Tam bir çıkmazdayım!!!

belladan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
21
3
286
İzmir
Arkadaşlar hemen konuya gireceğim.

Ömrü hayatım boyunca ne borca girdim ne de kredi çektim. Eşimin çok fazla borcu var ve ben destek çıkıyorum. Hem bankaya hem arkadaşına borcu var. Ödeyemiyor.

Ödeyemediği için artık son noktaya geldiği için bana söylemeden kredi kartımdan benden habersiz harcamada bulunmuş. Kredi kartının son limitine kadar harcamış. Harcamış derken borcu için para çekmiş.

1 hafta önce da k.pederimi apar topar yoğun bakıma almışlar ve durumu çok ciddi. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşamaktayız. Eşim de bu olay olunca pılını pırtısını toplayıp babasının yanına gitti.

Ben para çektiğini gittikten sonra öğreniyorum. Ayrıca eşim en son iş arıyordu ve k.pederimin hastaneye kaldırılmasıyla birlikte bir iş görüşmesinden olumlu haber geldi.

O işe o kadar ihtiyacımız var ki anlatamam. Eşim bu üzücü olaydan dolayı sağlıklı düşünemiyor.

Ben ise delirmek üzereyim. Bir yandan k.pederin durumu bir yandan eşimin benim arkamdan iş çevirmesi bir yandan işin olumlu olması ama eşimin şirkete geri dönüş sağlayamaması....

Ben ne yapayim? Eşime kızamıyorum. Birşey diyemiyorum. Çabuk gel şu işe başla diyemiyorum. Para çektiği için kızamıyorum. Şuan babasının başını bekliyor ve iş kaçarsa onu affetmeyeceğim.... Çünkü iş bulması seneler sürüyor. Bu süreci deneyimledik. Senelerce işsiz kaldığı oldu.... Şimdi bir firma olumlu dönmüşken onları oyalaması doğru mu?

Ne olur fikir verin işin içinden çıkamıyorum.... Bu işe başlaması lazım borçlarının kapanması lazim. Bu arada ben çalışıyorum ama her yere yetişemiyorum....

Sizden habersiz para cekmesi hos olmamis. Ama babasiyla ilgili hassas bir donemden gecerken, onu oyle birakip is icin gelemiyor olmasina bu kadar kizmayin.

Gerçekten çıkmaz bi durum. Ben de çıkamadım.

Kartınızdan habersiz alması, isterse hayır diyeceğinizin göstergesi.
Nihayetinde öğreneceksiniz.
Düşünüyorum eşim bunu bana yapsa kendimi dolandırılmış hissederim.
Borç batağına daha beter batmışsınız.
Babası nedeniyle yorum yapmak istemiyorum. Çünkü herkesin bakış açısı farklı ve bu nedenle yanlış olur.

Babasının hastalığı eşin için kurtuluş olmuş.pılısını purtısını toplayıp gitti dediniz ya,acaba dönmemek gibi bir düşüncesi olabilir mi?
Babasının rahatsızlığı olmasa arkanızdan iş çevirmesi hatta hırsızlık yapmasının affedilir tarafı yokmuş aslında.
Zor bir durum.kolay gelsin diyebiliyorum sadece.

Firmayla görüşüp babasının durumunu anlatsanız belki bir tolerans tanırlar.
Çok geçmiş olsun bu arada

Babası yoğun bakımdayken hangi iş ? Hem de farklı bir şehirde..bir an bırakır gider , babası bir ömür gidince de kendini asla affetmez .O psikolojiyle sana da iyi bir es olmaz .zorlama , baskı kurma, şimdi zamanı değil ..

Ne denilir ki durum çıkmazda
Hayırlısı inşallah çok daha iyi fırsatlar çıkar aydınlığa çıkarsınız inşallah

Babasının durumu böyle olmasa , eşinizin yaptığı affedilmez. Ödeyemediği bir borç zaten var , ikincisini niye yapıyor ? Ben battim karimda batsın yok olup gidelim diyor sanki

Senelerce işsiz kalan biri açıkça tembeldir babasının hastalığı da kılıf olmuş eşler arasında bu gibi durumlar gizli olmamalı varlıkta borçta ortada olmalı

Yillarca işsiz kalmak ne demek ya. Bi turlu kabul edemiyorum boyle bir seyi. Babasi hastanede olsa bile calismalidir, borclari var, ailesi var. Sanki kocaniz calismak istemiyor, sizin hesabiniza yaşamak istiyor
Belki de konuyu yanlis anlayip yanlis yorum yapiyorum. Ogleyse kusura bakmayin ...

Benimde aklıma iş yerini arayıp konuşması geldi.
Eşiniz enazından bunu yapabilir.
Durumu anlatsın gerekirse hastaneden rapor göndersin.
Geriye kalan konuları eşiniz eve dönünce konuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…