Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sizin aldıklarınızı daha once alanlar bu cumlelerı sizin için kursun.Nasıl bir öfke bu ???Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Ben kimseyle aynı şeyi almam bu birebir aynısını alıyorO zaman sizin aldıklarınızı daha once alanlar bu cumlelerı sizin için kursun.Nasıl bir öfke bu ???
Birinin beni taklit ediyorlar kıskanıyorlar nazarlıyorlar demesini oldukça itici bulur hatta nefret ederim
Yani şuan benim bakış açıma göre görümceden daha iticisiniz
[/QUOTE
Valla inşallah başınıza böyle birşey gelmez. Gidip elinizdeki bilekliğin dahi resmini çekip aynısından aldırması, kapıya 5 li ayakkabılığın 2 si kırıldı diye gittim 3 lü şekilde koydum, gitmiş ayakkabılık almış 3 tanesini kapıya koymuş.. kapı süsümden tut elbiseme evimdeki masama halıma kadar gelip resmini çekip aynısını alıyorlar itici ben mi oluyorum. Demek sizde milletin aldıklarının aynısını alıyorsunuz