- 25 Ekim 2010
- 476
- 15
- 118
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hep yazdıklarınızı okurdum ama yazma zamanım geldi sanırım.5 yıldır süren bir ilişkim ve gerçekten mutluyum beni anlayan seven el üstünde tutan bir insan ama iş sorunu bizide sıkıntıya sokuyor.Benim bir işim var ama hayat arkadaşım hala işsiz bu canımı çok yakıyor bazen diyorum saman seyran olmuyor artık iş yine olmazsa ayrılıcam dıyorum ama kendı kendıme çok seviyorum ama olmuyor işte iş büyük sorun tamam ailesi arkasında ama ben evlenıceğım kişinin kendı parasıyla ev geçindirsin istiyorum.Azda kazansa kendi parası olsun off kafam çok karısık hergün dua ediyorum allahım kısmetımızı çıkar diye ama olmuyor.Çok yordu bu durum benı iş konusunu benım kadar dert etmıyor gibi gelmeside benı çıldırtıyor.Babasına güvenmesim adam evi arabayı aldı kı altınları eşyalarıda alıcaktır ama ben onun evıne bakmasını istiyorum. çalışkandır gocunmaz ama çıkmıyor bir fırsat bu durumda olanlar varmı erkeğin issiz olması büyük sıkıntıymış ailemde sorun edıyor bunu çaresizim