Tam da bitti derken...

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
of sıkıntılıyım nedenmi??? 7 aylık ewliyim son 1,5 aydır calışıyorum.ilk maaşımı aldım tam da işler yoluna girdi derken...öle olmadı!niye mi? cünkü 6 ayın borcu(hepsini kayınpeder ödücekti güya) hepsi başıma kaldı ayrıca eşimi arayıp 500 tl istemiş o da olmaz demiş(tabi beni bildiğinden) şuan eşimi aramıyo babası ayrıca eşim arayınca telefona cıkmıyor.cok üzgünüm:( vermek istemedim cünkü 2200 maaş aldım ama hepsi borca gitti düşünün hayatımda ilk defa maaş aldım kendime harcamadan gitti:( şuan gene param yok bayaa sıkıntıdayım.ama ewlenmeden önce öle değildi tanıyamamışım eşimin ailesini cok üzgünüm...

of sıkıntılıyım nedenmi??? 7 aylık ewliyim son 1,5 aydır calışıyorum.ilk maaşımı aldım tam da işler yoluna girdi derken...öle olmadı!niye mi? cünkü 6 ayın borcu(hepsini kayınpeder ödücekti güya) hepsi başıma kaldı ayrıca eşimi arayıp 500 tl istemiş o da olmaz demiş(tabi beni bildiğinden) şuan eşimi aramıyo babası ayrıca eşim arayınca telefona cıkmıyor.cok üzgünüm:( vermek istemedim cünkü 2200 maaş aldım ama hepsi borca gitti düşünün hayatımda ilk defa maaş aldım kendime harcamadan gitti:( şuan gene param yok bayaa sıkıntıdayım.ama ewlenmeden önce öle değildi tanıyamamışım eşimin ailesini cok üzgünüm...

uzme canını canım borc yıgıtın kamcısıdır....allah yardım eder....

şuan borca takılmış değilim allaha şükür calışıyoruz ikimizde biter borçlar:) ama kayınpederin davranışı cok üzdü beni...

Bir senedir 20 bin küsür borç ödedik nişanlımla biz kime kızalım...Bir senedir kendim için çeyiz dışında ne aldım hatırlamıyorum bile...

kıyamam yaa rabbim yok yerden göndersin seni çok iyi anlıyorum:50:

kimseye güvenerek iş yapmamayıvöğretiyor insana hayat....sıkma canını ilerdeki düşebileceğin hatalardan korur bu durum senii

işallah...öle cok borç değil 6 milyar falandır ama işte böle yapıcam değip yapılmaması sonra üç kuruş yüzünden insanın kötü olması böle şeyler benim yapıma ters:(

Borç birkaç kerede ödenir biter ama sen işsizin tonla olduğu bir ülkede iş bulmuşsun. 20 gün çalışırsın gene 2 milyar maaş alırsın ne olacak. O parayla da kendine istediğini alırsın

İşi olmayanlara iş versin Allah. :25:

konu sapıyor arkadaşım...benim derdim para borç değil bu erkek ailelerinin bizi kabullenmeyişi,oğulları halen onların ewindeymiş gibi davranmaları.dediğim gibi aldığım para cok ii şükür en geç ağustosta toparlarım kendimi ama hep ayın 15 i geldiğinde eşimin ailesi bölemi yapacak benim zorum bu...:43:

Amacım konuyu saptırmak değildi. Madem istemiyorsun borcu ödeme. Bazı aileler böyle. Yapmamaları gerek ama yapıyorlar.

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

konu sapıyor arkadaşım...benim derdim para borç değil bu erkek ailelerinin bizi kabullenmeyişi,oğulları halen onların ewindeymiş gibi davranmaları.dediğim gibi aldığım para cok ii şükür en geç ağustosta toparlarım kendimi ama hep ayın 15 i geldiğinde eşimin ailesi bölemi yapacak benim zorum bu...:43:

"benim derdim para borç değil bu erkek ailelerinin bizi kabullenmeyişi,oğulları halen onların ewindeymiş gibi davranmaları" HAY ÇOK YAŞA ÇOK HAKLISIN VALLA AYNI DURUM YA SANKİ HALA BİRLİKTEYMİŞ GİBİ BU DURUM BENM DE CANIMI ÇOK SIKIYO SENİ ÇOK İİ ANLIYORM DÜĞÜN OLDU KAYNANA KAYINPEDER İKİSİDE KENDİNE KAÇTI ÜSTELİK BEN ÇALIŞMIYODM EŞİMİİNDE MAAŞI ÖYLE ÇOK İİ DEĞİLDİR Bİ GÜNDEN Bİ GÜNE DEMEDİLER BİŞEYE İHİTİYACINIZ VARMI ALACAKLILARDAN ÇOK ONLAR ÜSTÜMÜZE GELDİ ÖDEYİN ÖDEYİN HABİRE BİZİ ARIYOLAR DİYE EN SONUNDA ALTINLARIMIZI BOZDKDA BİRAZINI KAPATTK :43:

Bir senedir 20 bin küsür borç ödedik nişanlımla biz kime kızalım...Bir senedir kendim için çeyiz dışında ne aldım hatırlamıyorum bile...

evlendım 11 aylık evlııym.15 milyar borç ödedik.
eşimin borçlarını dahi ödedim.
arkadasında dediği gibi son 2 senedir.
çeyiz dışında hiçbirsey almadım kendime.
arkadaslarım hep kıyafeet alırdı ben ise çeyiz.
orta okulda bile ceyız alıyorudm kendıme tencere falan..

borç ödenir halada ödüyorum ama azaldı.
bende ilk maaşımla bısey alammaıştım.
babam dışarda kapıda bekledi beni maaşımı aldı elimden :43:

eve calıstım bekarkende calsıtım ama hıç üste başa harcamadım ya çeyiz aldım yada eve verdim..
allaha sukurler olsun..
borçlarımız bitti...
allah kolaylık veriyor.

İşiniz hayırlı uğurlu olsun

Birkaç ay daha kalmış sabredin. Ne zor kendinie ait olmayan bir borcu ödemek. İnşallah yenileri gelmez de maaşınızın keyfini çıkarırsınız

Son düzenleme:
Back
X