Taksim - Kadınlar Kahvesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kadınlar kahvesindeki meryem hanımdan bahsediyorsunuz sanırım.size söyledikleri çıktı mı?

Bana söylediği bir şey oldu, diğeri için beklemedeyim. Ama arkadaşımın çok sevdiği bir çocuk onu aramaya başladı ve bunu da Meryem söylemişti. Normalde çocuk hiç iletişim kurmazdı. Başka bir kız tavsiye etmişti bize. Ona da her dediği olmuş. Meryem için İzmit'ten geliyormuş kız. Biz de bunu duyunca gitmiştik zaten.
Ama dedikleri olmadı diyen de var sitede. Enerjiniz tutarsa oluyor. Bence deneyin.

ben yeni gittim sayılır da.ben de umutla çıkmasını bekliyorum.İnşaallah senin istediklerin de çıkar...

ben yeni gittim sayılır da.ben de umutla çıkmasını bekliyorum.İnşaallah senin istediklerin de çıkar...

Hmmm.. Sen de bizim ilk anda olduğumuz gibi şoktasındır şimdi. Her şeyi biliyor kadın. Hakkını yememek lazım. Umuyorum ki gelecek için söylediği her şey olur. Ben de çok istiyorum. Bekleyip görücez.

Pelin'e de yakın zamanda baktırdım ben.ınşaallah çıkar dedikleri.O kadar mutlu olrum ki...

kızlar, remziyeye bende 2 kere gittim. birincisinde memnun kalmıştım ama sonraki çıkmadı tavsiye etmem.. geçmişi tutturabiliyor da çoğusu gibi gelecek tutmuyor..

aynen remzıyeye bende kac kez gıtmıstım.. ama dılegı kesfetmeden once barışa da baktırmıstım ama gecmısı bıldı..dilekk ve peliiinnn...

yaa peline fal baktıran herkes genelde çok mutlu bi şekilde ayrılıyo ordan.
yani herkese sanki duymak istediği şeyi söylüyo gönderiyo gibi.
umutlandırıyo bayaa.. dedikleri keşke çıksa.. bnde daha dün baktırdım.
öyle güzel şeyler söylediki yani inanmak istiyorum onaa
pelinin gelecekle ilgili söyledikleinden çıkan oldu mu hiç baktıran arkadaşlardan?

kızlar, remziyeye bende 2 kere gittim. birincisinde memnun kalmıştım ama sonraki çıkmadı tavsiye etmem.. geçmişi tutturabiliyor da çoğusu gibi gelecek tutmuyor..

remziye demeyin bana amanın yok böyle bir şey ya. kadın fal mı baktı ne yaptı anlamadım. bütün moralimi alt üst etmişti. patır patır dedi dedi, yazdı çizdi bir kağıda sonra çıkarken veriyor o kağıdı. kağıttan bir şeyde anlaşılmıyor. çok negatif bir elektrik aldım ben. bir daha baktırmam dediğim tek falcı bana göre o kadar kötü yani.

meryeme arkadaşlarımla gitmiştik ben baktırmamıştım diğerleri baktırmıştı. hepsine "bu falı kimseye anlatma yoksa çıkmaz" demiş.
bayaa bir zaman sonra konuşuyorduk kızlarla (hiçbirinin falı çıkmamıştı) herkes anlattı bana şöyle dedi böyle dedi diye. meğer hepsine aynı şeyleri söylemiş :roflol:

Aynen öylee.. Herkese sevgilin geri gelecek seni arıcak diyor mesela. Ama ne arayan var ne soran. Gerçi arkadaşımı aramıştı sevdiği çocuk Meryem dedikten sonra ama devamı gelmedi; önemli bir şey olmadı. Bana da dediği 1 şey oldu sadece.
Her dediği çıktı diyen insanlar da var gerçi. Anlamadım ben bu Meryem olayını.kafamçokkarıştı

Bende ilk ,pelinle tanıştımm PElin çok güzel motive ediyor..
Söylediklerine inanmıyorum gaybı yalnız Allah bilir,fakat çok güzel motivasyon oluyor ayda bir kere gidiyorum...
Meryem e de baktırmıştım aamme meryem çok fazlaa tatlı gülümm canım felan kullanıo itici geldi
bana..

