Tam da herşey düzeldi derken...

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_L_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya bu deveyi güdücen,, ya bu diyardan gidicen diyorsun yani... elimizdeki hammadde bu işine gelirse diyorsun.:18:

yok benim konumun kv nin evini ayırmak vs ile ilgi ve alakası yok. zaten benim eşimin ima yapma yetisi de yok. patavatsızlık derecesinde dobra bir dürüstlük abidesidir o. hani aman karşımdaki kırılır mı diyip doğru bildiğini esirgemez. dan dan söylemez ama o naif ses tonuyla gene söyler demek istediğini. o yüzden bizim olayımız kesinlikle kv nin gidişi vs si ile ilgili değil...

Ayrılmak çözüm değil, karşınızdaki insan değişmez, siz de keza öyle.... eee ne olucak peki bu olayın sonu?

normalinde bu ay ist a geçme ihtimali vardı. tam 1 sene oldu. resmen çift hayat yaşıyoruz. bazen takılırım ona pzr tessi günleri, "amannnnnn bugün de gitmeyiver yarın gidersin" diye o da der ki "olmaz ikinci adresteki bekler beni.

Canım en azından oturup konuşsanız da eşin isanbula geçiş yaptıktan sonra bir süre bekleyip öyle tekrar karar verseniz boşanma işine

Canım en azından oturup konuşsanız da eşin isanbula geçiş yaptıktan sonra bir süre bekleyip öyle tekrar karar verseniz boşanma işine

canım sanırım bu hafta sonu yapılacak olan toplantıda çıkıcak ak koyun kara koyun ortaya. dediğim gibi zaten her ne yaparsam yapayım pazar gecesine kadar eşimi görmeyeceğim. dilekçeyi almış evde ama verdi mi vermedi mi bilemiyorum. eşimle herhangi bir iletişime geçmeyi şu an için düşünmüyorum. perşembe akşamı yurtdışı valizini hazırlıcam. cuma günü ben işteyken o ülke dışına çıkıcak.

kimi arkadaşlar için belki bu konu gerçekten çok basit olabilir ama içimde kopan fırtınaları anlatamıyorum kimseye.

bu sadece evlilikten vazgeçiş değil, herşeyden vazgeçiş sanki. kendimi cezalandırıyorum farkındayım ama hissettiklerim bu yönde...

Son düzenleme:

En azından sizin için basit olmadığını,olamayacağını biliyoruz.Evlilikteki bu sorunlar tüm hayatımızı etkiliyor,özellikle sizin birini düzelttim derken diğerine başlamanız hiç basite alınacak bir durum değil.
Eşin ailesiyle sorunlar bir şekilde halledilirdi nitekim öylede yaptınız fakat eşle olan sorunlar kolay çözülemiyor.Sizin sorununuzdada bıkkınlık,tükenmişlik var.Buda çözülmüş gibi görünsede sadece üstü örtülecektir.Hiç kolay değil işiniz,allah yardımcınız olsun.

Amin. Teşekkürler...

hiçmi ümit yok yani..eşiniz hangi işle meşkul yani yurt dışına çıkma ve hafta içi ayrı olmanız başka bir iş şansıdamı yok..bunlardan anlıyorumki siz çok yorulmuşsunuz bu gitmelerden..eşiniz bu süre zarfında hiç aramadımı..

yaa seni cok iyi anliyorum cnm...yoruldum diosun...bunun gururla alakasi yok diyosun..ama ne olursun hemen vazgecme....esinde de hata var..ne o hemen"hazira" bakarmis gibi,dilekceyi kabul etmeler falan...en azindan"ne oluyo bu simdi" demesi lazimdi....o´da sanki bu günü beklermis gibi....öff bu erkek milleti varya....hadi sen gurur degil bu yaptigim diyosun da,onun ki ne o zaman?o da mi yoruldu?oysa herseyle savasan,idare etmeye calisan sen degil miydin?kim yapar senin yaptigin(kv meselesi falan)kim susar ve sabreder senin gibi???acikcasi ben yapmam..yapamammmmm...sirf esin eve yorgun argin geliyo bide ben kafasini sisrmeyeyim diye sen sustun uzun bi süre bazi konulari....dahada senin kiymetini bilememis demekki..senin gibisini zor bulur....cok güclü bi karaktere sahipsin sen unutma arkadasim...herseyin üstesinden gelrsin inaniyorum ben sanaaaa...ama ne olur 2.bi sans verin su evliligine.....kizinin hürmetine...onun hatirina...tabiki simdi sen geri adimi atmak istemiyosun dogal olarak....anlayabiliyorum....ama bi sekilde bu evlilik kurtulmali be arkadasim..bu kadar basit olamazzzz...bu kadar mantikli vede iyi anlasan bi cifte yazik olucak sonra...sevginize,askina yazik olucak...

