Tam da herşey düzeldi derken...

• Konu Sahibi Konu Sahibi A_L_A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde de öyle işte. bir şekilde ben çıkarırım onu dışarı hatta hep takılır
bizim evde son sözü hep ben söylerim "peki karıcım"diyerek der arkadaşlarına. eşim yapısında bir adamın bu cümleyi kurmasının ne kadr anlamlı olduğunu tahmin edebilirsiniz.

ama ben artık yaptığı hareketlerden, imalarından, koruyup kollamasından, jestlerinden falan bulup çıkarmak istemiyorum beni sevdiğini. ne bulmaca oynuyoruz burda ne de bir puzzle ın parçalarını birleştiriyoruz.

çok mu zor?? demek ki zor....

Yaşanan hiçbir olayı bilmiyorum ne yazık ki! Fakat dikkatimi çeken iki medeni insan gibi ayrılıyor olmanız..Hepiniz için hayırlısı olur inşallah..Söyliyecek çok fazla birşey bulamadım..
Sevgiler.

yok henüz o bölümü düşünmedim inan. zaten annemde ya hani hafta içi. ben anneme gidiyorum yanına. hafta sonu görüyor babasını. belki bir süre söylemem. yani o bölümü hakikaten kurmadım kafamda.

ayy onu da babası düşünsün canım.
çözüm bulmakta üstüne yok nasılsa.
bulur mantıklı bir yollll

tmm geldi dedi ki "dilekçe milekçe yok yırttım attım"
tekrar iki önceki mesajıma gidiyoruz.
eşim değişmeyecek yapısı bu.
ben değişemeyecem ve daha fazla tolere de edemicem...

e o zaman siz gösterin bana
bulun çıkış yolunu....

Son düzenleme:

Sorunlardan en büyüğü sizin inançsızlığınız aslında.. Eşiniz halinden çok şikayetçi olan kısım gibi görünmüyor sanki.. Sizden gayet memnun, evliliğinden memnun.. En azından benim anladığım bu.

Siz eşinizi çok sevseniz de ona olan inancınızı kaybetmişsiniz. Çözüm ne? Tabi ki eşinizin çabasıyla gerçekleşecek. Ben bunun için çabalayamam, "ya herru ya merru" işine gelirse tavrıyla hareket ederse elbette olumlu sonuçlanmayacak. Ama kendisinin bu kadar duyarsız olacağını sanmıyorum. Onu hareket geçirecek şey "boşanma dilekçesi" olmayacaktı ama o anı geriye alamıyoruz maalesef

evet eşim halinden memnun haklısınız.
memnuniyetsiz olan benim bunda da hemfikiriz.
direk öz eleştiri yapma sebebim bu zaten.
sorun bende mi? ben mi çok şey istiyorum? ben mi doyumsuzum? lükretmeyi bilmiyormuyum ? diye.

bu kouyu açma sebebim de bu değil mi zaten?
dışardan bakan sizlere o güzel gözlere, yorumlarınıza ondan ihtiyacım var...
hem de çok...

akşam oldu. aramasını beklemem bile bir hataydı.
gene beklentlerimin sonucunu yaşıyorum.
gene hüsran, gene gözyaşı...:2:

Madem bu kadar yorgunsunuz, bana göre şu durumda evliliğinizi kurtarabilecek tek şey, eşinizi aile terapisti konusunda ikna etmeniz. O zor kısmı aşabilirseniz (ki umarım aşarsınız) gideceğiniz uzman mutlaka "erkek" olmalı. Erkekler, "kadınların hayati ihtiyaçları"nın yerine getirilmesi gerektiğini bir başka erkeğin ağzından duyunca daha çok önemsiyorlar çünkü. İstedikleriniz kadınların büyük bir çoğunluğu için gerçekten "hayati ihtiyaçlar". Ben de dahilim bu gruba. İkna edebilirseniz etkili olacaktır. Allah yardımcınız olsun. Gerçekten üzüldüm...

