Taksim - Kadınlar Kahvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alevko dilek sanada çok fena sallamış, ben dilek için iyi diyordum bir kaç kez gitmiş ve memnun kamıştım ama son gittiklerimde fal süresi 2 dakikayı geçmemiştir alakasız hızlı hızlı bişeyler zırvalayıp alfabedeki tüm harfleri sıralayıp beni postaladı artık kimseye tavsiye etmiyorum. çoğu kimsedende aynı olumsuz yorumları duyuyorum.Biz oraya gittiğimizde saat 19:45 gibiydi fal sırası beklerken dilek kadına diyordu ki ''kaç kişi var gönder hızlı hızlı bakalım bitirelim ''diyordu.arkadaşlarım ve beni 2 şer dakikalık seanslarla postaladı.

evet canım ben de sizlerin tavsiyesine uyup gittim ilk söylediğinde mantıklı gibi geldi herşey ama verdiği tarihlerin hiçbiri tumadı zaten de beklemiyordum da yinede ısrarla yaz yaz dedi oyle işte aman takmıyorum ben artık falları...

ben de 3 arkadaşımla gittim saçmaladı durdu 3 ümüze de benzer şeyler söylemiş hepimiz mesleğimizde çok iyi yerlere gelicez aman ne kehanet zahmet etmeyin gidip

selam arkadaşlar, yorumlarınızı okudum...Burada kimse bahsetmemiş kendisinden ama bence oradaki en iyi falcı Gülşah..Bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim..ve çok memnun kaldım...o kadar ince detayları biliyorki, ağzınız açık kalıcaktır eminim:) bence kadınlar kahvesine yolunuz düşerse, gülşaha uğramadan gitmeyin derim :)

Ya buraya sanırım Kadınlar Kahvesinin calisanlari girip cafedeki falcilari övüyorlar, bana oyle geldi..Bu arada seneler once Meryeme baktirmistim,yalancinin teki diger tum falcilar gibi ama digerleri bazen gecmiste bir kac sey tutturuyor, bu onu da yapamiyor, orada ne diye tutuyolar anlamiyorum, bu fal isi hikaye,oralarda harcanan paralara,zamanlara yazik..falcilara yapacaginiz yatirimi (zaman+para) kendinize harcayin bence arkadaslar

Sanada zaman filan vermismiydi bu arada? Pelin hanim tarih yazdirdi, mayis ayinda evlilik karari alicagimi soyledi, Dilek hanimda ayni zamanda olucagini soyledi ama yazdirmadi :S, gerci evlenmek istiyomuyum tartisilir ama karar alinicaksa olabilir .. bu arada Remziyede mayis haziran dedi ve eylulun donum noktasi oldugunu vurguladi..

Gulsah bi tane ya, cok sirin bi kadin.. Ayrica gecmisi zaten bildi, suanki durumumu, calisicagim yeri ve gelecekle alakalida bi kac sey cikti bile :).. Bana iki hafta sora yurt disi yolculugum oldugunu soyledi, karsima kumral, yakisikli, ela gozlu, eglence ile alakali bi meslegi oldugunu (muzisyen :O) soyledi, ayrica su gunlerde 400tl'lik bi para harcama olayim olucagini soyledi.. ben bu kisiyle soyledigi gun tanistim!!, ayrica iki hafta sonra yurtdisina gidiyorum, biletimide aldim ve yaklasik 400tl tuttu.. bu kadin hepsinden baska, soyledigi seyler bi kac gunde cikti digerlerini dusunemiyorum.. ayrica bu tanistigim kisi beni bi yere goturmek isteyecegini ve kararsiz kalicagimi soyledi.. adam turneye cikicakmis beni iki gunlugune davet etti bi festival'e.. feci bakiyor kadin ya!

Canım sana msj gönderdim ama posta kutun dolu :) Soruna cvp veriyim. Ben en son yazın baktırmıştım Gülşaha. Geçmişi ve şuanı en ince ayrıntısına kadar söylemişti ki çok şaşırmıştım. Ama verdiği tarihlerin hiçbiri çıkmadı. Gerçi tarihlere pek takılmam ama üstünden kaç ay geçti 1 tanesi de mi çıkmaz. Sonrasında 1 kere daha şans veriyim dedim. Bu seferde ilk söylediği şeylerin tam tersini söyledi.. Hiç tutarlı gelmedi bana.. O günden sonra daha da gitmedim, gitmemde.. Ama sonuçta fal bu..Herkese aynı sonucu vermeyebiliyor. Seninkiler çıkmış mesela :)

Ben ikinci kere gittim yine aynilarini soyledi ve bir daha ayni kisiye kisa vadede gitmicem.. bugun bir diger falciya gittim valla oda bircok seyi bildi, gelecekle ilgilide bi kac gunde soylediginin cikmasi lazim, bakalim gorucez ..

bende kadınlar kahvesine gittim gülşaha çok güze şeyler söyledi bildi
ama verdiği tarihler çıkmadı ve bazı dedikleri çıkmadı sinir oldum
oysa ki çok memnun ayrılmıştım

Ayyyy hepsi yalancı bu falcıların.

Hele ki hepsi de eski sevgilin gelecek demiyorlar mı sinir oluyorum yaaa...

Ne diye umut veriosun boş yere di mi ama...

Ben de Meryem'e gitmiştim olmadığı dediği harika şeyler.

Üstünden 2 yıl geçti ayol.

Arkadaşlr haftaya kadınlar kahvesine fal baktırmaya gideceğim kime fal baktrmamı tavsiye edersiniz ve saat kaç gibi ne günü orada oluyor ?Bilgi verirmisiniz?

Dedigin gibi cokta fala takilmamak gerekiyo.. bana dedikleri tarihlerde tutmadi, nisanda tasiniyosun baska eve dendi ben tasindim bile.. sonra sevgilimle baristim o kismini sanirim tutturdular.. is konusunuda tutturdular.. valla falcilarin bi kac tanesi haric cogu tutturdu. Hatta konu ile alakasiz ama Symbol cafe Mehmet'in dedigi birebir oldu ve isavetli vuruslar yapti ilerde tekrar ona girmeyi dusunuyorum.

arkadaşlar falcı ritaya nasıl ulaşabilirim bilen varsa lütfen yardıııııııımmmmmmmmmmm..........!!!!!!!!!!!!!!!

canlarım ya nolur paranızı kaptırmayın boşuna falcılara.ben yandım siz yanmayın.boşuna ümit veriyolar:84:,taksimdeki her falcıya gittim desem inanın,yok efendim kesin arayacaktı beni sevgilim,ya sanki hepsi anlaşmış gibi,hep aynı şeyleri dediler,ama nerdeee,hiçbiri çıkmadı,hepsi sadece geçmişi ancak biliyo,palavra,hepsi fiyasko,ben üzüntümle kaldım sadece,giden gitti,dönmedi de evleniyoduk güyaa:43ben onu hala çokk seviyorum ama,tek taraflı kaldı,kimbilir şimdi kimle takılıyodur(((((((((

emreye gittin mi

kadılar kahvesindeki esraya baktıran var mı ? ben geçen hafta gittim genel olarak iyiydi ama ocak ayını bekliyorum öyle brşey dediki eğer çıkarsa benden iyisi şamda kayısı :)))))):82:

geçende benim arkadaşımda gitmiş oraya evleneceksin çıktığın cocukla demiş. hosuma gitti kız adına sevinmistim valla hayırlısı.D

baktırıpta soyledıgı cıkan varmı acaba :S keşke çıksaaa (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…