek lisesinde okuyor ya kendince böyle bir arkadaşlık edinmeyi mantıklı bulmuş demek ki halbuki hep diyorum kurslara yazıl orada kız ve erkek arkadaşlıklar edin diye ama gitmek istemiyor

ahh işte ınsan o yaslarda acele edıyor hep ınsanın akıl basına sonradan gelıyor erkek arkadasın acelesı ne halbukı ıyı bır meslek edınmek amac olmalı ama işte o yaşlar ınsan anlamıyor

bence de takip etmekte fayda var... ama ben sizin yerinizde olsam kardeşimin tanımadığı bir arkadaşımdan yada yakınımdan yardım alırdım bu konuda... sizi fark ederse size olan inancını yitirebilir. bence önce söz alın hiçbirşeyi saklamaması konusunda sonra takip ettirin akşamda anlattıklarıyla kıyaslayın ... eğer tam ve eksiksiz ise bir sonraki görüşmede içiniz bir nebze rahat eder.

Diğer yazılan yorumları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama

kardeşin gitmekte çok ısrar ediyorsa buluşacağı çocuğun adını soyadını ve numarasını alın bence.

Ayrıca kardeşine güzel bi dille buluştuklarında gidecekleri yeri sana bildirmesini isteyin.

En azından içiniz biraz daha rahat eder.

kuzum benim kız kardeşimde 15 yaşında. geçenlerde abim farketmiş sevgilisi olduğunu hır gür çıkar dedim ama allahtan çıkmadı hallettik
bence bu zamanda 15 16 çok erken birileriyle konuşup buluşmak için
25 30 yaşındaki insanlar bile gerçek yüzlerini sonradan görebiliyor
o yaşlardaki kızlar saftirik romantizmden başka ne hayal edebilirler ki
oysa erkekler eski nesilin erkeklerinden daha görmüş geçirmişler
ben kardeşimi asla göndermem, görüştürmem isterse hiç konuşmasın küssün
hiç tanımadığı birinin yanına göndermemden daha iyidir

Son düzenleme:
bence de takip etmekte fayda var... ama ben sizin yerinizde olsam kardeşimin tanımadığı bir arkadaşımdan yada yakınımdan yardım alırdım bu konuda... sizi fark ederse size olan inancını yitirebilir. bence önce söz alın hiçbirşeyi saklamaması konusunda sonra takip ettirin akşamda anlattıklarıyla kıyaslayın ... eğer tam ve eksiksiz ise bir sonraki görüşmede içiniz bir nebze rahat eder.

çok mantıklı ama kimden isteyebilirim ki böyle bir şeyi herkes işinde gücünde kimse dedektifçilik oynayacak vakit bulamaz bu işi ancak ben yaparım yine.. en iyisi durumu olduğu gibi anlatayım izin verirsem içim rahat etmiyor diyeyim ya arkadaşlarınla git ya da ben bir şekilde uzaktan izleyeyim sizi diye teklifte bulunayım.

Diğer yazılan yorumları okumadım söylendi mi bilmiyorum ama

kardeşin gitmekte çok ısrar ediyorsa buluşacağı çocuğun adını soyadını ve numarasını alın bence.

Ayrıca kardeşine güzel bi dille buluştuklarında gidecekleri yeri sana bildirmesini isteyin.

En azından içiniz biraz daha rahat eder.

adını soyadını biliyorum ama numarasını da verse içim rahat etmeyecek belki telefonu kapatır ulaşamazsam

kuzum benim kız kardeşimde 15 yaşında. geçenlerde abim farketmiş sevgilisi olduğunu hır gür çıkar dedim ama allahtan çıkmadı hallettik
bence bu zamanda 15 16 çok erken birileriyle konuşup buluşmak için
25 30 yaşındaki insanlar bile gerçek yüzlerini sonradan görebiliyor
o yaşlardaki kızlar saftirik romantizmden başka ne hayal edebilirler ki
oysa erkekler eski nesilin erkeklerinden daha görmüş geçirmişler
ben kardeşimi asla göndermem, görüştürmem isterse hiç konuşmasın küssün
hiç tanımadığı birinin yanına göndermemden daha iyidir

kuzum sana mesaj attım ama nette değildin bende konuyu açmakta çare buldum :31:
ben göndermesine göndermem de ya yine de gitmenin bir yolunu bulursa