Evet, eşin yönünden hiçbir sorun yok. Herşey yolunda, sorun sende. Çünkü yorulan sensin, yıllardır hayatı ona, kendine, çevrenize kolaylaştırmak için uğraşan sensin, iki kişilik seven, iki kişilik ağlayan, panikleyen, bütün duyguları iki kişilik yaşayan sendin. Ne oldu sevdiğimiz adamlara, onları bu hale biz mi getirdik acaba. Ben çok düşündüm bunu. Hatayı kendimde buldum, ben ne kadar yorulduysam onu da yordum. Benim coşkum, sevgim, aşkım, özlemim, onu düşünmem, özlemem yordu onu. Ona fırsat vermedim, bunları hissetmesi için fırsat vermedin ama ben içim o kadar olu idi hepsini onunla yaşamak, paylaşmak istedim. Bugün onbir ay oldu boşanalı, hala anlamadım neden bu kadar yorulduğumu. Dinleniyorum yavaş yavaş, düşünmemeye çalışıyorum. Tamir edemediğim çok büyük hayal kırıklıklarım var. Ona kızgın değilim, kırgınım. Geleceğimi çaldı benden. 9 yıllık evlilik toplam 12 yıllık beraberlik. Geleceğimi, ümitlerimi, özlemlerimi, insanlara olan güvenimi çaldı. Gene de kızgın değilim sadece kırgınım. Geçer mi kırgınlık, sanmam... Pişmanmıyım boşandığım için hayır asla, en azından evliliğimdeki kadar mutsuz değilim. Hatta mutlu olduğumu bile söyleyebilirim. Şu an sana yazarken ağlıyorum ama mutsuzlukdan değil, sadece daha önce yazdım ya içindeki acı insanın çıkıveriyor bir anda.

canım ben seni anlıyorum.Senin gibi bir kadınla eşin gibi bir adam huzurlu olabilirler.Ama heyecanlı bir aşk zor......Yani haklısın ama emin ol senin kafandaki gibi bir erkekle de problemler oluyor.Mesela süpriz yapmayı seven, gece yarısı elinden tutup kar topu oynamaya götüren,gözünün içne bakan, kavga ettikten sonra bütün gece son sürat araba kullanıp sabah karşında çiçeklerle biten birisini düşün...Ne tatlı di mi...Ama onunda çok farklı problemleri olabiliyor ki geçinemiyebiliyorsun.
Mesela düşün ki eşin böyle tutkulu, süpriz yapmayı, gezmeyi tozmayı seven ama aşırı kıskanç bir insan.Durmadan telefonlarını karıştırıyor.Giydiklerine karışıyor, iş arkadaşlarını bile kıskanıyor...Geçinebilir miydin?Yani eşinin huyu böyle ama onunla açık açık konuşsan yani onunla vakit geçirmek istediğini söyle...Dans kursuna falan yazılın haftada bir gidersiniz...Onun sevdiği bi şey yok mu...bi hobi falan beraber yapın...Ne bileyim bence biraz çaba gösterirseniz tabi ki mucize olmaz ama bu evlilikten daha çok zevk alabilirsiniz belki...tabi ki en iyisini siz bilirsiniz.Ama kimse beraber olduğu kişiyle dört dörtlük anlaşamıyor inanın

İşte bu ..
sen ne kadar şeffaf duygularını belırten tabir-i caizse sevgi pıtırcıgı bır evde buyumussen
eşinde tam tersi bir annenin aılenin evinde hamuru yoğrulmuş ..
böyle buyuyen bir adamın yukarıda anlattıklarını yapması aslında sana KENDINCE sevgisini belli etmeye çalışması demek ..
yani farkındayım cok oluyorum ama yıne aynı şeyleri soylucem , cunku Hayatta herşey istenilen gibi olmuyor , olamaz ..

hatırlarmısın : senın eşine yaptıgın sevgı gostergelerını , bır hanımın eşi ona yaptıgı ıcın hanım arkadaş burda dert yanıyordu .. al burdan yak ..

