Alacigim aksam gorusemedik bu yuzden burdan yazayim dedim..
arkadaslarin yazdiklarina hak veriyorsun degilmi?
ara ara dusulen bir bosluk.. dedigin gibi belki bir yorgunluk..
ama gececek siz bunu asabilirsiniz..
hep bir gelecek kaygisi hep bir maddi anlamda kendini sorgulama doneminde bulur erkekler..
hatta SORUMLU erkekler.. kabak tadinda dile getirdi bazi seyleri o baska bir sey
ama seninle gecirdigi omuru sorgulamadi emin ol
pismanlikta yok onda..
haftada dort kere sehir disinda yurt disinda olan bir erkek
otel odalarinda sicak ev ortamindan uzak olmaktan bikar belirli bir donem
bunalir.. tum bu ugraslarinin sonucunu sorgular ama sorgularken onu anladigini dile getirip
yanisira korkularinida anlatmaliydin.. gerci ne yapman gerekti o an en yakisik alan hareket ne olurdu
sen biliyorsun.. ama olmadi.. bu sanci gececek.. ama konusarak gececek.. zaten yeterince uzak duruyorsunuz iyi bir firsat kendinizi sorgulamaya.. ve senin esin canin cigerin oldugundan gurur meselesi yapmadan duygularini hazir oldugunda belirtirsin..
sen o agir abinin icindeki inceliksin farketmezseniz bile
o'da senin gucun varliginin bile verdigi huzur..
bir evde iki tane duygu yumagi olmaz inanki :) insan heveslenir ama olmuyor iste
optum seni
ya bu deveyi güdücen,, ya bu diyardan gidicen diyorsun yani... elimizdeki hammadde bu işine gelirse diyorsun.:18:
Olan biten herşeye çok üzüldüm..
Önce diğer konuna
Sonra yeni olan sorunlarına..
Ama işte bende bunlardan korkuyordum..
Bir koca eşiyle annesini (onlara göre bizim baskımız sonucu) ayırıncada bu sefer suç tamamen bizim oluyor..
Söylenmesede sürekli imalı bakışlara sözlere maruz kalıyoruz bi şekilde patlıyor..
Ön teker nereye arka teker oraya..
2011 kötü geldi..
Herşey insanın hayallerindeki gibi olsa keşke..
Yorum yapma konusunda nekadar mantık yürütebilceğim meçhuL (DURUMUM MALUM KELİN MERHEMİ..)
Herşey acıtıyoo ama geçiyo üzülme, üzme kendini..
Hastalıklar nüksetmeye başlıyoo vücudu bedeni taşıyan beyin onu fazla yorduğumuzda beden de çöküyoo..
Zaman böyle sorunlarda ilaç oluyor sessiz kalmak..
sessizliği dinlemek..
Hakkında hayırlısı olsun..
yok benim konumun kv nin evini ayırmak vs ile ilgi ve alakası yok. zaten benim eşimin ima yapma yetisi de yok. patavatsızlık derecesinde dobra bir dürüstlük abidesidir o. hani aman karşımdaki kırılır mı diyip doğru bildiğini esirgemez. dan dan söylemez ama o naif ses tonuyla gene söyler demek istediğini. o yüzden bizim olayımız kesinlikle kv nin gidişi vs si ile ilgili değil...
Önceki konunuzuda takıp etmiştim yorumda yazmıstım hatta eşinizin tutumuna hayran kaldıgımı ustune basarak evlılıgınızı kurtaran tarafın kocanız oldugunu söylemiştim ..yine aynı şeyi söyluyorum ..
tuhaf neden sözleşmeyi kalkıp kocanızın eline siz verıyorsunuz ki ..
ve bir sözünüz : arayıp sözleşmeyi mahkemeye verme demenın manası yok yazmıssınız ..
Neden manası yok ? dıle kolay on yıl bir aşk , sevgi - evlılık .. ve bir çocuk var ..
manasız gurur dan öte ne denir buna ?
anlıyabılıyorum : evlılıklerde savaşmak , susmak , hep sorunları hasır altı etmek .. bır yerde insanın içini boşaltıyor .. manasızlaştırıyor .. ama siz burdaki birçok insanın imrenerek baktığı bir eş'e , evliliğe hayata sahipsiniz .. Bunları bir mahkeme salonunda bitirecek kadar kahramanlık yapmanın luzumu ne ..
En önemli olan soruları sorun kendize , cevapladıktan sonra aynı soruları eşinize de sorun ..
Böylemi daha mutlusunuz ?
yoksa boşanırsanız daha mı mutlu olucaksnız ?
Eşiniz olmadan bu hayatta nefes almak istiyormusunuz ?
Ayrı yemek yemek , ayrı yatmak , ayrı gezmek size kendinizi daha mı iyi hissettircek ?
Peki çocugunuz ? ona bunu yapmaya hakkınız var mı ..
Neden o anne ve babasıyla aynı evde buyumesin ..
Bunları göze alabiilcekmisiniz ?
Bence hayır .. çunku siz eşinizi , evinizi seviyorsunuz .
Her insanın ara ara düştüğü o boşluktasınız eşinizle ..
yılların verdiği yorgunluk , bıkkınlık var ikinizde de ..
Ama ayrılmak değil çözüm ..
ve bence boşanmıycaksınız
Ayrılmak çözüm değil, karşınızdaki insan değişmez, siz de keza öyle.... eee ne olucak peki bu olayın sonu?
cok üzüldüm böyle sonclaacagina....öbür konunu okuyup senin icin sevinenlerdendim...esin hakkinda ise:herkese böyle bi es lazim,helal olsun demistim!!
sorun ne ama biliyo musun:siz birbirinizden gitgide soguyosunuz....cok fazla ayri kalmissiniz be cnm...insan esini hayat arkadasini nasil haftada 2-3 gün görür??hic bi ilgi ,alaka ve sevgi istemez?simartilmak istemez?..hadi yaninda oldugu 2-3 gün bunlari sana fazlasiyla verdi ,gösterdi diyelim...peki öbür günler??senin ona ihtiyacin oldugunda falan?....ne demisler gözden irak,gönülden irak....seni ben cok iii anliyourm cünkü benim esimde ayni durumda...yani yeni girdigi isinde cok yogun calisiyo..anormal derecede yaniiiii..eve geliyo,uyuyo,kalkiyo,gidiyo....yemek bile yiyemiyoruz anlayacagin...sürekli yorgun yogun calistigi icin,ya uyuyor yada calisiyor...ne ilgi,ne alaka,ne de baska bisey...sana yemin ediyorum o kadar bunaldim ki bende....vede bu yüzden sürekli tartisma,kavga....insan esinden soguyo bu yüzden...cünkü ha varligi ha yoklugu...ne öper,ne koklar,ne iltifat,,.....hic bisey...uyku,calismak...calismak,uyku....ama bakti bu öyle olmucak,ben resti cekiyorum,baska bi is bakiyo kendine....normal saatler calisacagi bi is....
bence sizinde ihtiyaciniz olan o..yani ya o senin yaninda caliscak,yada sen oonun calistigi yere gidiceksin...öbürtürlü evlilik sürer mi allah askina??
normalinde bu ay ist a geçme ihtimali vardı. tam 1 sene oldu. resmen çift hayat yaşıyoruz. bazen takılırım ona pzr tessi günleri, "amannnnnn bugün de gitmeyiver yarın gidersin" diye o da der ki "olmaz ikinci adresteki bekler beni.