- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi littlewise
-
merhaba kadınlar kahvesindeki meryem hanımdan bahsediyorsunuz sanırım.size söyledikleri çıktı mı?
Bana söylediği bir şey oldu, diğeri için beklemedeyim. Ama arkadaşımın çok sevdiği bir çocuk onu aramaya başladı ve bunu da Meryem söylemişti. Normalde çocuk hiç iletişim kurmazdı. Başka bir kız tavsiye etmişti bize. Ona da her dediği olmuş. Meryem için İzmit'ten geliyormuş kız. Biz de bunu duyunca gitmiştik zaten.
Ama dedikleri olmadı diyen de var sitede. Enerjiniz tutarsa oluyor. Bence deneyin.
ben yeni gittim sayılır da.ben de umutla çıkmasını bekliyorum.İnşaallah senin istediklerin de çıkar...
kızlar, remziyeye bende 2 kere gittim. birincisinde memnun kalmıştım ama sonraki çıkmadı tavsiye etmem.. geçmişi tutturabiliyor da çoğusu gibi gelecek tutmuyor..
meryeme arkadaşlarımla gitmiştik ben baktırmamıştım diğerleri baktırmıştı. hepsine "bu falı kimseye anlatma yoksa çıkmaz" demiş.
bayaa bir zaman sonra konuşuyorduk kızlarla (hiçbirinin falı çıkmamıştı) herkes anlattı bana şöyle dedi böyle dedi diye. meğer hepsine aynı şeyleri söylemiş :roflol:
büyük umutlarla gittim dileke sonuç:
annenin bel ağrıları mı var
yok vefat etti
ölmeden önce olmuş muydu
e doğal olarak
hı zaten oyle görünüyor son 10 yıl içinde olmuş gibi görünüyor(kadıncağız öleli 25 yıl oldu)
2. muhabbet:
abininin adı ne
mehmet
içinde h ve t olan evli mi
evet
evli ve 2 çocuklu olan
yok çocuğu yok
o zaman iki çocuğu olacak
hmm iyi
çok bencil
yok ya en fedakarımızdır
yok yok sen bilmiyorsun ama öyle(40 yıllık abimi bana tanıtacak)
geçmişte bu kadar başarılı olan falcının bir de gelecekteki başarısını kimse merak etmiyordur değil mi
Merhaba Kurtuluşta bulunan Falcı Rita hakkında bilgisi olan var mı? Tasa bakıyormuş,tel. veya adresini bilen varsa paylaşabilirseniz sevinirim .tşk
morpelikan nasıl ulaşılır bu annaya merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?