• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya senı tanımasam eger belkı farklı yorum yapar ve derdım kı
cenaze kalkıyor kız sözunu dusunuyor derdım canım :S

ama sen sıkma canınıı herseyde bır hayır vardır elbette

plan yapmamaya calıs

HAYIRLISI OLSUN

herşeyde bir hayır vardır deyin...
eğer birşeyler bahane oluyorsa,demek ki zamanını
beklemek gerekiyor...
gerçekten ileriye dönük plan yapmamak lazım hayatta...
çünkü neyin ne zaman olacağı hiç belli değil..
hayal kırıklığı yaşamamak için,bazı konularda
zamana bırakın derim...
sevgiler...

gülşahcım bende kendimi tanımasam yetiştirilme tazrımı bilmesem bende bunları düşünürdüm.. ve birisi bunu dese bana senin cenazen var ölün var ne sözü nişanı kalkta dua oku kuran oku derdim ... fakat ben söz nişanı takmıyorum , duamıda ediyorum kuranımıda okuyorum ben, elbette olur bi şekilde olucağı varsa.. benim düşündüğüm en yakınlarımızı peş peşe tam bir adım atıcakken kaybetmiş olam ve eğer bi adım daha atmaya karar verirsek yine aynı şeyleri yaşarıım korkusu var..TABıKı TAKDıRı ıLAHı TABıKı ALLAHTAN GELEN BıRŞEY SORGUSU SUALı OLMAZ ama inanın korkar oldum artık ben ve düşünmeyede başladım hayırlısı değilmiki hep bir mani çıkıyor karşımıza diye..

belinayım evet, hep acılar üstüste geldi senin için haklısın,şunu unutma ki her bulutlu havanın ardından yağmur bereketi ve mutluluğuyla gelir. ben inanıyorum ki; bundan sonra hep mutluluk haberlerini okuyacağım canım,Allah sevdiklerini hep acılarla sınarmış bunu unutma canım sen Allahın sevgili kuluymuşsun.bundan sonra hep mutluluğun yanında olması dileğiyle hoşcakal mutlu kal.........

belinayım evet, hep acılar üstüste geldi senin için haklısın,şunu unutma ki her bulutlu havanın ardından yağmur bereketi ve mutluluğuyla gelir. ben inanıyorum ki; bundan sonra hep mutluluk haberlerini okuyacağım canım,Allah sevdiklerini hep acılarla sınarmış bunu unutma canım sen Allahın sevgili kuluymuşsun.bundan sonra hep mutluluğun yanında olması dileğiyle hoşcakal mutlu kal.........

senağlamaALLAH razı olsun çok teşekkür ediyorummm​

olumlu seyler dusun olumlu olsun canım ...

allah rahmet eylesın

Kalbin ağlasada gülümse inadına
Düşler takıp saçlarına yürü umutlara...
Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara...
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter ki hep ümit et,
Hayat döner sana...
O pembe gülyüzünü kederle soldurma
Dalda ki son yaprak gibi
Sarıl hep hayata.
Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada,
Sen yeter ki hep hayal et,
Hayat döner sana..

