E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
şişşşş nolyiyyy burdaaaşakkıdı
kıskanıyorm bak heee:jeyyar:

şeeyyyyyyyy tuğba hani sen yatmaya gidiyodun iyi geceler dilemiştikkk biribiimizeeekaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şişşşş nolyiyyy burdaaaşakkıdı
kıskanıyorm bak heee:jeyyar:
ben çıkıyorum şimdi eğer döndüğümde beni çatlatacak bi mesaj görürsemmm belinay kaçacak delik ara bacım:jeyyar:
hepinizi çok seviyorum hadi ii gecelr...a.s.
biri beni kovsun artık yaaa:roflol:
yok yok polyanna demem ben sanaBEN ANLIYORUM ALGILIYORUM OKUYUP YAZIYORUM ÖN YARGILI DEĞİLİM:jeyyar: ay sevdim ben seni yaa irtibatı koparmayalım güzelimmmsengözlerimebaksanab
Tamam sıkı sıkı bagladım kopmaz irtibat artık sengözlerimebaksanab
Bakkkk kınanı ben yakacam soylemedı deme :dance:
Dıkkat et yakabılırmıyım demıyorum!klava:
sorun ne biliyor musun belinay..
sakın beni yanlış anlama emi söyleyeceklerimden ötürü bebeğim?
tamamıyle iyiliğin için konuşuyorum
burada o kadar güzel anlatıyorsun ki ilişkinizin gelişini gidişini a'sını z'sini...
iyi niyetli insanlar olduğu kadar kötü niyetli insanlar da var
kendi ilişkisini seninkiyle kıyaslayan, hayıflanan "neden ben böyle mutlu değilim, benim böyle bir ilişkim yok" diyen çıkıyodur illa ki...
insanız zaaflarımız var...
ve işte bu yüzden siz nazara geliyorsunuz...
sen sen ol ama bu kadar açma ilişkini kamuya
mutluluk paylaşıldıkça güzeldir evet ama sevdiğin güvendiğin gözünün kalmayacağını bildiğin insanlarla paylaş...
benim fikrim bu yönde
Rabbim ölenlere rahmet eylesin...
Size de artık saadeti nasip etsin inşallah...
Sen benim yazdıklarımdan bunu mu anladın cidden?
Ben neden konu açtın mı demişim?
İki ayrı konu ne alaka anlamadım dedim..
Ayrıca tüm sitede bir tek ben böyle düşünüyor olsam da fikrimi değiştirmem..
Çoğunluğa değil algılarıma bakarım ben.
Ben yargılamadım ki..
Sadece dedim nişan ve ölüm ne alaka?
Hangisi önemli ise ona öncelik verilir..
Yani hala anlamıyorum,hala şaşkınım..
Gerçi sen sus diyorsun ama o zaman konunun içeriğine yazsaydın,benimle aynı fikirde olmayanlar,eleştirecek olanlar,anlamayanlar,yorum yazmasın diye.
Ben de ha anlamadım der yazmazdım..
yalının bir şarkısında şu cümle beni etkilerdi hep
YIPRANMAMIŞ HAYATLAR BÜYÜK ACILAR BEKLER
yaşadıklarınız çok zor.2.5 aylık evliyim.5 yıl çıktık 2 yıl nişanlı kaldık.o kadar zorluklar gördükki isyan etmemek elde değldi.neden diyorduk neden mutlu olamıyoruz.nişanlanınca herşey bitmişti güya.muradımıza ermiştik.düğünüm 14 ve21 aralık ta olacaktı.iki ayrı şehirde yani.çok beklediğimiz için bütün aile arkadaş çok mutluydu.kınam -nikahım14 ünde olacaktı.biz tam bir hafta öncesinden hergün evde akşam kına provası yaptık.ta ki 12 aralığa kadar.annem canım taptığım kadın gözlerimin önünde gözüm kararıyor dedi ve bayıldı.herzamanki krizi sandık.acilen hastaneye gittik komada olduğunu söylediler.başka hastaneye sevkettiler ve beyin kanaması olduğunu birkaç saate kadar öleceğini söylediler.annem 43 yaşında güzeller güzeli tatlı kadın......
sabah oldu annem hala yaşıyordu makinaya bağlı olsa da kapı aralığından bakıyordum nefs alıyordu.7 gün yoğun bakımda kaldı prensesim.dayanamadı yenik düştü.yenildi yenildik.....
elimiz boş döndük.oysa neler hayal etmştik.gelinliğim odasında asılı duruyordu.babam kendini hiç iyi hissetmediğini biran önce annemin gözü arkada kalmaması için 15 gün sonra kuran okutup nikah yaptırdık sadece.
belinay sabret.bunca acıyı yaşayan biri olarak sana diyebileceğim tek şey herşeyi akışına bırak anın değerini bil.ben annemi kaybettim sevdiğim adamla evlendim.hiçbirşey hissdemez oldum.ruh gibi.
bugün öğlene doğru gidicem annemi ziyarete.babanne dede vs..bu acılar başka.allah sabrını versin inşallah sevdiğine.n olur sıkıntı yapma.kötü düşünme.bırak zamana herşeye.geç olsun güç olmasın.
neden anlamamakta bukadar direndiniz ben de bunu anlamadım...
siteyi hep takip ediyorum demişsiniz ama iyi bir gözlemci değilsiniz sanırsam...
belinay şunu demek istiyor; her hayırlı dediğimiz niyetimize kötü bişey engel oluyor, aslında bunun ölüm olması da şart değil ama hep ölüm olmuş....belinay da diyor ki, biz bu ilişkiye, birbirimize çok emek verdik, acaba hayırlı değilmiyiz birbirimize ki hep bişeyler engel oluyor...korkuyorum diyor...
aman ölümler oluyor hep, bu yüzden erteleniyor tühhh kahretsin niye ölüyor bunlar demiyor...
anladınız mı artık bilmem...![]()
Canımsın sen benim yaaaaaaaaaaŞeniz çok teşekkür ediyorum balım ....
ve diğer arkadaşlar haklısıınız artık bukadar dillendirip budaklandırmicam ilişkimi...