Arkadaşlar hemen konuya gireceğim.
Ömrü hayatım boyunca ne borca girdim ne de kredi çektim. Eşimin çok fazla borcu var ve ben destek çıkıyorum. Hem bankaya hem arkadaşına borcu var. Ödeyemiyor.
Ödeyemediği için artık son noktaya geldiği için bana söylemeden kredi kartımdan benden habersiz harcamada bulunmuş. Kredi kartının son limitine kadar harcamış. Harcamış derken borcu için para çekmiş.
1 hafta önce da k.pederimi apar topar yoğun bakıma almışlar ve durumu çok ciddi. Eşimin ailesiyle farklı şehirlerde yaşamaktayız. Eşim de bu olay olunca pılını pırtısını toplayıp babasının yanına gitti.
Ben para çektiğini gittikten sonra öğreniyorum. Ayrıca eşim en son iş arıyordu ve k.pederimin hastaneye kaldırılmasıyla birlikte bir iş görüşmesinden olumlu haber geldi.
O işe o kadar ihtiyacımız var ki anlatamam. Eşim bu üzücü olaydan dolayı sağlıklı düşünemiyor.
Ben ise delirmek üzereyim. Bir yandan k.pederin durumu bir yandan eşimin benim arkamdan iş çevirmesi bir yandan işin olumlu olması ama eşimin şirkete geri dönüş sağlayamaması....
Ben ne yapayim? Eşime kızamıyorum. Birşey diyemiyorum. Çabuk gel şu işe başla diyemiyorum. Para çektiği için kızamıyorum. Şuan babasının başını bekliyor ve iş kaçarsa onu affetmeyeceğim.... Çünkü iş bulması seneler sürüyor. Bu süreci deneyimledik. Senelerce işsiz kaldığı oldu.... Şimdi bir firma olumlu dönmüşken onları oyalaması doğru mu?
Ne olur fikir verin işin içinden çıkamıyorum.... Bu işe başlaması lazım borçlarının kapanması lazim. Bu arada ben çalışıyorum ama her yere yetişemiyorum....