Benim de 15 yaşında bir kız kardeşim var endişenizi öyle iyi anlıyorum ki. Hakkaten anne yarısı olmak demek abla olmak. Başına bir iş gelecek diye korkuyorum ama bence hayır, olmaz gibi şeyler yerine güzelce konuşun çünkü baskı yapmak ters tepiyor ergenlerde. Ve takip edin derim ama yakalarsa feci güveni sarsılır size karşı :( ben öyle yapıyorum çaktırmadan kontrol ediyorum neler yapıyor diye :1:

aynı yaştalar canım gördüğüm kadarıyla

kabul edeceğini sanmam kuzum açık açık konuşayım bakalım bir kez daha
Kardeşiniz henüz çok küçük üstelik tanımadığı birisi ile buluşacak eğer çok buluşmak istiyorsa beraber gidin yok eğer tek gitmek istiyorsa kardeşinizi takip edin bu devirde yanı başımızdaki insanlara güvenilmiyor sanal alemdeki bir insana nasıl güvenelim.Siz bu çocuğu kamerada mı gördünüz yoksa fotograflarını mı gördünüz eger tek fotoğraf üzerinden gördüyseniz karşınızda hiç beklemediğiniz biriside çıkabilir.

Benim de 15 yaşında bir kız kardeşim var endişenizi öyle iyi anlıyorum ki. Hakkaten anne yarısı olmak demek abla olmak. Başına bir iş gelecek diye korkuyorum ama bence hayır, olmaz gibi şeyler yerine güzelce konuşun çünkü baskı yapmak ters tepiyor ergenlerde. Ve takip edin derim ama yakalarsa feci güveni sarsılır size karşı :( ben öyle yapıyorum çaktırmadan kontrol ediyorum neler yapıyor diye :1:

aynen öyle oluyor ne kadar fikir versende sürekli aksini savunmaya meyilli yani çaktırmadan kontrol etmek en doğrusu

Kardeşiniz henüz çok küçük üstelik tanımadığı birisi ile buluşacak eğer çok buluşmak istiyorsa beraber gidin yok eğer tek gitmek istiyorsa kardeşinizi takip edin bu devirde yanı başımızdaki insanlara güvenilmiyor sanal alemdeki bir insana nasıl güvenelim.Siz bu çocuğu kamerada mı gördünüz yoksa fotograflarını mı gördünüz eger tek fotoğraf üzerinden gördüyseniz karşınızda hiç beklemediğiniz biriside çıkabilir.

fotograftan gördüm facebook üzerinden 1 kez yolda tesadüfen karşılaştık diyor ama burası da koskoca ankara insanın kendi arkadaşıyla karşılaşma ihtimalimi bile düşükken hiç görmediği birini fotograftan görüp karşılaşması çok düşük bir ihtimal gibi bilemiyorum belki ilk buluşması bu değildi kafam karıştı iyice

kızlar benim bir kız kardeşim var 16 yaşında internetten bir çocukla tanışmış çocuk bizim evin olduğu semte gelecekmiş buluşmak için.
ben hafta sonu çıkabilir miyim dedi buluşmak için olmaz dedim hiç görmediğin biri ya sapık manyak bir çocuksa ama çok ısrar ediyor bu sefer de bana yalan söyleyip buluşmasından çekiniyorum o beni kendine yakın görüp her şeyi anlatıyor şimdi eğer otorite kurarsam olanı da anlatmayacak.. ben de anneme söyledim annemede anlatmıştı ztn ama buluşacaklarını söylememişti annemde kulağına su kaçırdı azcık ama hala gitmek istiyor takip mi etsem ne yapsam bilemiyorum..

zorla evde tutmam sonuçta ergenlik döneminde bir çocuk iyice ters tepebilir ne yapmalıyım sizce?

