- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Taklitler asillarini yasatir de yeri gelirseBir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Dunyada cenneti yasiyorsun kizAyy iyiki görümcem yok.
Hiç böyle şirinlik yapmaya gerek yok konu sahibi arkadaşım. Bişey demek istiyorsan bam bam bam. Ama unutma taklitler asıllarını yaşatırBosver ya aranizda bayada yas farki varmis yeeni evlenmis heves etmis. Ugrasma bile. Ne diyeceksin ki. Hani yasitin olsa tamamda. Abla hayirli olsun masallah ikiz gibiyiz de lafi gelince anlar. Yaa bilmiuorum boyle insanlardan artik gina geldi hayat yorgunuyum ugrasamiyorum
Sen de görümcesin galibaAlıyorsa alıyor ne oluyor? Yani size bunun olumsuz etkisi nedir ki ruh hastası bilmem ne boyutuna vardirdiniz isi?
Evet hem gorümceyim hem de gelinim. Yani sırf taklit ediyor diye hakaret boyutuna vardirmasi çok gereksiz geldi. Beni çok beğeniyor kıskanıyor diyip geçmek varken ruh hastası filan..Sen de görümcesin galiba
Aklıma ne geldi biliyor musun ? Benim bir teyzem var ,süper zevkli. Tüm sülale ona sorar dekorasyon mobilya vs konularını. Teyzeye gittim İstanbul'a. Halam geldi bir gün, akrabalar zaten, sohbet yemek falan. Hala Ankarada oturuyor normalde. Ertesi yıl doktor işim vardı Ankara'ya gittim, bende kal dedi halam. Eve girdim. Ulan ev teyzemin eviBir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
HahahahDunyada cenneti yasiyorsun kiz
Bu çok ürkütücü oluyor yaşayan bilir. Önceden olsa abarttığınızı ,ne var bunda,yazık size özendiğini filan söylerdimde şimdi çok iyi anlıyorum. Benimde böyle bir tanıdığım oldu çünkü. Kuzenimin eşi. 5yaşında bir kızım var,herkes çok güzel giydirdiğimi söyler.bir kere bunun yanındada söylemişlerdi.herşey ozaman başladı kızı 6 aylıktı. Benim çocuğun doğumgünü kostümlerini dahil herşeyiyle Kopyalamaya başladı.bulamıyor mesela aynını diktiriyor. Fotografları verdirdiği pozlar bile aynı.birde paylaşım yapıyor”taklitler aslını yaşatır ,yaşatın beni”diye yazılar yazmışBir insanın herşeyinin aynısını almak ne demek. Ruh hastası mi bu. Benden 13-14 yaş büyük görümcem var yeni evlendi. Sanki benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi. Ne alsam aynısını alıyor. Kolumdaki bileklikten tut, tarağıma kadar. Esyalarıma kadar. Ya 3 liraya çok tatlı bir şey almıştım gitmiş onunda aynısını almış ruh hastası. Kafayı yemiş bu kadın. Yeri gelse sölüycem bi türlü söyleyemiyorum da yeri gelmiyo. Nişanında giydiği kıyafet bile benim başkasının düğününde giydiğim kıyafetin aynısı. Onunda aynısını almış ya daha aklıma gelmiyor. Birde beni sevmez haspam bir yere bişey yapsam aynısını yapıyor.. Neyin kafası bu
Diğer arkadaşlar biraz Polyanacılık oynuyor. Evet sanayi ürünü evet Çok kişi giymiştir o elbiseyi ama tesadüftür. Bu bilerek isteyerek yapıyorsa ve birşey değil çok şeyde Bunu yapıyorsa bu kıskançlık değil harbiden ruh hastalığıdırBu çok ürkütücü oluyor yaşayan bilir. Önceden olsa abarttığınızı ,ne var bunda,yazık size özendiğini filan söylerdimde şimdi çok iyi anlıyorum. Benimde böyle bir tanıdığım oldu çünkü. Kuzenimin eşi. 5yaşında bir kızım var,herkes çok güzel giydirdiğimi söyler.bir kere bunun yanındada söylemişlerdi.herşey ozaman başladı kızı 6 aylıktı. Benim çocuğun doğumgünü kostümlerini dahil herşeyiyle Kopyalamaya başladı.bulamıyor mesela aynını diktiriyor. Fotografları verdirdiği pozlar bile aynı.birde paylaşım yapıyor”taklitler aslını yaşatır ,yaşatın beni”diye yazılar yazmışBen başka ülkedeyim artık çocuğun fotolarını koymuyorum sosyal medyaya.insan özenir,beğenir yapar ama abartılınca korkutuyor. Takıntılı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?