Talih bize de gülecek mi ?

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hep yazdıklarınızı okurdum ama yazma zamanım geldi sanırım.5 yıldır süren bir ilişkim ve gerçekten mutluyum beni anlayan seven el üstünde tutan bir insan ama iş sorunu bizide sıkıntıya sokuyor.Benim bir işim var ama hayat arkadaşım hala işsiz bu canımı çok yakıyor bazen diyorum saman seyran olmuyor artık iş yine olmazsa ayrılıcam dıyorum ama kendı kendıme çok seviyorum ama olmuyor işte iş büyük sorun tamam ailesi arkasında ama ben evlenıceğım kişinin kendı parasıyla ev geçindirsin istiyorum.Azda kazansa kendi parası olsun off kafam çok karısık hergün dua ediyorum allahım kısmetımızı çıkar diye ama olmuyor.Çok yordu bu durum benı iş konusunu benım kadar dert etmıyor gibi gelmeside benı çıldırtıyor.Babasına güvenmesim adam evi arabayı aldı kı altınları eşyalarıda alıcaktır ama ben onun evıne bakmasını istiyorum. çalışkandır gocunmaz ama çıkmıyor bir fırsat bu durumda olanlar varmı erkeğin issiz olması büyük sıkıntıymış ailemde sorun edıyor bunu çaresizim

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım hep yazdıklarınızı okurdum ama yazma zamanım geldi sanırım.5 yıldır süren bir ilişkim ve gerçekten mutluyum beni anlayan seven el üstünde tutan bir insan ama iş sorunu bizide sıkıntıya sokuyor.Benim bir işim var ama hayat arkadaşım hala işsiz bu canımı çok yakıyor bazen diyorum saman seyran olmuyor artık iş yine olmazsa ayrılıcam dıyorum ama kendı kendıme çok seviyorum ama olmuyor işte iş büyük sorun tamam ailesi arkasında ama ben evlenıceğım kişinin kendı parasıyla ev geçindirsin istiyorum.Azda kazansa kendi parası olsun off kafam çok karısık hergün dua ediyorum allahım kısmetımızı çıkar diye ama olmuyor.Çok yordu bu durum benı iş konusunu benım kadar dert etmıyor gibi gelmeside benı çıldırtıyor.Babasına güvenmesim adam evi arabayı aldı kı altınları eşyalarıda alıcaktır ama ben onun evıne bakmasını istiyorum. çalışkandır gocunmaz ama çıkmıyor bir fırsat bu durumda olanlar varmı erkeğin issiz olması büyük sıkıntıymış ailemde sorun edıyor bunu çaresizim
doğru düşünüyorsun canım .. erkeğin işsiz olması bugün olmasada yarın çok büyük sorun ihtiyaçlarınızı hep ailesi karşılayacak değilya olaki karsılasa bile nereye kadar
al karşına konuş belki çok maaslı olmasada çabalrsa iş bulabileceğini düşünüyorum ..

mesleği varmı sevdiğiniz kişinin yapabiliceği bir iş varmı?

ah canım inan aynı durumdayız ben gerçi çalışmıyorum ev kızıyım askerden yeni geldi 1 aydır iş bakıyor ama yok yok yok mesleği de var muhasebe de çalıştı bayağa ama şimdi işçi arayan yok kaldık öyle tıkandık allahım ne zormuş birikim yapıcak ama iş yok çok dua ediyorum ama rabbim henüz kapı açmadı bende iyice bunalmaya başladım

Son düzenleme:
mesleği var mı ?

yoksa mesleği olmayan ve iş beğenmeyen tiplerden mi?

ikinci seçenekteki gibiyse zamanına yazık

sakın işini eline almadan ve işini oturtmadan evlenmeye kalkma,başını yakarsın:kahve:

gençler yaaaa şöyle konuyu açıp kaçmasanız? bizide sorunlarınızla başbaşa bırakmasanız diyorum

ayrıca da bence nişanlın iş bulmadan evlenme derim, babası nereye kadar yardım edecek?
sen çalışacaksın kocan evde hazır yiyecek, sen bunu nereye kadar kabul edeceksin?
çocuğun olduğunda böyle örnek bir babasımı olacak?

of of çok yanlış olur bu evlilik

ayrıca ailen sonuna dek haklı

Kesinlikle EVLENME. Çocukların olucak onları düşün ben burda kafayı yiyorum babam işsiz diye sende o hataya düşüp geleceğini yakma !!

