Taktik istiyoruz

Tavlamaya çalışacağım diye üstüne düşerse daha çok teper bence. Arkadaşlara ben de katılıyorum kendi yaş grubundan birisi daha uygun olacaktır. 3 sene sonra 30 olacak ve gerçekten hayata bakış açıları çok farklılık gösterecek. Bu defa da adam bağlanırsa onu uzmeden nasil ayrılacağım diye gelip konu açabilir mazallah .. yaşadım çünkü bu yaş farkını çok fazla sıkıntı çıkarıyor adamın da iyiliği için kararına saygı duyup başka şeylere yonelsin.

Komşunun kızı aşkı meşki değil de, üniversiteyi bitirmeyi iş güç meslek sahibi olmayı kendi ayakları üzerinde durmayı öncelik bilsin. Erkek bitmiyor merak etmesin

93lüler 26 mi olmuş.. vay anasi
ben 89 lüyüm. 30 yaşındayim.
biz o zamanlarda telefon yoktu ki nokia 3310 vardi msn vardi..faceye yeni tanişmiştik foto atmayı utanirdik yahu
msnde fotograf dahi göstermezdik
şimdi mi instagram da herkes atiyo. görüyo değişik bi durum..
2000 yılında ben 11 yaşındaydim.. 5. sinifta teşekkürü 2 puanla kaçirdiğim bi dönemdi.
liseye giderken ben kimseyle çikmadim. ilk teklifi lise 2 de aldim. bizim okuldaydi. dalga geçtiği için dövmüşüm sonradan aşık olmuşum.. yaptığım en büyük salaklıktı. teklifi geri çevirmek
şimdi kızlar herşeyi konuşuyor. cinselikle rahat rahat yahu biz utanirdik...
az önce konu açildi erkek arkadaşıyla birlikte olan 18 yaşındaki kızdan bahsediyorum.
neden bu kadar rahatlar

Kiz 30 erkek 37 olsa yas farkinda sikinti yok ta, kiz 19 erkek 26 olunca buyuk sikinti var. Zaten kacan kovalanir yahu, kizimiz kendini begendirmeye gostermeye ugrastikca cepteki kiz olup cekiciligini yitirecek... taviz vermesin onemsemesin adamin yar olacagi varsa zaten kosar gelir.

Bir de, okul nolmus okul? Okuldan birilerini bulsa ya kendi yasina uygun?

26-27 yaşlarına geldiğinde hala aynı çocukta diretiyorsa taktik veririz. Şimdilik beklesin.

Niye bilmem Müge Anlı'daki Sinem olayı geldi aklıma.
27 yaşındaki erkek çocuk değildir artık, bildiğin adam. Komşu kızı bu adamla ne yapacak ki?! Okulunu bırakıp evinin kadını çocuklarının anası mı olacak?
Siz ablası olarak ona burada konu açacağınıza, önce k.k da erken yaşta yanlış ilişkiler ve evliliklerin sonucunda açılan konuları okutsaydınız.

Son düzenleme:
Kişiye göre değişir valla bu işler. Yaş sorun değil gerçekten yuh denilecek Bi fark yok ama olgunluk durumlarınız nedir o önemli. Ama üniversite okuyorken sadece derslerine odaklansa daha iyi.

Kişinin olgunluk durumuna bağlı bence yaş.Genelleme yapmak doğru olmaz.Ancak henüz 19 yasında bile olmayabilir kız,o yüzden cok da dogru karar veremiyor gibi geldi.Üniversiteye yeni gittiği için,bir heves heyecan durumu olabilir.O yüzden bence daha kendi cevresinden,yasıtı biriyle arkadaslık kurarsa uzun vadede daha saglıklı olabilir.Yine de umarım doğru karardır,hic üzülmez hep mutlu olur.Taktikse bence taktik falan yok,o kişi de ortak bir paylaşım sonucu kızdan hoslanırsa hoslanır,hoslanmazsa aradaki yas farkından ötürü sosyal medya üzerinden konusmayla olacagını sanmam.Hani düsününce abi kardes ilişkisi gibi bir düsünceye kapılabilir cocuk.Cunku ben abimin arkadasları 93-94lü olunca bile abi diyorum onlara.

Zamane gençleri gerçekten sıkıntılı.. okul zamanında erkek ark. Vs gereksiz neden dersen üniversiteydim bi erkek arkadasım vardı ben kızlarla bi yete gitmek istersem izin vermezdi hergün beraberdik okul bitti ayrıldık bi süre sonra ve ben üniversiteli kız gurubumla hala konuşuyorum whatsapp gurubumuza fotoğraflar atıyorlar şu gün süperdi bu zaman ne çok gülmüştük diye sonuç hiç birinde ben yokum.. nasıl içime dokundu kaybettiklerime üzüldüm. Okul zamanı sevgili pişmanlıktır netttt..

Olmasın. Bu yaşlar kızın ergenlikten henüz çıktığı, erkeğin elinin yeni ekmek tuttuğu onu da orada burada ezdiği yaşlardır..

Kuşak farkı bu yaşlarda göze batar. Beklentiler farklı..

Pek taktik veremedik ama neyse artık..

Şaka bir yana kızcağıza hayatıyla ilgili ciddi bir taktik verdik aslında.

Şimdi bakın bir ilişki başlasa;

'Hadi nişan yapalım' denir.
Nişanlılıktan sıkılınır 'evimizi kuralım evliyken mezun olursun' denir. Çünkü bir çok aileye göre kadın mezun olmasa da olurdur.
Hamile kalır okulu dondurur.
Çocuk ele avuca gelir "benim bir okul vardı ya" der ama küçük çocuk da var.
Arada eş kv kp problemleri.
İş meslek hakgetire bu arada..

Dertsiz başına dert aramasın. Zaten karşı tarafın gönlü yokmuş. Okulu zamanında okuyup mezun olup işini eline alıp gezip tozsun. Erkek çok..

Zor adamı kendine aşık etmek mi istiyormuş ?
Bitmedi gençlerdeki wattpad sevdası

Kimse kimseye zorlamayla aşık olmaz. Benim de 2000 li kız kardeşim var. 25 26 yaşında biriyle yaşayacağı tek şey cinsellik olabilir o da sadece erkek tarafını mutlu eder. O yaşlarda paylaşım yapabileceği ortak alanlar oluşmuyor. Kendini harcamasın otursun okuluna baksın. Bir iki sene sonra zaten olacak. Ne bu acele ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…