Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala anlamıyorum..
Aynı fikirde olmamak neden bu kadar geriyor ki seni?
Bu kadar şişecek ya da algılarında sorun yaşıyorsun falan demek nedir?
Yani gerçekten söylesene,nedir yani,herkes birbiri ile aynı fikirde mi olur bu sitede?
Cidden tamamen arkadaşca soruyorum..
Ben şimdi başka bir konuya da konuyu anlamadım ne alaka dersem yine böyle büyük tepkiler mi alacağım?
Bileyim de ona göre davranıyım de mi?
Yanlış anlama tamamen dostça bir soruydu.Ne de olsa benden eski üyesin,sadece öğrenmek istiyorum
canım öncelikle başınız sağolsun...
arka arkaya çok ölümler olmuş...
vardır bundada bi hayır...
belinaycım öncelikle başınız sağolsun ard arda zor günler geçirmişsiniz. elbette bekleyecek ve sonunda muradınıza ereceksiniz umarım..
yeni üye arkadaşımız sana çok ters bişey söylemedi gerçekten anlamaya çalışabilirsin ya da hoşlanmadıysan duymazdan gelebilirsin. oda olmadı kovarcasına bi tavır yerine arkadaşa durumu izah edebilirsin öyle değil mi sence de?
belinaycım öncelikle başınız sağolsun ard arda zor günler geçirmişsiniz. elbette bekleyecek ve sonunda muradınıza ereceksiniz umarım..
yeni üye arkadaşımız sana çok ters bişey söylemedi gerçekten anlamaya çalışabilirsin ya da hoşlanmadıysan duymazdan gelebilirsin. oda olmadı kovarcasına bi tavır yerine arkadaşa durumu izah edebilirsin öyle değil mi sence de?
rica ederim cnm bnim :1hug: evet tanışmışta oldukyerimseniben
bencede cnm anlatma
hem üzülme de bi bakçaz sen burdan bize en güzel haberlerini verceksin ayrıntısız ama cnmcıma.s.
Bak sımdı bı gun bı yakınınızın sözlenme olayı planlanırken ertelenecek. :1shok:
Neden :uhm:
Belinay evlenıyoo dıye...hihoyyyt
Sonra o yakınınız sızın dugunden sonra buldugu bı fırsatta sozlenecek.
Hadı nısan yapalım dıyecekler ama ertelenecek.
Belınay anıden fenalasmıs hastanede.:1shok:
Aaaa nıe fenalasmıs ne dedı doktor CADIARZU
Amannnnnnn hamıleymıs de ondannnnn.
Sonra bu haberın şoku sevıncı atlatılacak sızın yakınların nısan merasımı yapılacak.
Sıra geldı dugune.CADIARZU
Dugune gun alınacak hemde hemen.
Oda ne gun alamıyorlar.
Belınay doguma gittiiiiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Al ısde sana bundan sonrakı hayatında kı planlarının ertelenme sebeplerı.Karamsar olma!:1hug:
Bak sımdı bı gun bı yakınınızın sözlenme olayı planlanırken ertelenecek. :1shok:
Belinay evlenıyoo dıye...hihoyyyt
Sonra o yakınınız sızın dugunden sonra buldugu bı fırsatta sozlenecek.
Hadı nısan yapalım dıyecekler ama ertelenecek.
Belınay anıden fenalasmıs hastanede.:1shok:
Aaaa nıe fenalasmıs ne dedı doktor CADIARZU
Amannnnnnn hamıleymıs de ondannnnn.
Sonra bu haberın şoku sevıncı atlatılacak sızın yakınların nısan merasımı yapılacak.
Sıra geldı dugune.CADIARZU
Dugune gun alınacak hemde hemen.
Oda ne gun alamıyorlar.
Belınay doguma gittiiiiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Al ısde sana bundan sonrakı hayatında kı planlarının ertelenme sebeplerı.Karamsar olma!:1hug:
üzülme tatlim hepsi gececek, biraz sabirli ol. Seni cok iyi anliyorum inan bana, engeller araya girdiginde cok üzülüyor insan ama sende demissin Rabbim ne eylerse güzel eyler.Bizim iliskimizmi hayirli degil diye düsünmek yerine, hayirli vakti geldiginde olacak mutlaka de. Laale ablaya katiliyorum, cok önceden tarih belirmeleyin. Bir hafta önceden anlasin, bi haftasonu gelsin istesinler.
Basiniz sagolsun güzelim, Rabbim nur gölünde yatirsin hepsini.
cok cok öpüyorum seni sakin üzülme, Rabbim belkide sevginizi sInIyor, ve sen bu sinavi gececeksin![]()
Delirdin mi ne demek o oyle deger verdın de yazdın felan :mymeka:
Bu kadar seyden sonra ıhtıyacın olan tek sey ıyı bır moral ve gulen bır yuz. kaydirigubbakcemile3
Sende ınanırmısın bılmem ama pozıtıf dusuncenın yerı buyuk hayatta bana gore.
Ne kadar pozıtıfsın o kadar ıyı seyler yakana pacana yapısıyor senı bırakmıyor.
Demekkı napıcekmişizzzzz :uhm:
İyi dusunucekmışizkiiiiii
Herşey yolunda gitsin...:teytey:
:enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk:
ALLAH ıYıLıĞıNı VERSıN EMıııkaydirigubbakcemile3 RABBıM yuvana sağnak mutluluk yağdırsın hep böyle gül emi hep böyle ol emi çünkü benim sanırım san çoook ihtiyacım varrr iyiki tanıdım seniii yaaaa ilaç gibi geldin bana sen
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİİİkaydirigubbakcemile3 RABBİM yuvana sağnak mutluluk yağdırsın hep böyle gül emi hep böyle ol emi çünkü benim sanırım san çoook ihtiyacım varrr iyiki tanıdım seniii yaaaa ilaç gibi geldin bana sen
Aminnnnnn.Düşüncelerın kilo ala ala şişsin kocaman olup sana geri dönsün insallah.:Saruboceq:
İlk önce ilaç gıbısın derler sonra adım Polyanna oluverir.şakkıdı
Bende senı tanımıs olmakdan mutluluk duydum kaydirigubbakcemile5
cnm yaaa ne kısmetsizlik işin içinde ölüm olunca daha da bir acı ne demişler geç olsun temiz olsun her işte bir hayırdır vardır zamana bırakın canım biraz rabbim ne eylerse güzel eyler...