• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Ya belki bana gülüceksiniz belki ayıplicaksınız belkide ha kvericeksiniz ama artık içimde tutamicamsenağlama Kızlar biz nezaman ufukla bişilere kalkışsak nezaman ciddi manada adım atmak istesek bi engellerle karşı karşıya geliyoruzz..
Geçen sene tam isteme olayı olucaktı annanesinin vefaat haberini aldık ve 40'ını bekledik sonra benim ablamın nişandı düğündü işi araya girdi sonra tam hadi sıra bize geldi dedik fakat buseferde babannesi vefaat etti yine cenazemiz araya girdi biz yine bekledik 52'sine kadar ve tam adım atıcakken buseferde dedeciği eşinin yokluğuna dayanamadı oda vefat etti biz tekrar bekledik.. bu seneye geldik ve şubatta anlaşmıştık 1 martta onun doğum gününde geliceklerdi ailemle konuştum anneme söledim ok dedi ve şubatın 20'sinde ben babannemi kaybetim biz tekrar erteledik ve nisanın 2 sine attık 40'ı geçsin babaannemin dedik.. Bugünde ufuğumun dayısının vefaat haberini aldık senağlama
Asla isyan etmiyorum RABBİMDEN GELEN BİRŞEYE ASLAİ SYAN ETMEM YARGILMAMA ama neden biz bişiye kalkışacağımız zaman herşey arka arkaya geliyor??heleki bu ölümler hep ölülerle sonuçlanıyor artık korkar oldum yine bişeye kalkışırsak bu sefer ne olucak diye.... hepside canlarımızdı 1. dereceden yakınlarımızdı hepside önemli kişilerdi ve mutluluğumuzu görmeleri gereken kişilerdi, ben anlamıyorum cidden anlamıyorum artık neden böyle oluyo KURBAN OLDUĞUM RABBİMİ İSTEİYOR YOKSA HAKKIMIZDA HAYIRLISIMI DEĞİL YANİ BİRİBİRİMİZ İÇİN HAYIRLIMI DEĞİLİZ İNANIN ARTIK BİLMİYORUMsenağlama Ta işte sıra bize geldi artık bizde adım atıcaz derken hep bişiler oluyo hemde çok kötü şeyler oluyo ve artık ufukla bizde korkar olduk.. neye üzüleceğimize şaşırdık canımızdan can gidiyo vefaat ediyorlar ve biz inanın korkar olduk.. ufukta diyo hayatım sakın isyan etme sakın sorgulama ALLAHTAN GELEN BİŞİ BU elimizde değil napalım biz istermiydik böle olmasını diyor bi o beni teselli ediyor bi ben onu teselli ediyorum..
iNANIN ARIK KORKAR OLDUM Bİ TARİH BELİRLEMEYE...NEDEN BUNLARI YAŞIYORUM NEDEN MUTLU OLAMIYORUMDA DİYEMİİYORUM ÇÜNKÜ EN KÖTÜ ŞEYLER BAŞIMIZA GELİYOR EN YAKINLARIMIZ VEFAAT EDİYOR VE BEN MUTLULUĞUMUN PEŞİNDE DEĞİLİM SADECE NEDEN HEP BİZ BİŞİLERE ADIM ATICAKKEN OLUYO..BUSEFER ADIM ATMAYA KORKUYORUM HERAN BİŞİ OLUR DİYEE..RABBİM'E ASLA İSYAN ETMİYORUM ASLA YARGILAMIYORUM SADECE KORKUYORUM ARTIK İNANIN KORKUYORUMsenağlama

NOT: Bugün okdar kötü bir psikolojim varki nasıl ne yazdım onu bile bilmiyorum ama eminimki sizler beni anladınız....

Başın sağolsun... Arka arkaya çok vefat olmuş maalesef..:çok üzgünüm:
Bence o kadar plan yapma..
Yani şu kadar ay sonra diye düşünme..
Normal herşeyin yolunda olduğu herhangi bir akşam gelsinler..gamyoncuiremsu

çok teşekkür ederimm lalemm inan artık plan yapmicaz korkar olduk artıkk

Herseyde bir hayir vardir derim ben...bundada vardir bir hikmet..:delphin:

Üzme kendini hayirlisi olsun her zaman.:teselli:

Geç olsun, güç olmasın Beloşcumsengözlerimebaksanab

başınız sağolsun
üst üste gelmiş hepsi:çok üzgünüm:
ama sizinle bi ilgisi yok gibi,kötü tesadüfler olmuş:çok üzgünüm:
hakkınızda hayırlısı olsun....

