• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklitci görümce

Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Ee nevarki bunda, ben olsam mutlu olurdum. Bence konunuz aşırı abartı içeriyor (ruh hastası mı bu)
Bende bikaç yıldır görümce oldum, sizin görümce gibi gelinin aldıklarını beğensem alsam evime koysam ve bu olayı bizim gelin çaksa, aa görümcem zevkimi beğeniyor der mutlu olur ve artık ne alırsa 2 tane almaya başlar :KK70:

Bu konusu açılacak konumu ya:KK64:

Bir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Bende gelinimin aldigi herseyi begeniyorum ne var bunda ayyy bende alcam aynisini diyorum cok guzelmis al abla diyo hic birinden almadim daha ama alsam nolcak yani zevkini begeniyorum kizin,ne fenasin.

Bende gelinimin aldigi herseyi begeniyorum ne var bunda ayyy bende alcam aynisini diyorum cok guzelmis al abla diyo hic birinden almadim daha ama alsam nolcak yani zevkini begeniyorum kizin,ne fenasin.
Ama o güzelmiş bende alayım falan demiyo hiç bişey demeden gelip fotoğrafını ç3kiyo normal davransa bende normal davranırım ama sinsi sinsi davranıyo

Sevinin... Ne güzel zevkiniz hoşuna gitmiş demek ki alıyormuş gibi düşünün... Benim de aldıklarımın çoğunu alan bir akrabamız var ... Benim hoşuma gidiyor demek ki zevkimi beğeniyor diyorum... Ben mi yanlış düşünüyorum acaba :KK35:

Ee nevarki bunda, ben olsam mutlu olurdum. Bence konunuz aşırı abartı içeriyor (ruh hastası mı bu)
Bende bikaç yıldır görümce oldum, sizin görümce gibi gelinin aldıklarını beğensem alsam evime koysam ve bu olayı bizim gelin çaksa, aa görümcem zevkimi beğeniyor der mutlu olur ve artık ne alırsa 2 tane almaya başlar :KK70:

Bu konusu açılacak konumu ya:KK64:
Sorun şu ki biz evimize bişeyler alırken eşimle bana destek olmadılar biz herşeyi kendimiz yaptık ve buna rağmen biz eşya aldıkça burun kıvırdılar ben kardeşimi oğlumu düşünüyorum falan dediler. Hiç bireyimizde tuzları olmadığı gibi her yaptığımıza nefretle kıskançlıkla bakıp engellemeye çalıştılar şimdi o insanlar ben ne yaptıysam aynısını yapıyor

Ne güzel sana özeniyor demek ki beğeniyor

Ben olsam bende sinir olurum bir degil 2 degil. Ama yeri gelmiyor soylicem demissiniz nasil gelmez kigörünce soyleyin kiz senin zevkij yok mu diye hep benimkilerden aliyorsun ya da daha yumusak sekilde senin evi benim ev saniyorum bazen o kadar aynisi diye birde kikirda😀

Onu da tutar benim derdimdi ama bu yea diye takarsınız.
Amacınız laf sokmak mi buraya gelip konu içinizi açmadıysa çıkın gidin. İşiniz gücünüz d3rdinşz tasanız yok bir derdim vara girip klavyeden iki sallayımda rahatlayım derdindeyseniz bence sizinde saçma slk takıntılarınız var. İnş benim görümcem gibi bir görümceniz olur o zaman anlarsınız

Back
X