Ya belki bana gülüceksiniz belki ayıplicaksınız belkide ha kvericeksiniz ama artık içimde tutamicamsenağlama Kızlar biz nezaman ufukla bişilere kalkışsak nezaman ciddi manada adım atmak istesek bi engellerle karşı karşıya geliyoruzz..
Geçen sene tam isteme olayı olucaktı annanesinin vefaat haberini aldık ve 40'ını bekledik sonra benim ablamın nişandı düğündü işi araya girdi sonra tam hadi sıra bize geldi dedik fakat buseferde babannesi vefaat etti yine cenazemiz araya girdi biz yine bekledik 52'sine kadar ve tam adım atıcakken buseferde dedeciği eşinin yokluğuna dayanamadı oda vefat etti biz tekrar bekledik.. bu seneye geldik ve şubatta anlaşmıştık 1 martta onun doğum gününde geliceklerdi ailemle konuştum anneme söledim ok dedi ve şubatın 20'sinde ben babannemi kaybetim biz tekrar erteledik ve nisanın 2 sine attık 40'ı geçsin babaannemin dedik.. Bugünde ufuğumun dayısının vefaat haberini aldık senağlama
Asla isyan etmiyorum RABBİMDEN GELEN BİRŞEYE ASLAİ SYAN ETMEM YARGILMAMA ama neden biz bişiye kalkışacağımız zaman herşey arka arkaya geliyor??heleki bu ölümler hep ölülerle sonuçlanıyor artık korkar oldum yine bişeye kalkışırsak bu sefer ne olucak diye.... hepside canlarımızdı 1. dereceden yakınlarımızdı hepside önemli kişilerdi ve mutluluğumuzu görmeleri gereken kişilerdi, ben anlamıyorum cidden anlamıyorum artık neden böyle oluyo KURBAN OLDUĞUM RABBİMİ İSTEİYOR YOKSA HAKKIMIZDA HAYIRLISIMI DEĞİL YANİ BİRİBİRİMİZ İÇİN HAYIRLIMI DEĞİLİZ İNANIN ARTIK BİLMİYORUMsenağlama Ta işte sıra bize geldi artık bizde adım atıcaz derken hep bişiler oluyo hemde çok kötü şeyler oluyo ve artık ufukla bizde korkar olduk.. neye üzüleceğimize şaşırdık canımızdan can gidiyo vefaat ediyorlar ve biz inanın korkar olduk.. ufukta diyo hayatım sakın isyan etme sakın sorgulama ALLAHTAN GELEN BİŞİ BU elimizde değil napalım biz istermiydik böle olmasını diyor bi o beni teselli ediyor bi ben onu teselli ediyorum..
iNANIN ARIK KORKAR OLDUM Bİ TARİH BELİRLEMEYE...NEDEN BUNLARI YAŞIYORUM NEDEN MUTLU OLAMIYORUMDA DİYEMİİYORUM ÇÜNKÜ EN KÖTÜ ŞEYLER BAŞIMIZA GELİYOR EN YAKINLARIMIZ VEFAAT EDİYOR VE BEN MUTLULUĞUMUN PEŞİNDE DEĞİLİM SADECE NEDEN HEP BİZ BİŞİLERE ADIM ATICAKKEN OLUYO..BUSEFER ADIM ATMAYA KORKUYORUM HERAN BİŞİ OLUR DİYEE..RABBİM'E ASLA İSYAN ETMİYORUM ASLA YARGILAMIYORUM SADECE KORKUYORUM ARTIK İNANIN KORKUYORUMsenağlama

NOT: Bugün okdar kötü bir psikolojim varki nasıl ne yazdım onu bile bilmiyorum ama eminimki sizler beni anladınız....

sakın üzülme tatlım seninki bizim hikayeye dönmüş...aynı şey bizede oldu..tam sözleneceğiz halam öldü..biraz bekledi..yine söz için gün aldık sözlenmeden babaannem vefat etti..aradan biraz zaman geçti neyse biz nişanlandık aradan 6.7ay geçmiştiki bu defa dedem vefat etti ..şaka gibi ....4.5 ay sonra evlendik bu defada eşimin annesi vefat etti sırf bu ölümler yüzünden 2 yıl çocuk yapmadım...psikolojim bozuldu..ama sonu güzel oluyor

sorun ne biliyor musun belinay..
sakın beni yanlış anlama emi söyleyeceklerimden ötürü bebeğim?
tamamıyle iyiliğin için konuşuyorum
burada o kadar güzel anlatıyorsun ki ilişkinizin gelişini gidişini a'sını z'sini...
iyi niyetli insanlar olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var
kendi ilişkisini seninkiyle kıyaslayan, hayıflanan "neden ben böyle mutlu değilim, benim böyle bir ilişkim yok" diyen çıkıyodur illa ki...
insanız zaaflarımız var...

ve işte bu yüzden siz nazara geliyorsunuz...
sen sen ol ama bu kadar açma ilişkini kamuya
mutluluk paylaşıldıkça güzeldir evet ama sevdiğin güvendiğin gözünün kalmayacağını bildiğin insanlarla paylaş...

benim fikrim bu yönde
Rabbim ölenlere rahmet eylesin...
Size de artık saadeti nasip etsin inşallah...

cnm öncelikle başınız sağ olsun üstüste çok şeyler yaşamışsısınız

büyük ihtimal nazar olabilir gurbaanın dedği gibi...

bide şu varki bence her vefttan sonra beklemeye gerek yok.. tamam cenaze evinde olmaz hemen ama en azından bikaç hafta sonra bence plan uygulanmalı..

