- 7 Aralık 2018
- 7.381
- 18.998
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Annenin adı nasıl çıkabiliyor ki?Günaydın hanımlar dün gece on iki gibi bir arkadaşımın yanına gidecektim taksi çağırdım önce aradım telefonla ismim arayınca çıkmış ama numaram annemin üzerine kayıtlı onun adıyla hitap etti bende bozuntuya vermedim. Taksi geldi bindim adam önce şaşırdı yani annemin ismi biraz eski bir isim yaşça daha büyük birini bekledi sanırım. Sonra ramazandan falan sohbet açtı gündüz sıcak oluyor kafeler boş oluyor falan evet dedim geçtim. Sonra telefonda çıkan isim senin ismin miydi dedi bilmem dedim. Annemin ismini söyledi bu isimde biri çıktı senin ismin mi diye sordu telaş ettim hayır dedim. Kimin dedi ısrarla ben de saçma bi şekilde teyzemin dedim. Hmm falan dedi. Sonra yol ilerledi falan ara sokaktan gidelim daha kolay olur dedi ama pek bi fark olmazdı gereksizdi yani arka taraftan gitmesi ve o sokaklar karanlık yani. Bu muhabbetlerin üzerine de korktum ben burda ineyim dedim. Neden aklına yanlış bir şey mi geldi falan dedi yok dedim burası yakın gideceğim yere ben burda ineyim deyip indim. Ya aklıma takıldı annemin adını soyadını biliyor ordan burdan ekler mi ya da yaptığı şey normal mi ben mi yanlış anladım
Niyeti iyi olan kişi kızı karanlık sokaklara mı sokardı?Sizden hoşlanmış olabilir ama niyeti iyiyse bile nasıl davranacağını bilmiyormuş. Dert etmeyin bir şey yapamaz.
Aslında nerden gideyim demis, ya da ben yanlış okudum bilmiyorum. Bir de iyidir demedim, belki iyidir ama onu da becerememiş dedim.Niyeti iyi olan kişi kızı karanlık sokaklara mı sokardı?
Yani adam 50 55 yaşında falandı ben 22 hoşlanmasın bi zahmetAslında nerden gideyim demis, ya da ben yanlış okudum bilmiyorum. Bir de iyidir demedim, belki iyidir ama onu da becerememiş dedim.
O zaman çok kötü. Ben genç zannetmiştimYani adam 50 55 yaşında falandı ben 22 hoşlanmasın bi zahmet
Telefon annemin üzerine kayıtlı. Bazı telefonlarda çıkabiliyorAnnenin adı nasıl çıkabiliyor ki?
Bildiğim kadarıyla cep telefonunda ismin çıkması için ya kayıtlı olması lazım ya da bir program var, ortak tanıdıklar varsa onlar nasıl kaydettiyse öyle çıkar.Telefon annemin üzerine kayıtlı. Bazı telefonlarda çıkabiliyor
Bazı programlar var . Telefona indiriyorsun , o numarayı ilk kim nasıl kaydettiyse programda o isim çıkıyor. Ilk defa ben seni limonsuzcay olarak kaydettiysem numara o isimle çıkar.Annenin adı nasıl çıkabiliyor ki?
Bazı programlar var. O programlar kimin telefonunda yüklüyse, yine o programın yüklü olduğu kişilerden birisini aradığında isim çıkıyor. Mesela bu program sizde var, bende de var. Benim arkadaşımda da var. Arkadaşım beni sultan diye kaydettiyse ve ben sizi aradıysam Adım sizde sultan diye çıkıyor direk ne yazık ki. O ypzfen bilmediğimiz şeyleri yüklememek laızmAnnenin adı nasıl çıkabiliyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?