çok çok şaşardım bu duruma geldiğine;daha bikaç gün önce forumda dolaşırken aklıma geldin biliyormusun,
acaba nasılsın,tekrar ''evim'' diyebildiğin eve dönünce k.v.den yana bi sıkıntı oldumu diye geçirimiştim içimden,
hatta konuna yazıp sormak istedim ama konuyu bulamamıştım.
istemeye istemeye bu kararı aldığın çok belli ama yinede en doğrusuna tabiki sen karar verirsin;
belki iş ciddiye binince gururmurur kalmaz eşinde;ne dersin
umarım diğer konun gibi bu da mutlu sonla biter

Alacım durumuna gercekten cok üzüldüm..
Tabiki boşanmanı her ne sebeple olursa olsun adına istemem..
Ama senin isteklerin hiçte yadsınacak derecede önemsiz mevzular değil..bilakis en önemli değerlerdir evlilikte bana göre..şöyleki; kendimden örnek vereyim;(3 senelik evliyim) Tv izlerken eşimin ayagına yaslarım basımı, yada bana sarılmıs vaziyette izler..uyuyacagımız zaman sacımı oksaya oksaya uyutur..sabah uyandıgında sacımı oksaya oksaya öperek uyandırır..bunlar öyle önemli ve değerliki benim için..çünkü ben bu tarz hareketleri ile hissediyorum sevildiğimi..her kadının bunu hissetmesi ve istemesi cok dogal bence..ha yapısında olmayabilir belki ama yine de insan sevdiği için fedakarlık yapamaz mı? bunu hepimiz yapıyoruz yeri geldiğinde..

Herseyin yoluna gireceğini inanıyorum..ama sana su konuda da katılıyorum arayıp dilekceyi verme deme..o zaten vermeyecekse(ki vermemiştir)anlarsın senin için fedakarlıkta bulunmaya basladıgını..verirse de herseyin hayırlısı bu kadar kolay bitmeyecek bir evlilik bu çünkü er yada geç ikinizin de sevgisi agır basacak zaten..yavrun adına ise bişey diyemiyorum kıyamam ne olur ne yasarsanız yasayın ona farkettirmeyin..hisseder..inş cok kısa bir süre sonra cok güzel haberler getirisin bize canım

Son düzenleme:
İşte bu. Yorgunluk, insan düşününce bir sürü nedeni olduğunu görüyor ve maalesef yorulduğunu fark edince içinden hiç bişey yapmak gelmiyor. Yanlış olduğunu bilsede verdiği kararlardan dönmüyor. Bu yorgunluk nasıl bişeydir, herşeyi alıp götrmeden gitmiyor. Acısı ıse tarifsiz, ne kadar zaman geçsede acısı geçmiyor, hafifliyor, bazen derinlere itiliyor, hiç beklenmedik bir anda çıkıyor ortaya. Ne diyeceğimi bilmiyorum, sana yol gösterebilecek konumda değilim, sadece acını anlıyorum ve hissediyorum.

canım normal şartlarda dışardan bakıldığında gerçekten sorunumuz yoktu. çünkü ben mutluluk oyunu oynuyor, içimdkei duyguları bastırıyordum. senelerin birikimi derken bunu demek istemiştim. e sabır taşı da olsa çatlıyor demek işte...

valla benimkinin kucağına 15 dak yatarım 16.dak "ay hayatım şu tarafa uzanıver, yanlış anlama seni düşündüğümden diyorum, hani sigara vs için kalkıp oturuyorum ya durmadan seni rahatsız etmiyim diye diyorum" der. ne istiyorsa benim için yani kendi için bir şey istiyorsa şerefisizim

evet gerçekten biterse bu evlilik yazık olacak. 10 senemize yazık olacak, insanların beklediğini vermiş olucaz bu kadar eziyete yazık olucak, belki bir çok insanın evliliğe bakışını değiştiricez ona yazık olucak. ama bu şekilde de ikimize yazık oluyor. ben sorunumuzu kabullendim her ikimiz de karşımızdakini olduğu gibi kabul etmek yerine, olmasını istediğimizi bekliyoruz. sonra gene üzülen biz oluyoruz. benim mutsuzluğum eşimi de mutsuz ediyor biliyorum...

eşim çok büyük bir uluslararası GSM firmasında bölgeler satış müdürü. kendine bağlı 4 bölge müdürü, bölge müdürlerinin altında bilmemkaç satış yöneticisi ve tabii yüzlerce bayii var. başka bir firmadan geçen sene bu firmaya geçti eşim. çok istediler bu firmadan. sektörde eşimin ismini neredeyse bilmeyen yoktur diyebilirim. ancak bu firmaya girdiğinde doğu ve orta marmara-ege ve batı karadenizin bağlı olduğu bölge müdürlerinin başındaki pozisyon açıktı. o zamanlar çok zor olabileceğini düşünmemiştim. hatta çok da desteklemiştim. çok istemişti burayı. şimdi o da tabii ki marmara anadolu-trakya bölgesine geçmek istiyor ancak şu anda halihazırda burda bulunan bir bölgeler müdürü var. eşimin buraya gelmesi için ya o kişiyle eşim yer değişicek, ya o kişi işten çıkıcak ya da o kişiye yeni pozisyon açılacak. yani olay ülke müdürünün insafında...