sizede yazıık:nazar:

ASıYıM BEN Canım sizinde başınız sağolsunn en iyi anlayanlardan birisin demekki beni sendee :(

gurbamprensesim asla sana kırılmam bunu biliyorsun ve seni çok çok çok sevdiğimide biliyorsun hayatımmm ve doğru söylüyorsun hemde çok doğru söylüyorsun...

cnm öncelikle başınız sağ olsun üstüste çok şeyler yaşamışsısınız

büyük ihtimal nazar olabilir gurbaanın dedği gibi...

bide şu varki bence her vefttan sonra beklemeye gerek yok.. tamam cenaze evinde olmaz hemen ama en azından bikaç hafta sonra bence plan uygulanmalı..

sizede yazıık:nazar:

canım malesef bizde öle değil en azından ölümüzün 40'ını okuttuktan sonra yapılcaksa bişiler yapılır...​

sorun ne biliyor musun belinay..
sakın beni yanlış anlama emi söyleyeceklerimden ötürü bebeğim?
tamamıyle iyiliğin için konuşuyorum
burada o kadar güzel anlatıyorsun ki ilişkinizin gelişini gidişini a'sını z'sini...
iyi niyetli insanlar olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var
kendi ilişkisini seninkiyle kıyaslayan, hayıflanan "neden ben böyle mutlu değilim, benim böyle bir ilişkim yok" diyen çıkıyodur illa ki...
insanız zaaflarımız var...

ve işte bu yüzden siz nazara geliyorsunuz...
sen sen ol ama bu kadar açma ilişkini kamuya
mutluluk paylaşıldıkça güzeldir evet ama sevdiğin güvendiğin gözünün kalmayacağını bildiğin insanlarla paylaş...

benim fikrim bu yönde
Rabbim ölenlere rahmet eylesin...
Size de artık saadeti nasip etsin inşallah...
gurba prensese katılıyorum bende çok inanırım nazara.. allah kem gözden sakınsın..çünkü bizdede vardı o gözlerdenkafamçokkarıştı.

öncelikle her ikinizin de başınız sağolsun cnm, korkularında haklısın bende olsam bende aynı şeyi hissederdim, yalnız bu işler kader kısmet işleri, kaderinde kısmetinde alnında ne zaman yazılıysa o zaman olacak canım,o zaman önünde sellerde olsa fırtınalarda olsa hiçbişi duramıycak,yalnız biraz sabır kısmet hangi tarihteyse o zaman,bencede özel bitarih belirlemeyin arkadaşlara katılıyorum.belki bölesi daha hayırlıdır canım

prensesim çok teşekkür ederim balımm... artık tarihf alan almicazzz :(

Gerçekten şaşırtıcı bir durum CADIARZU Ya bir değil ,iki değil defalarca yarım kalmış , hayretler

içerisinde kaldım doğrusu...:1shok:

Yani canım bunda da vardır bir hayır , şimdi sen sırf ölümler yaşandı diye (ALLAH gani gani rahmet

eylesin) korkma canım, ölüm vakit -saat meselesi... An gelince 1 saniye ertelenemez.. Onların vadeleri

de o zaman dolmuş demekki.. Sen yüreğini ferah tut , sevdiğinle sen sınavlardan geçmişsiniz , bu

sınavları da beraber dertleşerek ve birbirinizi teselli ederek gayet güzel aşmışsınız :1hug:

Ölümün bir saati olduğu gibi senin istenmenin ve nişanlanmanızın da bir saati var , o gelmemiş demek

diye düşün... Korkmayın tatlım , umarım sizin aşkınız ölümsüz olur a.s.

amin bitanemm aminn..dediğin gibi 1 değil 2 değil herseferinde tam adım atıcakken ölümlerle karşılaşıyoruzz :(

ben de ne zaman kpss girsem bir gece öncesinde bişeyler oldu. bütün yıl inekliyordum tam sınava girecem o gece yada 1 gün öncesi kötü haber alıyordum. iş görüşmelerine giderken de sürekli başıma bişey geliyordu. hatta bazı gıcık arkadaşlar bahane yapıyorsun diyordu.
bence olumsuz düşünme. mutlaka bir nedeni vardır bu olanların. ve zamanı gelince su gibi akar herşey.

Back
X