Kızlar kusura bakmayın internet sadece işyerimde var çalışkandır kendisi işte arıyor lisans mezunu olmasına rağmen burada çalışamam ben demeden her işe başvuruyor ama iş kapesitesiniz olmadığı bir yerde yaşıyoruz helekı üniversiteliler için babasını çiftci ona yardım ediyor ayrıca muhasebeci kendisi ama iş yok ikimiz birlikte araştırıyoruz yok yok çaresiz kaldık suan için evlilik düşünmüyoruz oda işimide elime aldıktan sonra kapınıza gelirim diyor zaten üzülüyor iş için kendime olan güvenimi kaybediyorum demesine dayanamıyorum ne yapıcam bilmiyorum ama ben kendı kazansız bağımsız olsun ama yinede gidip babasına yardım etsın yardımının karsılığını alsın ama eve bağımsız olarakda para getirsin allahım kımselerı issiz bırakmasın çok zorr

Allah yardımcınız olsun,çıkar elbet ama aynı yerde durmak zorunda mısınız?başka yerlere iş imkanı vardır belki senin de tayinin oraya olur falan filan..

tabiki canım cocukta değiliz artık her yönden düşünmeliyiz bugunle bitmiyor hayat.Peki böyle uzun süre ilişkiden sonra karsısına gercekten eskisi aratmıcak acaba dedirtmicek biri çıkan oldumu ne bileyım birde bu kadar sene yasantımdaysa kısmetım sanırım da diyor sanırım insan çevremdekı kımseye anlatamıyorum bunları iş arayışlarındayken yüzüstü bırakılmazsan okadar senenın emeğinin hakkı var ama iş olmazsa bende yokum dedım kendısıne elimden başka birşey gelmıyor olmuyor:umursamaz::umursamaz:

Allah yardımcınız olsun,çıkar elbet ama aynı yerde durmak zorunda mısınız?başka yerlere iş imkanı vardır belki senin de tayinin oraya olur falan filan..

tabiki aynı yer olmak zorunda değil banka sınavlarını araştıyoruz şimdi ama oda muamma suda var kı güzel ve garanti bir iş bulmadanda memleket değiştirmek hüsran olucaktır.Beklıyoruz bakalım

Ne zamandır işsiz?
Bu zamanda garanti bir iş bulmak çok kolay birşey değil.
Ailesinin durumu iyi ise kendi işini açabilme gibi bir imkanı yok mu?

Tekirdağ gerçekten küçük bir yer sigortacıyım birlikte acente acalım dicem ama benım çalıştıgım yerde 10 tene acente var kı başka yerlerdede var onu o şekilde eledık kı bence eşler ayrı çalışmalı işyeri kendılerın olunca allah korusun ya batarsa ne yapıcak insanlar muhasebe acılsa denılse onunda sartları var bakalım birkaç yerden haber beklıyorum allahım yardımcımız olsun şimdilik umutlu ama bir okadarda yorgun

okullarımız geçen yıl bitti kısa dönem askerlik yaptı mayısta geldı ogünden beri iş arıyor

Valla canım teirdağ küçük biyer ama etrafı hep fabrika dolu, bu da iş imkanı demek....
Ben istanbulda yaşıyorum.. Çerkezköyden ve Çorludan çok güzel iş teklifleri geliyor ama gidip gelemeyeceğim için kabul edemiyorum. Siz ordayken nasıl iş imkan yok diyebiliyorsunuz???
Belki de tecrübe olmadığı için pek şansı olmuyordur.. KPSSye girsin, banka sınavlarına girsin..
Bu devirde iş bulmak kolay değil...

Lisans mezunu demişsiniz hangi bölüm acaba ayrıca tekirdağdasınız istanbulda iş bulsa gidip gelse veya bi süre orada kalsa iş bulmak gerçekten çok zor hele ki o işin uzun vadeli olması malum 3 sene 5 sene sonramızın da garantisi yok özel sektörde iyiki eviniz varmış birde kirayla falan uğraşmayacaksınız

Tekirdağda iş bulması zor ise İstanbul'da bakmayı düşünmezmi canım.İstanbul büyük şehir, iş imkanı fazla. Er yada geç mutlaka işe girecektir. Onu seviyorsan biraz sabretmen gerekecek..

işletme mezunu burda fabrikalar tecrübe istiyor canım tecrübe olayı olmasa iş bulmak çok kolay başvurduğumuz her yerden cevap geliyor ama tecrübeye takılı kalıyoruz vardır bir hayır

Back
X