• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir adım atacakken bir şeylerle karşılaşıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle başınız sağolsun...
arka arkaya çok ölümler olmuş...
vardır bundada bi hayır...

Hala anlamıyorum..
Aynı fikirde olmamak neden bu kadar geriyor ki seni?
Bu kadar şişecek ya da algılarında sorun yaşıyorsun falan demek nedir?
Yani gerçekten söylesene,nedir yani,herkes birbiri ile aynı fikirde mi olur bu sitede?
Cidden tamamen arkadaşca soruyorum..
Ben şimdi başka bir konuya da konuyu anlamadım ne alaka dersem yine böyle büyük tepkiler mi alacağım?
Bileyim de ona göre davranıyım de mi?
Yanlış anlama tamamen dostça bir soruydu.Ne de olsa benden eski üyesin,sadece öğrenmek istiyorum

sen gerçekmisin şaka falanmısın yoksa seni bana sayıylamı verdiler?? git başka konulara yap yorumunu onlardan al cevabını arkadaşım olurmu.. benimle aynı fikirde değilsende bunu düzgün bi şekilde belirtebilirdin neden konu açtın diye beni yargılamazdınnn.. bak sana insanca diyorumki yazma beni anlama yorum yapma ama sen hala ısrar ediyorsun yahu sen taktınmı bana anlamadımki yoksa gece gece sıkıldınmı ??yok yok benden sana oyuncak olmaz arkadaşım sen yaz ben dinliyorum ama cevap vermiyorum artık sana...

belinaycım öncelikle başınız sağolsun ard arda zor günler geçirmişsiniz. elbette bekleyecek ve sonunda muradınıza ereceksiniz umarım..

yeni üye arkadaşımız sana çok ters bişey söylemedi gerçekten anlamaya çalışabilirsin ya da hoşlanmadıysan duymazdan gelebilirsin. oda olmadı kovarcasına bi tavır yerine arkadaşa durumu izah edebilirsin öyle değil mi sence de?

belinaycım öncelikle başınız sağolsun ard arda zor günler geçirmişsiniz. elbette bekleyecek ve sonunda muradınıza ereceksiniz umarım..

yeni üye arkadaşımız sana çok ters bişey söylemedi gerçekten anlamaya çalışabilirsin ya da hoşlanmadıysan duymazdan gelebilirsin. oda olmadı kovarcasına bi tavır yerine arkadaşa durumu izah edebilirsin öyle değil mi sence de?

canım benimm şahsen ben bizzat o güzelce anlatma olayını denedim bakabilirsinz sayfalardan.ama arkadaş hala ısrar ediyor anlamamakta...:kahve:

tatlım seldacım ilk başta bende düzgünce yazdım ama hala ısarar edercesine aynı şeyleri tekrarladığı için artık bendede bi yere kadar sabır var yanii sus diyorum bu gecegerme diyorum iyi oku öle yaz yorumunu diyorum yok yok yok lütfen diyorum yine yok ee bende sabır taşı değilim insanım bende yani bi yere kadar.. ya sayıyla verdiler bana yada numune olarak gönderdiler veya şaka bu arkadaşş

rica ederim cnm bnim :1hug: evet tanışmışta oldukyerimseniben
bencede cnm anlatma
hem üzülme de bi bakçaz sen burdan bize en güzel haberlerini verceksin ayrıntısız ama cnmcıma.s.

a.s.:Saruboceq::1hug:

Bak sımdı bı gun bı yakınınızın sözlenme olayı planlanırken ertelenecek. :1shok:
Neden :uhm:
Belinay evlenıyoo dıye...hihoyyyt
Sonra o yakınınız sızın dugunden sonra buldugu bı fırsatta sozlenecek.
Hadı nısan yapalım dıyecekler ama ertelenecek.
Belınay anıden fenalasmıs hastanede.:1shok:
Aaaa nıe fenalasmıs ne dedı doktor CADIARZU
Amannnnnnn hamıleymıs de ondannnnn. :emir_bebek:
Sonra bu haberın şoku sevıncı atlatılacak sızın yakınların nısan merasımı yapılacak.
Sıra geldı dugune.CADIARZU
Dugune gun alınacak hemde hemen.
Oda ne gun alamıyorlar.
Belınay doguma gittiiiiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Al ısde sana bundan sonrakı hayatında kı planlarının ertelenme sebeplerı.Karamsar olma!:1hug:

Bak sımdı bı gun bı yakınınızın sözlenme olayı planlanırken ertelenecek. :1shok:
Sonra bu haberın şoku sevıncı atlatılacak sızın yakınların nısan merasımı yapılacak.
Oda ne gun alamıyorlar.
Al ısde sana bundan sonrakı hayatında kı planlarının ertelenme sebeplerı.Karamsar olma!:1hug:

süperdii....:roflol:
gece gece güldürdünz beni.çok yaşayın emi?:roflol:

Oda ne gun alamıyorlar.

:1shok:kaydirigubbakcemile3 çok güzeldi yaaaa inan bana güldürdün mest etin beniii inşallah diyim ozaman bendee :Saruboceq:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım üşenmeden bu saatte değerli görüp yazdığın için ellerine yüreğine sağlık...

