ikisini koy o halde ne dersin :)
Uyumlu yani kulağa hoş geliyor sankidiğer ismi nedir? eger uyumluysa ikisini de koyun.
İlk isim ne ? Bende isim düşünüyorum da bende gördüm bikaç kez insanların aklıma soktuğu isimlerle ... ondan pek etkilenmiyorum da bi ablamın başına daha hamile olduğunu bilmeden bi kadın markette tutmuş oğlun olucak ismi su olucak demiş bi de anneme olmuş aynısı ablamın ismini koymuş sevdiği iyi ahlaklı dini bütün bi kadınmış o da hamile olduğunu bilmeden söylemiş bence istedğiniz ismi koyun ayy çok uzun yaptım kusura bakma
O zaman göbek adı deniyo ya öyle koyabilirsin kulağına okursun ama kimliğinde falan yazmazİşte ben de eğer önceden düşünmüş olduğum bişey görmüş olsam hiç takılmazdım bilinçaltı diye de Emir hiç aklımdan geçmemişti
Canim ak sakallı dede soylememis sonuçta bu çocuğun adı emir diye :) sadece sen seslenmissin ama haklısın insan etkileniyor ve bu emir de bişey var :))) çünkü bende hamileyim ve bende rüyamda cocuguma Emir diye seslenmistim ama koymayı düşünmüyorum :)Aklım karışık.
Eşimle oğlumuzun ismi konusunda çoktan karar verdik.ancak 3 gün kadar önce gördüğüm rüyayla aklım karıştı.Rüyamda oğluma Emir diye sesleniyorduk.
Şimdi koysakmı koymasakmı bilmiyorum.
Açıkçası rüyamda görmüş olmak beni etkiledi baya..
Ne yalan söyleyim önceden aklımın ucundan geçmemiş olan bu ismi ben çok beğendim..
Eşim ise ilk isimde kesin kararlı.
Ne yapmalı...
Kabul etmiyor derken ? Çocuk bir tek eşinizin galiba ?
Diğer ismi bilinçaltı kabul etmiyor olabilir bence. Kayınpeder ismiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?