Taklitci görümce

Bosver ya aranizda bayada yas farki varmis yeeni evlenmis heves etmis. Ugrasma bile. Ne diyeceksin ki. Hani yasitin olsa tamamda. Abla hayirli olsun masallah ikiz gibiyiz de lafi gelince anlar. Yaa bilmiuorum boyle insanlardan artik gina geldi hayat yorgunuyum ugrasamiyorum

Sizin zevkinizi beğeniyor zevkinize güveniyor demek ki.Anlaşamamak ayrı zevkini beğenmek ayrı.Ben de arkadaşlarımda görsüğüm şeylerin aynısını alırım mesela.ya da arkadaşım kıyafetimi sorar aynısından alır ona daha çok yakışır çok hoşuma gider.

O zaman sizin aldıklarınızı daha once alanlar bu cumlelerı sizin için kursun.Nasıl bir öfke bu ???

Kıskançlık böyle birşey
Size özeniyor ama orijinal olan sensin
Kendi fikri zikri ve özü olmayan insan
Bu tip insanlar ömür boyu kendini bulmaya çabalamaz sadece başkalarına özenerek yaşar , karekteri ezik ve pasif

Bazi insanlar kendi zevkine güvenmiyorsa hosuna giden seyleri taklit eder. Bir ara internet de pembe gelin modasi patladi. Su anda baska tarzlar ön plana cikiyor. Garip evet ama bu kadar öfkelenecek kadar birsey görmüyorum.sanki beni taklit etmek icin evlendi gibi seyleri asla baskalarin yaninda söylemeyin siz itici gelirsiniz

Kendini geliştirememiş, başkalarına özenen bir insan demek ki. Ay okuyunca gülesim geldi affedin. Ben de böyle biri olsa herhalde düşünür düşünür gülerdim buna Etrafınızdakilere sizin onu taklit ettiği mesajı vermek istiyor herhalde üste çıkmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…