Son düzenleme:

tşk ederim arkadaşım. beni anlatmışın

keşke bende eşimin ilgisine karşılık verebilsem
son zamanlarda ona okadar krıcı laf söyleyerek kırıyorum uzaklaştırıyorumki bilemezsiniz ama o yinede hep benimle ilgileniyor sabret geçiçek sen bana değil içinde bulunduğun duruma kızgınsın diyor
yalnız bizde de bunalan taraf benim o hep yanyana yatıp bütün filmi öyle izlesek ay burdan kalkta şuraya geç demez sever
ama ben sanki içimde kurt var arkadaş rahat edemiyorum bi sağa önerim bi sola
film bize zindan olur en son kovalarım sen karşı koltuğa geçsene diye

demek gerçekten her şey zıttıyla var. ters kutupar birbirini çeker hesabı.
size örnek diyaloglar.. b (ben) e (eşim)

b- otur otur sıkıldım hadi dışarı çıkalım.
e-
evimi özledim ne güzel evdeyiz işte otur oturduğun yerde.

b-yahu tmm en azından kalk bi boğazda tur atalım
e- ben bütün hafta araba kullanıyorum bari hafta sonu sokma beni trafiğe
b-ben kullanırım sen gene dinlenirsin
e-yok sen psikopata bağlıyorsun daha çok geriliyorum, otur oturduğun yerde

b-hadi güzel bir gerilim filmi aç, iyisinden olsun ama şöyle korkalım biraz
e-ben şimdi bir gericem seni, kızım al açtım komedi filmi, otur seyredelim işte ne geriyorsun kendini

b-seni seviyorum
e-ben de seni...
b-ben de seni ne? küfür mü ettin???
e-töbe estğğğ

b-aşkım sen niye beni hafta içi hiç aramıyorsun özlemiyormusun beni?
e-gerek kalmıyorki hayatım sen arıyorsun yeterince.
b-pöfffffffffffffffffffffffff

b-sıkıldım
e-sıkı can iyidir çabuk çıkmaz

bir arkadaşın dedii gibi sanırım benim eşimin böceği ölmüş, benim ki de can çekişiyor.
(not: burda böcek ruh demekmiş biz de çok geç anladık)

Bu arada bugünOcak 4.
4 Ocak 1997 de çıkmaya başlamıştık eşimle.
Bir nevi yıldönümümüz yani.
Bari bunu hatırla da ara dimi? yok

Bu arada bugünOcak 4.
4 Ocak 1997 de çıkmaya başlamıştık eşimle.
Bir nevi yıldönümümüz yani.
Bari bunu hatırla da ara dimi? yok
emin olun hatırlamıştır,ama gururdur bu parmaklarına kramp sokup numarayı çeviremeyen...sizde olduğu gibi...

valla kocalarımızın huylarını değiş tokuş yapalım bak ben nekadar rahata ericem ohh be dünya varmış ikide bir dibime gelen yok

allah seni güldürdün beni kıs:)
yok mu bir gelişme..haftasonuna kadar gelmiyor değil mi?
bölyle belirsiz zaman zor gecer

allah seni güldürdün beni kıs:)
yok mu bir gelişme..haftasonuna kadar gelmiyor değil mi?
bölyle belirsiz zaman zor gecer

sizle konuşmak gerçekten çok iyi geliyor bana. iyi ki varsınız....

cuma ben işteyken gelip valizini alıp 8 uçağı ile uçacak. pazar akşamı geri gelicek diye biliyorum ben...

sizle konuşmak gerçekten çok iyi geliyor bana. iyi ki varsınız....

cuma ben işteyken gelip valizini alıp 8 uçağı ile uçacak. pazar akşamı geri gelicek diye biliyorum ben...

offf off
git kız izin al
uçağa onu uğurlamaya git
dargın gitmesin yola
ayrılacaksanızda ayrılırsınız
konuşmamaya ne lüzum varki o senin çocuğunun babası ayrılsanız bile bir ömür boyu görüşeceksiniz kızınız sayesinde
ne bileyim belki seni orda görünce şaşırır
dili çözülür..
ayrılma demiyorum o karar sizin kararınız ama böyle uzun yola gidipte gelirse sanki sen kendini daha çok üzeceksin aramadı etmedi..
ay ne bileyim birilerini kavuşturmayı okadar çok istiyorumki bu ilk sen olsan ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…