- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bazı programlar var. O programlar kimin telefonunda yüklüyse, yine o programın yüklü olduğu kişilerden birisini aradığında isim çıkıyor. Mesela bu program sizde var, bende de var. Benim arkadaşımda da var. Arkadaşım beni sultan diye kaydettiyse ve ben sizi aradıysam Adım sizde sultan diye çıkıyor direk ne yazık ki. O ypzfen bilmediğimiz şeyleri yüklememek laızm
Yani ortak tanıdık olması gerekmiyor mu?Bazı programlar var . Telefona indiriyorsun , o numarayı ilk kim nasıl kaydettiyse programda o isim çıkıyor. Ilk defa ben seni limonsuzcay olarak kaydettiysem numara o isimle çıkar.
Hayır. Bu tarz programların kayıtlı olduğu kişilerde adınız varsa, isminiz nasıl kaydedildiyse çıkıyor ne yazık ki. Hatta bir arkadaş başka bir program söylemişti. ben bu programı Eşimin telefonuna indirim. Eşim bu programı kullananlarda nasıl kayıtlı onu görmüştüm. Mesela kimi adını yazmış eşimin, kimi adını soyadını yazmış falan. Ama önemli olan programın yüklü olmasıYani ortak tanıdık olması gerekmiyor mu?
Klasik taksici iste soru sormus muhabbet etmis... bana da sacma sapan seyler sorarlar. Gecenlerde bir gece,hem de sarhosken binmistim. Muhiti söyledim. Adam israrla oralari bildigini, hangi ev oldugunu falan soruyor. Bens konuyu kapatiyorum o aciyor. En sonunda eve varmadan mahallenin basinda inmeyi düşünüyordum ki meger benim apartmandaki bir komşumun kardesiymis.Yani adam 50 55 yaşında falandı ben 22 hoşlanmasın bi zahmet
Taksiciler konusmayı cok seviyor muhabbet yaratmayı ve alternetif yollara girmeyi
Bitaksi gibi bi uygulamadan cagırdıysan bişey olmaz ama mahalle taksisiyse iyi yapmıssın inerek
Plakayı biliyordum o telaşla unuttum ama çağırdığım durağı biliyorum öğrenebilirim bi şekilde. Nereye şikayet etmeliyim kiBöyle bir olay yaşasam buraya konu açmaktan önce, plaka alır şoförün rahatsız edici tavrı hakkında şikayette bulunurdum herhalde. Derdim de; annemin adını nereden biliyor değil bu adamın topluma dehşet saçacak olası (ki bana öyle geldi) sapıklık potansiyeli olurdu. O gün sizi rahatsız etmiş yarın başkasına ne yapacağını bilemeyiz.
Ya normalde ben de önemsemem taksiciler cidden boş muhabbet açmayı seviyor ama adamın hali tavrı rahatsız etti ilk binerken bile sezdim bi tuhaflık olduğunu. Bir de ismimi soy ismimi ne yapacak ki hani belli ettim söylemek istemediğimi inatla sorması bunun üstüne arabayı ara sokaklara kırması falan fazla cesur hareketler. İnmek istediğimde de aklına kötü bi şey mi geldi derken bile rahatsız oldum. Anneme ulaşırsa bi şey olmaz ama adamın normal olmadığını gösterir ve şikayet etmem gerekirKlasik taksici iste soru sormus muhabbet etmis... bana da sacma sapan seyler sorarlar. Gecenlerde bir gece,hem de sarhosken binmistim. Muhiti söyledim. Adam israrla oralari bildigini, hangi ev oldugunu falan soruyor. Bens konuyu kapatiyorum o aciyor. En sonunda eve varmadan mahallenin basinda inmeyi düşünüyordum ki meger benim apartmandaki bir komşumun kardesiymis.
Meger israri , inatla evi sormasi falan bundanmis. Bunu farkedince gerilimi attim ve bana normal gelmeye basladi onceki sorulari...
Bence siz de bosuna takinti yapmayın. Velev ki ulasti annenize. Ne diyebilir ki?? Hicbirsey :)
Yemin ediyorum dünyanın civisi cıkmıssiz bitaksi ye de güvenmeyin derim.
hatta ona hiç güvenmeyin.
bitaksi çalışanı taksicinin dehşetli rezaleti
twitter'da iddia edilen rezalettir. sonuca ulaşması için buraya da koyalım. "lütfen paylaşır mısınız? 19.03.2017 pazar, saat 12 sularında, #bitaksi uygulamasını kullarak, bakırköy'deki evimize …eksisozluk.com
benzer olayı bir arkadaşım da yaşadı.
adam 3. gelişinde kız taksi çağırmasını takip ettiğini anladı, arabaya binmek istemedi, adam zorla bindirmeye çalıştı.
yoldan geçen bir adam olmasaydı kim bilir ne olacaktı
Yol altı üstü on dk lıktı ve küçük çıtı pıtı 22 yaşında biriyimAdamın açısından bakalım, arabasına kimi aldığını bilmek istemiştir.
Ya adını gizliyorsan, farklı işlere bulaşmış biriysen vs.
Yoo benim telin kendi özelliği senin telinde de o program varsa senin adında kayıtlıysa çıkıyor mesela reklam için arayanları olası dolandırıcılık diyor bana açmıyorum benArkadaşlar o programlar yasaklandı.. Get conktakt True fln.... Belki kestirme götürücekti bilemeyiz..
Adamın açısından bakalım, arabasına kimi aldığını bilmek istemiştir.
Ya adını gizliyorsan, farklı işlere bulaşmış biriysen vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?