• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklitci görümce

Tarağınızı nerden görüyor ? Bu kadar yakın olmak Saçma bi hayat
Tarağınızı nerden görüyor ? Bu kadar yakın olmak Saçma bi hayat tarzı...
Eşyalarımın kullanılmasından hiç hoşlanmam ama bir gün bizde kaldı tarağın var mı dedi ertesi gün mecburen verdim aaa bu iyiymiş dedi sonra evlendi aynısını almış. Gerçekten saçma değil mi ama git en iyisini al daha güzelini al

bunda bu kadar takilacak ne varki?
gorumcem evlenirken gunluk yemek takimlarimin tencere setlerimin aynisi aldi çunku bende kullandi kullanisli olduklarini dusundu ve aldi.
ayni olan kiyafetlerimiz de var hatta sorar bazen yenge nerden aldin diye gotururum geldiginde aynisini aliriz.
duzlestiricimin saci duzlestirmesi hosuna gitti aynisini aldi vs.
bunun kiskanclikla bir alakasi yok begeniyle alakali tamamen.
bende onun yatak ortusunu begendim mesela aynisini aldim
sonucta hersey bir tek sizin icin uretilmiyor.
kullandiginiz herseyi bu benim diye kutsamaktan vaz gecin daha mutlu olursunuz.

Benim begendıgım aldıgım şeyleri kim olursa olsun alsa yada yapmaya calıssa tam tersi zevkımı ilgimi beğeniyor diye düşünürdüm sevinirim bence bunun için kalbini kırmak gereksız size bır zararı yoksa nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın mutsuz bır görümce olup sıze sarmasından iyidir😅

Eşyalarımın kullanılmasından hiç hoşlanmam ama bir gün bizde kaldı tarağın var mı dedi ertesi gün mecburen verdim aaa bu iyiymiş dedi sonra evlendi aynısını almış. Gerçekten saçma değil mi ama git en iyisini al daha güzelini al
Hayatınıza sokmayın o kadar tarak modelınıze kadar fazla bence. Bir de güzel kullanışlı bişeyi görüp alması normal ama boyle her seyın aynısını alıyorsa evet hastalıklı.

Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Benimki de ; yemek sayfası açtım diye hergun yemek yapıp atıyodu sosyal medyaya😂 kapattım yeemk sayfamı o da kesti paylaşmayı. Bi de kendi ağzıyla söylüyodu benim hayalimi çaldın diye. Bu şahısta 8 yas büyük benden güya 😂

Hayatınıza sokmayın o kadar tarak modelınıze kadar fazla bence. Bir de güzel kullanışlı bişeyi görüp alması normal ama boyle her seyın aynısını alıyorsa evet hastalıklı.
Cidden herşeyin aynısını alıyor bir değil iki değil üç değil, bir de güzelmiş falan dese belki bişey demem ayda yılda bir görüşürüz zaten pek de hoşlanmayız birbirimizden. Hiç bişey demez gelir görür aynısını bulup alır. Sonrada millet güzelmiş deyince bi havalar ki görmeyin. Bana bile hava atmaya çalışır bende görüp aldığı şeyle. Ben anlamadım gitti.

Alsın yapsın kusura bakmayın ama ablanız veya çok sevdiğiniz bir arkadaşınız yapsa hiç garip gelmez hatta kendinize alırken ona da alırsınız ama konu eş kişisinin ailesine gelince ah vah kem küm. Görmezden gel beğeniyo demekki sende görmedikçe aklına gelmiyor belki yaşıda varmış bırak yaşasın niye bu kadar öfke.

Alsın yapsın kusura bakmayın ama ablanız veya çok sevdiğiniz bir arkadaşınız yapsa hiç garip gelmez hatta kendinize alırken ona da alırsınız ama konu eş kişisinin ailesine gelince ah vah kem küm. Görmezden gel beğeniyo demekki sende görmedikçe aklına gelmiyor belki yaşıda varmış bırak yaşasın niye bu kadar öfke.
Sevmiyorum çünkü onuda ailesine de ben alırken surat yaptılar herşeyime karıştılar alma etme dediler şimdi beni taklit ediyolar

Sosyal medyadan eşinizin ve sizin engelleyin veya kısıtlıda olsun, ger görüştüğünüzde hiç bir şey paylaşmayın, anlatmayın, aynı şeyleri giyin kısacası hiç bir şeyinizi bilmesin paylaşmayın.

Okurken sinirlerim bozuldu valla istemsizce guldum :)
Kendi halinde takilsin oyle ya bence hic tartisip sinir bozmaya degmez, kafasi cok guzelmis.

Bıda bi hastalık. Hasta diyin geçin. Görümcem evime gelince herşeyimi beğendiler aynısını yapsa gurur duyarım unutmayın taklitler aslını yaşatır

Benim de yaşadığım bir durumdur bu sıklıkla.
Sıradan şeyler olsa takılmam, umrumda olmaz.
Görür alır, bana mı özel derim.
Ama projelendirerek, birçok detayı birleştirerek yaptırdığım eşyalarım, takılarım bile kopyalandı, belediye dağıtıyormuş gibi olduk.

Bazen düşünüyorum benden gizli fotoğraf çekiyorlar da mı yaptırıyorlar diye, sinirleniyorum.
Sinirlendiğim şey madem beğendin ‘ben çok beğendim, benzerini alacağım’ gibi bir ibare, bu kadar.

Sonra diyorum boşver, umursama.
Ama can sıkıcı, o konuda size katılıyorum.

Back
X