Herkese selamlar, komşumun kızı var 2000 doğumlu universiteye okuyorşimdi , 93 lü birine aşık, çocuğu araştırmış biraz,
çocuk kızlara güvenmeyen zor bir tipmiş, daha önceki tecrubelerinden kalbi kırılmış .
Ben komşumun kızına unut dedim çok zorlama ama çok ısrar ediyor. Burayı söyledim ona konu açalım tavsiyeleri okuyalım diye, tamam yapalım abla dedi , kızımız yanımda şimdi . Beraber okuyacağız tavsiyeleri
Aynen "ıssız adam" tribisu "zor ve kizlara gecmisinden dolayi güvenemeyen" tipleri bir benmi itici buluyorum (bu durum tersi icinde gecerli). Bencede aradaki yas farki suanki yaslar icin fazla
Bende dedim kalbin kırılabilir diye ama çok ısrar ediyor, çok aşığım diyor.su "zor ve kizlara gecmisinden dolayi güvenemeyen" tipleri bir benmi itici buluyorum (bu durum tersi icinde gecerli). Bencede aradaki yas farki suanki yaslar icin fazla
Taktik maktik yok
Bam bam bamm..
Yas farki cok.. okuluna odaklansin bu yillari mumla arar.
Ahahhaah bam bam bam ??
Bende dedim kalbin kırılabilir diye ama çok ısrar ediyor, çok aşığım diyor.
Aynen "ıssız adam" tribi
Nesine aşık miş küçük kizimiz karsilik gormeden kendi kendine.Bu kadar kadin yanilmaz.Bende dedim kalbin kırılabilir diye ama çok ısrar ediyor, çok aşığım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?