tam da isme karar vermişken rüyanda başka bir isim koyman söylenmesi.

luck25

hamurişidelisi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
633
414
18
Aklım karışık.

Eşimle oğlumuzun ismi konusunda çoktan karar verdik.ancak 3 gün kadar önce gördüğüm rüyayla aklım karıştı.Rüyamda oğluma Emir diye sesleniyorduk.

Şimdi koysakmı koymasakmı bilmiyorum.
Açıkçası rüyamda görmüş olmak beni etkiledi baya..
Ne yalan söyleyim önceden aklımın ucundan geçmemiş olan bu ismi ben çok beğendim..
Eşim ise ilk isimde kesin kararlı.
Ne yapmalı...

İlk isim ne ? Bende isim düşünüyorum da bende gördüm bikaç kez insanların aklıma soktuğu isimlerle ... ondan pek etkilenmiyorum da bi ablamın başına daha hamile olduğunu bilmeden bi kadın markette tutmuş oğlun olucak ismi su olucak demiş bi de anneme olmuş aynısı ablamın ismini koymuş sevdiği iyi ahlaklı dini bütün bi kadınmış o da hamile olduğunu bilmeden söylemiş bence istedğiniz ismi koyun ayy çok uzun yaptım kusura bakma

ikisini koy o halde ne dersin :)

İki isim kabul etmiyor eşim .. ilk isim babasının adı olacak ikinci bir isim olursa babamın adınj koymak anlamsız olur diye

İkinci isim kabul etse Eymen çok istemiştim ilk zaman

İşte ben de eğer önceden düşünmüş olduğum bişey görmüş olsam hiç takılmazdım bilinçaltı diye de Emir hiç aklımdan geçmemişti

İşte ben de eğer önceden düşünmüş olduğum bişey görmüş olsam hiç takılmazdım bilinçaltı diye de Emir hiç aklımdan geçmemişti
O zaman göbek adı deniyo ya öyle koyabilirsin kulağına okursun ama kimliğinde falan yazmaz

Canim ak sakallı dede soylememis sonuçta bu çocuğun adı emir diye :) sadece sen seslenmissin ama haklısın insan etkileniyor ve bu emir de bişey var :))) çünkü bende hamileyim ve bende rüyamda cocuguma Emir diye seslenmistim ama koymayı düşünmüyorum :)

Bende ruyamda baska isim konuldugunu gordum ama koymadim cocuguma istemedim o ismi. Bilincaltida olabilir

Birde emir cok guzel bir isim oldukcada tercih ediliyor. Ancak dezavantaji bu bir anlamda. Yegenimin sinifinda yedi tane Emir varmis. Dusunsenize ogretmen Emir diyor yediside
kalkiyormus ayaga:) cocuk icin zor bir durum. Iyi dusun derim

göbek adı olarak koyun. benim de var göbek adım. çokta severim, kullanırım.
emir çok güzel bir isim.

Kabul etmiyor derken ? Çocuk bir tek eşinizin galiba ?

O biraz benden kaynaklı.
Sevgiliyken nişanlıyken oğlumuz olursa babamın adını koyarmıyız teklifine tabiikii diyen bendim şimdi de yan çizemiyorum :) ikinci bir isim kendim de sevmiyorum ama sonradan bi nedense eklenti yapmak istedim kafamda kavak yelleri varken söz veren bendim ahh ah :)
Yoksa fikrimi almadan hareket edecek biri değil.bu konuda böyle ısrarcı sadece.

Diğer ismi bilinçaltı kabul etmiyor olabilir bence. Kayınpeder ismiymiş

Hahah olabilir. Ama gerçi kayınpederimi severim ne bileyim çok önceden eşime de söz verdiğim için kabul etmiştim ismi. Ama demekki kalmış biyerlerde ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…