üzülme tatlim hepsi gececek, biraz sabirli ol. Seni cok iyi anliyorum inan bana, engeller araya girdiginde cok üzülüyor insan ama sende demissin Rabbim ne eylerse güzel eyler.Bizim iliskimizmi hayirli degil diye düsünmek yerine, hayirli vakti geldiginde olacak mutlaka de. Laale ablaya katiliyorum, cok önceden tarih belirmeleyin. Bir hafta önceden anlasin, bi haftasonu gelsin istesinler.

Basiniz sagolsun güzelim, Rabbim nur gölünde yatirsin hepsini.

cok cok öpüyorum seni sakin üzülme, Rabbim belkide sevginizi sInIyor, ve sen bu sinavi gececeksin;)

Delirdin mi ne demek o oyle deger verdın de yazdın felan :mymeka:
Bu kadar seyden sonra ıhtıyacın olan tek sey ıyı bır moral ve gulen bır yuz. kaydirigubbakcemile3
Sende ınanırmısın bılmem ama pozıtıf dusuncenın yerı buyuk hayatta bana gore.
Ne kadar pozıtıfsın o kadar ıyı seyler yakana pacana yapısıyor senı bırakmıyor.
Demekkı napıcekmişizzzzz :uhm:
İyi dusunucekmışizkiiiiii
Herşey yolunda gitsin...:teytey:

:enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

üzülme tatlim hepsi gececek, biraz sabirli ol. Seni cok iyi anliyorum inan bana, engeller araya girdiginde cok üzülüyor insan ama sende demissin Rabbim ne eylerse güzel eyler.Bizim iliskimizmi hayirli degil diye düsünmek yerine, hayirli vakti geldiginde olacak mutlaka de. Laale ablaya katiliyorum, cok önceden tarih belirmeleyin. Bir hafta önceden anlasin, bi haftasonu gelsin istesinler.

Basiniz sagolsun güzelim, Rabbim nur gölünde yatirsin hepsini.

cok cok öpüyorum seni sakin üzülme, Rabbim belkide sevginizi sInIyor, ve sen bu sinavi gececeksin;)

hoşgeldin balım hoşgeldin güzel arkadaşım.. evet bende laleye katılıyorum hak veriyorum artık tarih gün belirlemek olmicak söz konusu bile olmicak bundan sonra artık....

çok teşekkür ediyorum tatlım güzel yazıların içinn:1hug:​

Delirdin mi ne demek o oyle deger verdın de yazdın felan :mymeka:
Bu kadar seyden sonra ıhtıyacın olan tek sey ıyı bır moral ve gulen bır yuz. kaydirigubbakcemile3
Sende ınanırmısın bılmem ama pozıtıf dusuncenın yerı buyuk hayatta bana gore.
Ne kadar pozıtıfsın o kadar ıyı seyler yakana pacana yapısıyor senı bırakmıyor.
Demekkı napıcekmişizzzzz :uhm:
İyi dusunucekmışizkiiiiii

Herşey yolunda gitsin...:teytey:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİİİkaydirigubbakcemile3 RABBİM yuvana sağnak mutluluk yağdırsın hep böyle gül emi hep böyle ol emi çünkü benim sanırım san çoook ihtiyacım varrr iyiki tanıdım seniii yaaaa ilaç gibi geldin bana sen

ALLAH ıYıLıĞıNı VERSıN EMıııkaydirigubbakcemile3 RABBıM yuvana sağnak mutluluk yağdırsın hep böyle gül emi hep böyle ol emi çünkü benim sanırım san çoook ihtiyacım varrr iyiki tanıdım seniii yaaaa ilaç gibi geldin bana sen

Aminnnnnn.Düşüncelerın kilo ala ala şişsin kocaman olup sana geri dönsün insallah.:Saruboceq:
ılk önce ilaç gıbısın derler sonra adım Polyanna oluverir.şakkıdı
Bende senı tanımıs olmakdan mutluluk duydum kaydirigubbakcemile5

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİİİkaydirigubbakcemile3 RABBİM yuvana sağnak mutluluk yağdırsın hep böyle gül emi hep böyle ol emi çünkü benim sanırım san çoook ihtiyacım varrr iyiki tanıdım seniii yaaaa ilaç gibi geldin bana sen

şişşşş nolyiyyy burdaaaşakkıdı

kıskanıyorm bak heee:jeyyar:

cnm yaaa ne kısmetsizlik işin içinde ölüm olunca daha da bir acı ne demişler geç olsun temiz olsun her işte bir hayırdır vardır zamana bırakın canım biraz rabbim ne eylerse güzel eyler...

Aminnnnnn.Düşüncelerın kilo ala ala şişsin kocaman olup sana geri dönsün insallah.:Saruboceq:
İlk önce ilaç gıbısın derler sonra adım Polyanna oluverir.şakkıdı
Bende senı tanımıs olmakdan mutluluk duydum kaydirigubbakcemile5

yok yok polyanna demem ben sanaBEN ANLIYORUM ALGILIYORUM OKUYUP YAZIYORUM ÖN YARGILI DEĞİLİM:jeyyar: ay sevdim ben seni yaa irtibatı koparmayalım güzelimmmsengözlerimebaksanab​

cnm yaaa ne kısmetsizlik işin içinde ölüm olunca daha da bir acı ne demişler geç olsun temiz olsun her işte bir hayırdır vardır zamana bırakın canım biraz rabbim ne eylerse güzel eyler...

:Saruboceq: çok teşkkür ediyorummm bitanemm

Back
X