buraya gidecekseniz pelin veya dilek derim. biz arkadaşlarımla çok gitmiştik. taksim falcılarının içinde gidelebilecek en iyi cafe. melekler kahvesinden kat kat daha iyi.

büyük umutlarla gittim dileke sonuç:
annenin bel ağrıları mı var
yok vefat etti
ölmeden önce olmuş muydu
e doğal olarak
hı zaten oyle görünüyor son 10 yıl içinde olmuş gibi görünüyor(kadıncağız öleli 25 yıl oldu)

2. muhabbet:
abininin adı ne
mehmet
içinde h ve t olan evli mi
evet
evli ve 2 çocuklu olan
yok çocuğu yok
o zaman iki çocuğu olacak
hmm iyi
çok bencil
yok ya en fedakarımızdır
yok yok sen bilmiyorsun ama öyle(40 yıllık abimi bana tanıtacak)

geçmişte bu kadar başarılı olan falcının bir de gelecekteki başarısını kimse merak etmiyordur değil mi

Ayyy alevko şaka gibi. Komedi resmenn..kaydirigubbakcemile3

kadınlar kahvesinin en iyisi dilekse diğerlerinin halini düşünmek bile istemiyorum
bu arada gelecekle ilgili söylediklerinin de tarihleri yavaş yavaş geçecek ve hiçbirinin çıkmadığını görecez neyseki fal 12.5 tl de insan çok yanmıyor

Merhaba Kurtuluşta bulunan Falcı Rita hakkında bilgisi olan var mı? Tasa bakıyormuş,tel. veya adresini bilen varsa paylaşabilirseniz sevinirim .tşk

ya açıkçası dilekle bnde benzer şeyler yaşadım.
oyüzden onu övenleri pek anlayamıorum.
ben 2 kez baktırdım 2sindede hiçbişey bilemedi tutturamadı.
sevgilinle çok kavgalar ediyosunuz bi ayrılıp barışıyosunuz falan demişti.
halbuki 8 ay sürmüştü ve tek bir tartışmamız dahi olmamıştı.
bunu söyleidğimde ise;yok arada oluyodu genede demezmi şaka gibi hakkaten

Merhaba Kurtuluşta bulunan Falcı Rita hakkında bilgisi olan var mı? Tasa bakıyormuş,tel. veya adresini bilen varsa paylaşabilirseniz sevinirim .tşk

kızlar bu kurtuluş taraflarındada sanırım iyi falcılar var.
bide oraya el atmak lazım.
ritayı bilmiyorum şahsen ama orda anna diye bi bayan varmış.
kahve 50,tarot 50 bakıyo.
ama bildiğin süper bi falcı yani.
benim bir kaç tanıdığım gitti,
mesela birinin yüklü miktarda bi parası çalınmıştı.
kimin çaldığını söylemiş,arkadaşıymış zaten ve doğru çıkmış almış parasını geri.
bir diğerine ise evinde büyü olduğunu minderin içinde bişeyler yazılı olduğunu söylemiş
ki desenine kadar anlatmış yani.
onlarda eve gidip bakmışlar ve hakkatende aynen dediği gibi yazılar vardı anlamsız
bnde bizzat gördüm.bayaa medyum gibi bi kadın.
sanırım rusmuş kendisi.tüm ailesi bu tarz işlerle ilgileniyomuş ztn.
yalnız oda herkese bakmayanlardan malesef.
benim bile okadar tandığım kişiye bakmış olmaısna rağmen,
daha yeni kimse almıcam demiş ve kabul etmemişti beni:/

morpelikan nasıl ulaşılır bu annaya merak ettim doğrusu

morpelikan nasıl ulaşılır bu annaya merak ettim doğrusu

canım valla anca bi tanıdğın olacakta o götüercek seni.
yoksa tel falan arasan anna yok diyolar zaten.
ki bende o tanıdğımla gidicektim,söylemiş beni ama genede kabul etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…