Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim arkadaşlarr yorumlarınız içinn düşünceliriniz için....ve artık plan yapmicaz inanın artık kokruyorum birine bişi olucak diyeee ben söz nişan erteleniyor diye üzülmüyorum diyemem bunada üzülüyorum fakat en çok canımı acıtanen yakınlarımızıın göremicek olması ve bire birer gitmesi arka arkaya plan yaptığımız tarihlerde olmasıda ayrı bir üzüntüm inanın korkar oldum artık((
ben bugun ufugun yakini vefat da edince yok artik dedim bunlar niye bu kadar sanssiz dedim.. belki de kirkinin cikmasini beklememelisiniz bu sefer..
gelsinler tanissinlar ille de tarih belirlemeyin bir hafta sonu olsun..
siz belirmeye calistikca araya biseyler giriyor bu gerilimden siz de etkilenirsiniz ister istemez.
tatlım bu büyüklerimize saygısızklık olur inan bana onun ailesiv e benim ailem vefaat olayı olduğu için en azından 40'nın geçmesini uygun görüyorlar
sorun ne biliyor musun belinay..
sakın beni yanlış anlama emi söyleyeceklerimden ötürü bebeğim?
tamamıyle iyiliğin için konuşuyorum
burada o kadar güzel anlatıyorsun ki ilişkinizin gelişini gidişini a'sını z'sini...
iyi niyetli insanlar olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var
kendi ilişkisini seninkiyle kıyaslayan, hayıflanan "neden ben böyle mutlu değilim, benim böyle bir ilişkim yok" diyen çıkıyodur illa ki...
insanız zaaflarımız var...
ve işte bu yüzden siz nazara geliyorsunuz...
sen sen ol ama bu kadar açma ilişkini kamuya
mutluluk paylaşıldıkça güzeldir evet ama sevdiğin güvendiğin gözünün kalmayacağını bildiğin insanlarla paylaş...
benim fikrim bu yönde
Rabbim ölenlere rahmet eylesin...
Size de artık saadeti nasip etsin inşallah...
Anlamadımki ailedeki ölümlere bu kadar üzülüyorsan neden nişan için bu kadar acele ediyorsun?
Kafana neden bu kadar takıyorsunki?:1shok:
Bence öncelikle duası,mevlütlerini düşünmelisin,nişan her zaman olur.
Hem herşey olacağına varır:smiley-cool:
Anlamadımki ailedeki ölümlere bu kadar üzülüyorsan neden nişan için bu kadar acele ediyorsun?
Kafana neden bu kadar takıyorsunki?:1shok:
Bence öncelikle duası,mevlütlerini düşünmelisin,nişan her zaman olur.
Hem herşey olacağına varır:smiley-cool:
Bence konuyu birazdahaa nlayarak oku anlarsın canım neye üzülüp neye üzülmediğimi derdimin söz nişan olayı olmadığını belki anlarsın bu sefer mevlüdünü duasıını enaz senin kadar bende düşünüyorum hatrılatmana gerek yok....
Allah Allah kafam karıştı konuyu okudum tabi
Ama ilk mesajında Allah bizim kavuşmamızı istemiyormu biz birbirimize hayırlı nasip değilmiyiz diye ağlayarak yazmışsın.
Sadece ölümlere üzüldüğünü yazsan zaten başın sağolsun derdim.
Ama araya bu nişan konusunu koyunca benim de kafam karıştı.
Madem derdin nişan değildi,niye buraya yazdın.
belinayın demek istediğini tam olarak anlayamamışsınız sanırım siz. nişan peşinde değil ki...
belinayımmm gülüm benimm nazara geldiniz gerçekten canm yaa!
ama aklıma ne geldi biliyor musun.belki nisanda gelecekleri zamanda başka kötü birşey olacaktı.ne biliiim daha da yüreğini yakan birşey...o yüzden bunda da bi hayır vardır be gülüm.şer diye baktığımz herşey aslında tam tersi olabiliyor çoğu zaman.yüreğini ferah tut canım.sizin ufukla gönül nikahınız var birbirinize...allahın izniyle kavuşacaksınız inşallah!
ufuğa destek olup,(ki biliyorum olduğunu da) çok güzel günlere ereceksiniz inşallah!
öpüyorum canım seni...Şeniz
tuğbacım çok teşekkür ediyorum desteğin için yanımda olduğun içinnn enazından beni anlayanlardansın sendee gerçekten teşekkür erederima.s.