tam 2 ay sonra döndü şaka gibi bir akıl verin dostlar...

arbukhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
80
13
eski konumu bilenler bilir 8 yıllık ilişkim bitmişti...Ardından hayatımda başkası var dedi inanmamıştım çünkü face den birbirimizi sildik ama onun facesinde bana yaptığı 'aşkım ' içeren yorumları silmemişti..Hayatında biri olsa kız rahatsız olup sildirir diye düşünmüştüm.Ex askım adam tip 1 seker hastası ve kalbinde aritmi var.Korkmuş evlilikten..Sizce normal mi?korkan adam gitmek için 8 yıl bekler mi?korktuysa neden geri döner?kocası şeker olanlara soruyorum ayrılmadan önce seve seve bakarım diyordum ama şimdi kafam karışık bu evlilik beni çok yıpratır mı?

Fiziksel bir rahatsizligi ayrilma sebebine nasil bagladigini anlamadim?
canım o benden ayrıldı 2 gün içinde ketoasidoza girmişti çünkü şimdi geri döndü fakat eskiden hastada olsa bakarım herşeyiyle kabulum derdim ama şimdi tereddütlerim var..Çok mu kötü şeyler olur ilerde o yüzden mi gitti diye

boşta kalmış sana geliyo sanki

canım o benden ayrıldı 2 gün içinde ketoasidoza girmişti çünkü şimdi geri döndü fakat eskiden hastada olsa bakarım herşeyiyle kabulum derdim ama şimdi tereddütlerim var..Çok mu kötü şeyler olur ilerde o yüzden mi gitti diye

Bahanesi o. Ayrilip seni denemis , baskasini denemis . Isine gelmeyince sana geri donmus.

Kabul edersen bir gun tekrar gitmesine hazir ol. :KK51:

boşta kalmış sana geliyo sanki
tatlım sevdiğini biliyorum benim derdim kendimi göz göre göre ateşe atayım mı herseye rağmen evleneyimmi yoksa hazır 2 ay geçmiş unutmaya mı çalışayım

Bence 8 yılı bir çırpıda silen adam, ona 30 yılını da versen siler :KK66: bence sen yeni bir sayfa aç hayatında ve geriye dönüp bakma

Bence 8 yılı bir çırpıda silen adam, ona 30 yılını da versen siler :KK66: bence sen yeni bir sayfa aç hayatında ve geriye dönüp bakma
annemde aynını diyor..hiçbir erkek için değmez diyor ama içim bir tuhaf bencillik mi yapıyorum acaba diye

Gercekten sevgi olsaydi icinizde bence bu soruyu sormazdiniz.
Evet mantik iyidir.ama gecen gun gordugum bir tablo vardiki...adamin iki kolu yok.ask dolu bir evliligi dunya tarlisi kizlari vardi...
Onun esi bian dusunmeden sevdigi icin evlenmis...allahta yardim etmis huzuru bulmuslar.bunun yaninda ne kalir sizin durum bilemedim.
Ama isin icine mantik girdiyse olmaz.mantikla ask gemisi yurumez..

Gercekten sevgi olsaydi icinizde bence bu soruyu sormazdiniz.
Evet mantik iyidir.ama gecen gun gordugum bir tablo vardiki...adamin iki kolu yok.ask dolu bir evliligi dunya tarlisi kizlari vardi...
Onun esi bian dusunmeden sevdigi icin evlenmis...allahta yardim etmis huzuru bulmuslar.bunun yaninda ne kalir sizin durum bilemedim.
Ama isin icine mantik girdiyse olmaz.mantikla ask gemisi yurumez..
zaten 2 ay önce bende öyleydim seve seve eşime bişey olursa bakrım diyodum 8 yıldır ayrılamadık bu yüzden ama o bi anda gitti tam unutmaya başladım kendimi topladım gene kafam darma duman...

baskasiyla denemis olmamis, gelen gideni aratmis, geri dönmüş gibi.
Ben olsam asla guvenmem; " baskasi olmadi, senin icin iliskim varmis gibi gorundum" diyen birinin sozune.

eski konumu bilenler bilir 8 yıllık ilişkim bitmişti...Ardından hayatımda başkası var dedi inanmamıştım çünkü face den birbirimizi sildik ama onun facesinde bana yaptığı 'aşkım ' içeren yorumları silmemişti..Hayatında biri olsa kız rahatsız olup sildirir diye düşünmüştüm.Ex askım adam tip 1 seker hastası ve kalbinde aritmi var.Korkmuş evlilikten..Sizce normal mi?korkan adam gitmek için 8 yıl bekler mi?korktuysa neden geri döner?kocası şeker olanlara soruyorum ayrılmadan önce seve seve bakarım diyordum ama şimdi kafam karışık bu evlilik beni çok yıpratır mı?
Canım gerçekten seven bi insan böyle ikileme düşmez. Daha cok seni kaybetmesin diye ne yapacağını şaşırır. Bence yol ver o daha düşünsün neyle yipranir neyle yipranmaz bencil adam ne olacak. Sen dusunecegine yipranirmiyim diye o dusunuyo .:KK17:

Çok iyi niyetlisin ama hastalığı bahane olarak kullanmış ve ayrılmış... Aradığı istediği neydi bilmiyorum ama isteklerine ulaşamadığı için sana geri dönmeye uğraşıyor.

8 yıllık iliskinin en azından 4 senesinde dahi bunları düsünmesi lazım 8 sene ne demek 8 senenin sonunda mı aklına geldi e ayrıldı? Dönmeyin bırakın sizde zaten dönmeye cok gönüllü degilsiniz sanırım evliligin yıpratacagını düsünerek.Zamana bırakın

8 yıllık iliskinin en azından 4 senesinde dahi bunları düsünmesi lazım 8 sene ne demek 8 senenin sonunda mı aklına geldi e ayrıldı? Dönmeyin bırakın sizde zaten dönmeye cok gönüllü degilsiniz sanırım evliligin yıpratacagını düsünerek.Zamana bırakın
Evet cnm 2 ay öncesinde ayrılmasaydık herseyiyle kabulum dersim ama simdi aklım başımda mantığım ağır basıyor ama ya unutamassam diyorum kendime ya bidaha birine güvenemesem?

X