umutlu peri sana a dan z ye katılıyorum... orda bır tek gulşah a baktırmadım.. hepsıne baktırdım..pelin de süper dılek te zaten super... meryemı orda nasıl tutuyolar cok sasırıyorum.. kıtlesı var heralde yada tıpten mı kaynaklanıo onu da anlamıs degılım.. dılek ın bana soledıgı cogu sey cıktı ...tryamour cugumm :)) valla ask konusunda bende ızdıraplıyım ama cıkıyor yanı...mesela herkese onla olucak demıyor...mesela bı kez sahıt oldum bır kıza bu cocuk senın ıcın hayırlı degıl dedı resmen..tabı fal bu ama dıye de ekledı kadın... herkese olcak olcak dıye kendıne baglamıyor herkesı.. ekleyeyım dedım...
selam arkadaşlar, yorumlarınızı okudum...Burada kimse bahsetmemiş kendisinden ama bence oradaki en iyi falcı Gülşah..Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim..ve çok memnun kaldım...o kadar ince detayları biliyorki, ağzınız açık kalıcaktır eminim:) bence kadınlar kahvesine yolunuz düşerse, gülşaha uğramadan gitmeyin derim :)
Gulsah bi tane ya, cok sirin bi kadin.. Ayrica gecmisi zaten bildi, suanki durumumu, calisicagim yeri ve gelecekle alakalida bi kac sey cikti bile :).. Bana iki hafta sora yurt disi yolculugum oldugunu soyledi, karsima kumral, yakisikli, ela gozlu, eglence ile alakali bi meslegi oldugunu (muzisyen :O) soyledi, ayrica su gunlerde 400tl'lik bi para harcama olayim olucagini soyledi.. ben bu kisiyle soyledigi gun tanistim!!, ayrica iki hafta sonra yurtdisina gidiyorum, biletimide aldim ve yaklasik 400tl tuttu.. bu kadin hepsinden baska, soyledigi seyler bi kac gunde cikti digerlerini dusunemiyorum.. ayrica bu tanistigim kisi beni bi yere goturmek isteyecegini ve kararsiz kalicagimi soyledi.. adam turneye cikicakmis beni iki gunlugune davet etti bi festival'e.. feci bakiyor kadin ya!
Canım sana msj gönderdim ama posta kutun dolu :) Soruna cvp veriyim. Ben en son yazın baktırmıştım Gülşaha. Geçmişi ve şuanı en ince ayrıntısına kadar söylemişti ki çok şaşırmıştım. Ama verdiği tarihlerin hiçbiri çıkmadı. Gerçi tarihlere pek takılmam ama üstünden kaç ay geçti 1 tanesi de mi çıkmaz. Sonrasında 1 kere daha şans veriyim dedim. Bu seferde ilk söylediği şeylerin tam tersini söyledi.. Hiç tutarlı gelmedi bana..O günden sonra daha da gitmedim, gitmemde.. Ama sonuçta fal bu..Herkese aynı sonucu vermeyebiliyor. Seninkiler çıkmış mesela :)
Canım sana msj gönderdim ama posta kutun dolu :) Soruna cvp veriyim. Ben en son yazın baktırmıştım Gülşaha. Geçmişi ve şuanı en ince ayrıntısına kadar söylemişti ki çok şaşırmıştım. Ama verdiği tarihlerin hiçbiri çıkmadı. Gerçi tarihlere pek takılmam ama üstünden kaç ay geçti 1 tanesi de mi çıkmaz. Sonrasında 1 kere daha şans veriyim dedim. Bu seferde ilk söylediği şeylerin tam tersini söyledi.. Hiç tutarlı gelmedi bana..O günden sonra daha da gitmedim, gitmemde.. Ama sonuçta fal bu..Herkese aynı sonucu vermeyebiliyor. Seninkiler çıkmış mesela :)
canlarım ya nolur paranızı kaptırmayın boşuna falcılara.ben yandım siz yanmayın.boşuna ümit veriyolar:84:,taksimdeki her falcıya gittim desem inanın,yok efendim kesin arayacaktı beni sevgilim,ya sanki hepsi anlaşmış gibi,hep aynı şeyleri dediler,ama nerdeee,hiçbiri çıkmadı,hepsi sadece geçmişi ancak biliyo,palavra,hepsi fiyasko,ben üzüntümle kaldım sadece,giden gitti,dönmedi de evleniyoduk güyaa:43ben onu hala çokk seviyorum ama,tek taraflı kaldı,kimbilir şimdi kimle takılıyodur(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?