aşık değil aşık olduğunu sanıyor bu yaştaBende dedim kalbin kırılabilir diye ama çok ısrar ediyor, çok aşığım diyor.
çatlasin dostlar benimde bir artık sevgilim var.. bam bam bammm misaliAhahhaah bam bam bam ??
çatlasin dostlar benimde bir artık sevgilim var.. bam bam bammm misali
Komşunun kızı aşkı meşki değil de, üniversiteyi bitirmeyi iş güç meslek sahibi olmayı kendi ayakları üzerinde durmayı öncelik bilsin. Erkek bitmiyor merak etmesinHerkese selamlar, komşumun kızı var 2000 doğumlu universiteye okuyorşimdi , 93 lü birine aşık, çocuğu araştırmış biraz,
çocuk kızlara güvenmeyen zor bir tipmiş, daha önceki tecrubelerinden kalbi kırılmış .
Ben komşumun kızına unut dedim çok zorlama ama çok ısrar ediyor. Burayı söyledim ona konu açalım tavsiyeleri okuyalım diye, tamam yapalım abla dedi , kızımız yanımda şimdi . Beraber okuyacağız tavsiyeleri
Uzak dursun bu yaşta yapacağı o kadar çok şey varken neden bu adam üstelik karşılıklı bir şey görmeden
Herkese selamlar, komşumun kızı var 2000 doğumlu universiteye okuyorşimdi , 93 lü birine aşık, çocuğu araştırmış biraz,
çocuk kızlara güvenmeyen zor bir tipmiş, daha önceki tecrubelerinden kalbi kırılmış .
Ben komşumun kızına unut dedim çok zorlama ama çok ısrar ediyor. Burayı söyledim ona konu açalım tavsiyeleri okuyalım diye, tamam yapalım abla dedi , kızımız yanımda şimdi . Beraber okuyacağız tavsiyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?