Bunlar eksiler .. tamam ama artıların daha çok değil mi ?
dilekçe işine gelince : ben erkek olsaydım sizin gb badireler atlattıktan sonra eşinin yerınde olup karım bana o dilekçeyi aramızda kavga bıle olmadan pat dıe cıkarıp verseydı ; aşkından gebersemde '' boşanmıyalım ben senı sevıyorum '' dıyemezdım .. Çunku bende senın suan dusunduklerını dusunurdum

ben bu kadar ( kendımce ) fedakarlık yapıp iyi bir eş olmaya çalısırken nasıl bızden bukadar basıt ve kolayca vagzecer onume önceden hazırlanmıs dılekceyı bır çırpıda nasıl koyar .. dıe kendı kendımı yerdım , suan eşinin kendısını yedıgı gibi ..

Ya canım sanki eşin gelse sana şöyle "seni çok seviyorum karıcığım, sen benim herşeyimsin, sensiz yapamam" dese öpse herşeyi unutacaksın gibime geliyor...

evli değilim ama yorum yapmak istedim.önceki konunuzu da okudum sonunda da ohh be mutlu son diye cok sevinmiştim çünkü siz eşinizi hala çok seviyorsunuz ve ona aşıksınız belli. bu kadar ilgi ve sevgi beklemeniz de ondan yoksa hani ona olan duygularınız körelseydi böyle şeyler aklınıza bile gelmezdi.siz eşinizi bu kadar severken bir de boşanmaya kalkıyorsunuz eşiniz de sizi çok seviyor önceki konunuzda ailesine karsı sizi korumasından anlaşılıyor ama sözlerle ifade edemiyor.bazı insanlar da böyledir mesela bnde öyle süslü cümleler kuramam pek.. bence bir orta yol bulabilirsinz evlilik terapistine gidebilirsiniz ki benim bir tanıdıdığım ve eşi gitmişti gercekten cok olumlu sonuclar aldılar.eşiniz de böyle bir durumda kabul eder diye düşünüyorum.hem boşanınca karsınıza bır daha bu kadar sevebilecegınız bır adam cıkacak mı?bosandıktan sonra hayatınız daha mı güzel olacak?üstelik bir de küçük bir kızınız varken... bence ikiniz de gururu bir kenara bırakıp sakin kafayla tekrar bir konusma yapın hem belki ileride eşiniz sizin bulundugunuz yerde bir işte calısmaya baslar belli mi olur?ben yine bir mutlu haber bekliorum sizden

Bu arada bizde gelişme mi nedir ne denir bilinmez ama bazı şeyler var..

Akşam anneme gittim. Biraz oradan buradan kouştuk ama annemde vardı bir gariplik. Ben kendi depresifliğimden öyle olduğunu zannettim. Arada dr vs diyorlardı babamla ikisi fısır fısır.

Neyse uzatmayayım. Babamın uzun süredir boynu ağrıyordu. Boyun düzleşmesi vardı onun getirisi olduğunu düşünüyorduk. Geçen hafta MR çektirmişti. Sonucunu sorduğumda gene düzleşme ile alakalı ağrılar olduğunu söylemişti babam.

Meğer değilmiş. Boynunda bir lezyon tespit edilmiş. Bu lezyonun fıtık veya düzleşme ile ilgili olmadığını biliyorlar ama neden olduğunu bilmiyorlarmış. Ciğer ve prostat sintigrafisi temiz çıkmış. Meğerse bugün PET CT yapılacakmış. Yani bizim anlayacağımız dille yazmam gerekirse, vücutta hiç hoş olmayan bişey var ancak bu bulunan henüz yavrusu, anasının nerde olduğunu bulmak için taramaya girecekmiş.

Ben zaten rahatsız olduğum için saklamışlar benden.

