• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah Allah kafam karıştı konuyu okudum tabi
Ama ilk mesajında Allah bizim kavuşmamızı istemiyormu biz birbirimize hayırlı nasip değilmiyiz diye ağlayarak yazmışsın.
Sadece ölümlere üzüldüğünü yazsan zaten başın sağolsun derdim.
Ama araya bu nişan konusunu koyunca benim de kafam karıştı.
Madem derdin nişan değildi,niye buraya yazdın.şutarafagittifisfisfis

O kadar çok yazmış ki arkadaş sadece bunu alıntı yaptım birde belinaya neden konu açtım demedim diyorsun

keşke o kadar anlamakda direnmek yerine konu sahibi hakkında biraz bilgi toplasaydın ya da konuyu en baştan bir zahmet okusaydın be güzelim herkes sana saldırıyor diye düşünme burası kocaman bir aile herkes birbirini artık çok iyi tanıyorlar yeni gelenlerle daha çok büyüyoruz :enbuyukkk: Mualif olmadan önce bi durup araştırsan ya da empati kursan yoksa daha yenisin kimseninde sana gıcığı olamazdı dimi :enbuyukkk:

Belinay..
Az çok hikayeni biliyorum,uzun süreli bir ilişkin var ve muhtemelen de uzunca bir süredir evlilik düşüncen var.. Ciddi ilişki yaşayan her kız gibi..

Ama bu konunun üstünde fazla vakit harcıyorsun,yani ölümler yaşanıyor engelleniyor evlilik düşüncemiz acaba bunda bir şer mi var derken bile,fazla ciddiye alıyorsun..

şöyle ki..

sen ufukla birlikte olmasaydın da ufuğun dayısı ölecekti bugün? Allah ona bir ömür vemriş o da bugün bitmiş ,yapacak birşey yok.. Üstelik ölenler(rahmet eylesin ALLAH) yaşını başını almış kimseler yani gayet normal ölümler,vakitler gelmiş ve ölmüşler,çok istisnai bir durum yok..

siz ufukla evlenseydiniz bundan 2 yıl önce tüm bu ölümleri yine yaşayacaktınız ve evli olacaktınız.. düz mantık,kafa karıştırmaya gerek yok..

bilemiyorum şenlikli bir tören mi istiyorsun ama ölümün arkasında nişan söz yapılmaz diye birşey yok..niye yapılmasın ? evlilik de hayırlı bir iş,bir akşam gelsinler istesinler.. düğün derken eğlence sonra da yapılır öyle değil mi?

Eğer çeşitli şeylerle ilahi birşekilde engellediğini düşünüyorsan,bunun tek bir sebei olabilir bu da plan yapman ama aşırı şekilde plan yapman..Akışına bırakacaksın er-geç olacak,sen bilirsin tarihi ya rabbim diyeceksin,hepsi bu..

deryacımm ağzına sağlık bitanem...
derins canım çok güzel anlatmışssın tatlımm dediğin gibi artık plan yok gün saat tarih yok herşeyi akışına bıraktım ve bir akşam arayıp gelinecek.. birazcık zaman geçsin ondan sonra.
öle şaşalı bi tören olmicak sözde nişanda evde olucakk yani nasip kısmetse ...

Back
X