Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
salak mal tarzi bi kufur degil heralde bahsettiginiz.ben esimle ne kadar kavga etsemde en fazla 3. gun barisiriz ayni evde kusluk olmuyor nasi dayaniyosunuz 1 ay
Eski konularınız da dahil genel bir yorum olarak, evliliğinizin sonuna geliyorsunuz, eşiniz ve eşinizin ailesi de dahil.
Problemlerinizden kaçmayın kaçmayın kaçmayın...
Görmezden geldikçe, tepkisiz kaldıkça, doluyor dökülüyorsunuz.
dün akşamı bahsedeyim size. Eşim iş için erzuruma gidecek kv de haymanaya aynı tarihde gidecek bana işimden izin almamı ya da kendi annemin gelmesini söylediler. kızımla haber gönderiyor annene sor iznini ayarlamış mı diye? Ben de ananen gelemez benimde iznim yok söyle dedim. Yani düşünebilliyor musunuz şehir dışına çıkacak benle küs bi halde bu nasıl bi şey ne yapmaya çalışıyor? Neyse akşam karşı komşuma geçtim çocuklar eşim evde saat 10 da geldim eve bi küfür etmeye başladı anlatamam. Benim de önümde sandalye vardı onu fırlattım sen kime küfür ediyosun lan diye bağırdım bana döndü sana etmiyorum komşuna ediyorum dedi. tek konuşmamız bu kadar oldu. O kadar sır ki eve geliyor direk odasına kapanıp yatıyo merakımdan çatlıyorum ne yapmaya çalışıyo diye
Benim eşim de böyle iki ay konuşmadığımızı bilirim. Huy bu değişmiyor. Ama yıpranan sen oluyorsun. Sevgin saygın azalıyor. Önceleri haklı da olsam konuşmaya çalışır evlilikte küslük olmaz derdim. Baktım adam oralı olmuyor napsam fayda etmiyor. Boşverdim artık eskisi gibi takmıyorum ve eskisi gibi üstüne düşmüyorum. Küserse küssün kendi kaybeder diyorum. Tabi bunda sevginin azalmasının büyük etkisi var. Ama buna sebep olan da o.
dün akşamı bahsedeyim size. Eşim iş için erzuruma gidecek kv de haymanaya aynı tarihde gidecek bana işimden izin almamı ya da kendi annemin gelmesini söylediler. kızımla haber gönderiyor annene sor iznini ayarlamış mı diye? Ben de ananen gelemez benimde iznim yok söyle dedim. Yani düşünebilliyor musunuz şehir dışına çıkacak benle küs bi halde bu nasıl bi şey ne yapmaya çalışıyor? Neyse akşam karşı komşuma geçtim çocuklar eşim evde saat 10 da geldim eve bi küfür etmeye başladı anlatamam. Benim de önümde sandalye vardı onu fırlattım sen kime küfür ediyosun lan diye bağırdım bana döndü sana etmiyorum komşuna ediyorum dedi. tek konuşmamız bu kadar oldu. O kadar sır ki eve geliyor direk odasına kapanıp yatıyo merakımdan çatlıyorum ne yapmaya çalışıyo diye
Daha önce öyle uzun küslükleri oluyor muydu? Aynı evde 1 ay küs kalmak ne demek ve hala küfür kavga devam ediyor. Çocuklarınızın önünde yapmayın böyle şeyler bari. Dün de konunuzu okumuştum, gidin sarılın bence diyecektim ama o durumda değilmişsiniz. gerginlik hala devam ediyor aranızda. Ne yapmaya çalışıyor sizi yıldırmaya mı anlamadım