- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Emir eymen de güzel olmuş vallaİşte ben de eğer önceden düşünmüş olduğum bişey görmüş olsam hiç takılmazdım bilinçaltı diye de Emir hiç aklımdan geçmemişti
Valla eşiniz de onlara destek çıkıyorsa siz doğurunca nüfusa sizsiz gidip yazdırıverirler.İnşallah böyle bir durum olmaz.Ya anlamadığım çocuk olunca erkeklerin baba ismi dede ismi koyma isteği. Babalarınında torunuma benim adımı koyun diye diretmesi. Anne babalarından önce isim düşünmeleri. Ben hamile değilim daha 5 ayda düşünmüyorum ama kv kp isim koymuşlar eşimin dedesinin ismi ile kp ismi olacakmıs. Eşim de evet diyor. İcimden tabi tabi annesi sizsiniz diyorum ve gülüp geçiyorum. İstediğin ismi koy. Rüyadaki de güzel eymen de güzel.
İnanın aynısını düşünürdümBu rüya meselesi bana hep kadınlrın uydurması gibi geliyor erkekleri isimde ikna edemeyince
kp ismi cok eski cag mi bari nazmi sukru vs gibi?
Emir eymen de güzel olmuş valla
Son yıllarda doğan 5 erkek çocuktan ortalama 3'ünün ismi Emir dersem etkili olur mu bilmem?
Bence eşinle karar kıldığın ismi koy.
Ya anlamadığım çocuk olunca erkeklerin baba ismi dede ismi koyma isteği. Babalarınında torunuma benim adımı koyun diye diretmesi. Anne babalarından önce isim düşünmeleri. Ben hamile değilim daha 5 ayda düşünmüyorum ama kv kp isim koymuşlar eşimin dedesinin ismi ile kp ismi olacakmıs. Eşim de evet diyor. İcimden tabi tabi annesi sizsiniz diyorum ve gülüp geçiyorum. İstediğin ismi koy. Rüyadaki de güzel eymen de güzel.
Rüyaya itibar etmeyin,bir anlam aramayın, yok çünkü..
Kalbinizi bozmayın boşuna, karar verdiğiniz ismi koyun.
Hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?