Taktik istiyoruz

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Herkese selamlar, komşumun kızı var 2000 doğumlu universiteye okuyorşimdi , 93 lü birine aşık, çocuğu araştırmış biraz,
çocuk kızlara güvenmeyen zor bir tipmiş, daha önceki tecrubelerinden kalbi kırılmış .

Ben komşumun kızına unut dedim çok zorlama ama çok ısrar ediyor. Burayı söyledim ona konu açalım tavsiyeleri okuyalım diye, tamam yapalım abla dedi , kızımız yanımda şimdi . Beraber okuyacağız tavsiyeleri

Yaşı büyük erkekler, (30 40 civarı) genç kızlara yönelebiliyorlar( onayladığım bişey değil). Ama 93lü gibi henüz orta yaş sorunları yaşamayan görece genç bi erkeğin 2000li kızlarla ilgilendiğini pek fazla görmedim. Genellemek tabi doğru değil ama çok yüksek şans göremiyorum.

Erkekler o yaşlarda daha çok yaşıtlarıyla ilgililer. Hatta kendinden büyük kadınlarla ilgililer, saçma bi erkekliğini kanıtlama çabası.

Uzak ve mesafeli dursun daha yasi çok genç elbet hayatına başkaları girer o adam bu kızı anca hayatına yara bandı olarak alır alırsa ki kız yipranir yaranmaya çalışırken okuluna baksın en güzeli

2000 doğumlu 19 yaşında.
Daha küçük, eğitimine odaklansın.
O yaşlarda her aşk çok büyük gibi görünür. Ama öyle değildir. Dünya gerçekleri yüzüne çarpınca her şey değişecektir.

su "zor ve kizlara gecmisinden dolayi güvenemeyen" tipleri bir benmi itici buluyorum (bu durum tersi icinde gecerli). Bencede aradaki yas farki suanki yaslar icin fazla
Bende dedim kalbin kırılabilir diye ama çok ısrar ediyor, çok aşığım diyor.

ayrıca yaşından dolayı erkek tarafının sevgililik evresinde cinsel talepleri de olabilir. bu normal ama 19 yaşında birine ağır gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…