Tabi ki edebilirsiniz. Üstelik cok da akıllıca. Annem de beni takip etmiş ilk sevgilimle bulustugumda :D

kızlar benim bir kız kardeşim var 16 yaşında internetten bir çocukla tanışmış çocuk bizim evin olduğu semte gelecekmiş buluşmak için.
ben hafta sonu çıkabilir miyim dedi buluşmak için olmaz dedim hiç görmediğin biri ya sapık manyak bir çocuksa ama çok ısrar ediyor bu sefer de bana yalan söyleyip buluşmasından çekiniyorum o beni kendine yakın görüp her şeyi anlatıyor şimdi eğer otorite kurarsam olanı da anlatmayacak.. ben de anneme söyledim annemede anlatmıştı ztn ama buluşacaklarını söylememişti annemde kulağına su kaçırdı azcık ama hala gitmek istiyor takip mi etsem ne yapsam bilemiyorum..

zorla evde tutmam sonuçta ergenlik döneminde bir çocuk iyice ters tepebilir ne yapmalıyım sizce?

ergenlik insanlara korkunç hatalar yaptırıyor.. takip edin, dost bilsin sizi

Gecen yil actigim bir konu var onu okuyun lütfen.. o zaman karar verirsiniz ne yapacaginiza.

Gecen yil actigim bir konu var onu okuyun lütfen.. o zaman karar verirsiniz ne yapacaginiza.

konunu okudum gerçektenn insanlar ne kadar gaddar bunlar artık günlük hayatın problemleri gibi karşılıyoruz inan ki o kadar çok okuyorum böyle haberler.. tedbiri elden bırakmamak şart oldu

takip edin ama sakın yakalanmayın :6:

vallahi daha önce hiç yapmadığımdan yakalanma riskim oldukça yüksek gibi görünüyor aman başına bir iş gelmesinde

ergenlik insanlara korkunç hatalar yaptırıyor.. takip edin, dost bilsin sizi

evet aynen öyle yapacağım mecburen

konu sahibi aman dikkat edin çocuk evinizin adresini bilmesin. yıllar evvel buluşma salaklığı yapmıştım internetten biriyle. habire ay ben seni evinden alayım filan diyip duruyordu. ben kabul etmedim tabiki. neyse işte böyle taksimde buluştum. aman Allahım çocuk tam bir ruh hastası çıktı. ben de sıvıştım tabi haha neyse bu telefon etmeler sürekli tehdit ediyor beni, evin adresini bilsem gelicem falan dedi. nerde oturduğumu yani semti biliyormus, gelmiş beni aramış bilmemney bulamamış sonra ben hiç taviz vermedim ama ona, tırstım fakat belli de etmedim. amma velakin telefonumu dağıtmış, abuk sabuk insanlar aramaya başladı telefon kartımdan oldum. polise falan gittim o derece yani. Allah tan evimi bilmiyordu. yoksa hepten başım belaya girerdi. lütfen dikkat edin siz de. her kuşun eti yenmez.

Kesinlikle yalnız bırakma gerekirse ona şunu de, birlikte gidelim bende merak ediyorum de! internettt tuzak kuran insanlarla dolu, kardesini yalnz bırakma!

sana herşeyini anlatıyorsa bu çok güzel bi şey ve sana olan bu güvenini kırmadan yanında ol ya birlikte gitmeyi teklif et ya da takip başka çaren yok ama kendinden uzaklaştırma en yakın arkadaşı sen ol ki hiç bi zaman incinmesin ablalar iyiki var :)

Back
X