Ya belki bana gülüceksiniz belki ayıplicaksınız belkide ha kvericeksiniz ama artık içimde tutamicamsenağlama Kızlar biz nezaman ufukla bişilere kalkışsak nezaman ciddi manada adım atmak istesek bi engellerle karşı karşıya geliyoruzz..
Geçen sene tam isteme olayı olucaktı annanesinin vefaat haberini aldık ve 40'ını bekledik sonra benim ablamın nişandı düğündü işi araya girdi sonra tam hadi sıra bize geldi dedik fakat buseferde babannesi vefaat etti yine cenazemiz araya girdi biz yine bekledik 52'sine kadar ve tam adım atıcakken buseferde dedeciği eşinin yokluğuna dayanamadı oda vefat etti biz tekrar bekledik.. bu seneye geldik ve şubatta anlaşmıştık 1 martta onun doğum gününde geliceklerdi ailemle konuştum anneme söledim ok dedi ve şubatın 20'sinde ben babannemi kaybetim biz tekrar erteledik ve nisanın 2 sine attık 40'ı geçsin babaannemin dedik.. Bugünde ufuğumun dayısının vefaat haberini aldık senağlama
Asla isyan etmiyorum RABBİMDEN GELEN BİRŞEYE ASLAİ SYAN ETMEM YARGILMAMA ama neden biz bişiye kalkışacağımız zaman herşey arka arkaya geliyor??heleki bu ölümler hep ölülerle sonuçlanıyor artık korkar oldum yine bişeye kalkışırsak bu sefer ne olucak diye.... hepside canlarımızdı 1. dereceden yakınlarımızdı hepside önemli kişilerdi ve mutluluğumuzu görmeleri gereken kişilerdi, ben anlamıyorum cidden anlamıyorum artık neden böyle oluyo KURBAN OLDUĞUM RABBİMİ İSTEİYOR YOKSA HAKKIMIZDA HAYIRLISIMI DEĞİL YANİ BİRİBİRİMİZ İÇİN HAYIRLIMI DEĞİLİZ İNANIN ARTIK BİLMİYORUMsenağlama Ta işte sıra bize geldi artık bizde adım atıcaz derken hep bişiler oluyo hemde çok kötü şeyler oluyo ve artık ufukla bizde korkar olduk.. neye üzüleceğimize şaşırdık canımızdan can gidiyo vefaat ediyorlar ve biz inanın korkar olduk.. ufukta diyo hayatım sakın isyan etme sakın sorgulama ALLAHTAN GELEN BİŞİ BU elimizde değil napalım biz istermiydik böle olmasını diyor bi o beni teselli ediyor bi ben onu teselli ediyorum..
iNANIN ARIK KORKAR OLDUM Bİ TARİH BELİRLEMEYE...NEDEN BUNLARI YAŞIYORUM NEDEN MUTLU OLAMIYORUMDA DİYEMİİYORUM ÇÜNKÜ EN KÖTÜ ŞEYLER BAŞIMIZA GELİYOR EN YAKINLARIMIZ VEFAAT EDİYOR VE BEN MUTLULUĞUMUN PEŞİNDE DEĞİLİM SADECE NEDEN HEP BİZ BİŞİLERE ADIM ATICAKKEN OLUYO..BUSEFER ADIM ATMAYA KORKUYORUM HERAN BİŞİ OLUR DİYEE..RABBİM'E ASLA İSYAN ETMİYORUM ASLA YARGILAMIYORUM SADECE KORKUYORUM ARTIK İNANIN KORKUYORUMsenağlama

NOT: Bugün okdar kötü bir psikolojim varki nasıl ne yazdım onu bile bilmiyorum ama eminimki sizler beni anladınız....
zamn herşeyin ilacıdır tatlım kısmet böyleymiş kaderinde böyle yazılmıl demekki üzme kendini artık bence:teselli:

amiinnn çok teşekkür ediyorum inanın arrtık çok kötü olmaya başladım korkar oldum bi adım atmaya.. kimseyede anlatamıyorum millet beni ayıplicak diyee ( kızın düşündüklerine bakk bunların cenazesi var bu ne derdinde dicekler diye) bende en sonunda patlama noktasına geldim..burda yazıp paylaşıp içimi dökmek istedim

canım benimm....
başın sağolsun...
üzülme güzel kız, has gız....
geç ossun temiz ossun..... :delphin:

Hay Allah yaa..
başın sağolsun canım..
kötü tesadüf diyelim sakın bunlardan kötü bir sonuç çıkarmaya kalkma..

Canım başın sağolsun
Her işte vardır bir hayır
Umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur:teselli:

Canım Takdir-i İlahi... Ne zaman ne olacağını bilemiyoruz ki... Ondan gelene sabredeceğiz, şükredeceğiz...
Sende sıkma canını, Allah her şeyin hayırlısını versin...
En iyisi bir tarih belirlemeyin, en uygun olduğunuz zamanda da -ki taraflarda hazır anlaşılan- başlayın...

başın sağolsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağolsun.Bazen hayırlı işler böyle engellerle ertelenebilir.İçini bozma sakın.Allahtan hayırlısını iste,sabır göster.Ayrıca ayıplanacak bi durum yok,sıkma kendini.

canım vardır bir hayır. başon sağolsun diyorum. hep arka arkaya gelmiş ama Allah'ın vardır bir bildiği. korkma sen canım hiç üzme kendini. belki önce acılar yaşanacak sonra mutluluklar gelecek. böyle düşün korkma. plan yapmazsın bu akşam müsaitiz dersin gelirler. havalarda ısınır biraz bahane olur. :teselli:

bide şöyle düşün canım
sizin planladığınız zamanlar belkide sizin için hayırlı değildi,
insanlar plan yaparken allah yukarıdan gülermiş.
vardır herşeyde bir hayır.
ve sabırla bekle arkadaşım.

çok teşekkür ederim arkadaşlarr yorumlarınız içinn düşünceliriniz için....ve artık plan yapmicaz inanın artık kokruyorum birine bişi olucak diyeee ben söz nişan erteleniyor diye üzülmüyorum diyemem bunada üzülüyorum fakat en çok canımı acıtanen yakınlarımızıın göremicek olması ve bire birer gitmesi arka arkaya plan yaptığımız tarihlerde olmasıda ayrı bir üzüntüm inanın korkar oldum artık :(((

Back
X