Ben duyar duymaz eşimi aradım tabi. Ağlaya ağlaya anlattım böyle böyle diye. Başka hiç bişey ne o sordu ne de ben. Konuştuk, kapattık....

Şu an tamamen durdu beynim zaten.... Artık hiç bişey düşünemiyorum sadece dua ediyorum....

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ..çok üzüldüm ..hemen karamsar olmayın inş kötü birşey çıkmaz ...her şerde bir hayır gizlidir..belki bu durum sizin barışmanıza vesile olur....kendinizi üzmeyin yıpratmayın..iyi düşününki iyi olsun...

İnşallah....

en azından belli bir yerle sınırlı kalmış olması için dua ediyorum dün geceden beri. onkoloji, kemoterapi, radyoterapi bana çok yakın kelimeler o kadar içiçeyim ki onlarla.....

gerçekten şu anda barışmak-boşanmak vs gibi bişeyi ne düşünebiliyorum ne yorumlayabilyorum. durdu beynim durdu...

Bazen herşey üst üste gelir. Allah babanıza acil şifalar versin. Yaş ilerledikçe bir sürü sağlık sorunu çıkıyor doğal olarak. Ama bana kalırsa bizim ve bizden sonraki nesil hastalık söz konusu olunca çok daha "çürük". İnanın bana babanız, büyüklerin tabiriyle "eski toprak". Allah'ın izniyle onlara kolay kolay bişey olmaz. Daha sağlamlar bizden. Bizi yıkan, onlara fiske gibi gelir. Belki biraz moral problemi yaşar ama desteğiniz ve sevginizle yaşam kalitesini yükseltecektir. İnanmak çok önemli biliyorsunuz. İnanın ve hayattan güzel şeyler çağırın. İçimizden bile konuşsak, hayat herşeyi duyuyor unutmayın.

Her zaman dediğim gibi Allahım kimseyi ne sağlığıyla ne de huzuruyla sınamasın...

Çok geçmiş olsun Ala.. Ben de ne yazık ki söylediğiniz kelimelere aşina biriyim. Ama lütfen olumlu düşünün. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatacaksınız durumu..

Her şerde bir hayır vardır dedikleri de belki budur. Hemen eşinizi aramanız onunla dertleşmeniz bir şeylerin göstergesi tabi.. Allah hayırlara çıkarsın..

Amin tşkler...Allah'ım bu kelimeleri hayatımızdan tamamiyle çıkarsın inşallah.

Hiç düşünerek yaptığım bi hareket değildi zaten.
Raporu gördüğüm anda (radyoloji raporundan bahsediyorum)
Direk tel açtım. Telefonu kapattıktan sonra farkettim, aa ben *yı aradım diye.
Yani direk her zamanki gibi davrandım, o da daha 10 dak önce konuşmuşuz gibi karşıladı.

oncelikle gecmis olsun, insallah bir sey cikmaz canim :26:
iyi dusun iyi olsun derler...

uzun yazmayacagim cunku cevabim cok net olacak :79:

esinizle aranizdaki sorunu asacaksiniz ve bosanmayacaksiniz :92:

olur boyle seyler, bu bosanma konusunu gundeme getiren ilk cift siz degilsiniz eminim, o yuzden bu olayi ikinizde cok buyutmeden barisin lutfen
hic kimse tam anlamiyla mutlu degil, her iliskide bir takim bosluklar oluyor ama bunlar hep bosanmayi gerektirmez canim.
insallah guzel haberlerinizi duyariz yakinda...

ala son yorumlarını okuyana kadar daha farklı düşünüordum ama kusura bakmada artık eşinle arandaki mesele hakkında bu şekilde düşünmüyorum

bence sen çok fazla abartıyorsun sanki her an bişeyler olması için tetikteymişsin gibi sürekli bi beklentiler içindesin

zmana bırakmayı neden düşünmüyorsun

baban için çok üzüldüm geçmiş olsun

ama artık muhabbet baydı ya boşanın ya barışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…