tam da isme karar vermişken rüyanda başka bir isim koyman söylenmesi.

Kp hayatta anladığım kadarıyla, o zaman neden onun ismini koyuyorsunuz. Erkek tarafinı göklere çıkarmak için mi?

Hani ölmüş olsa bi derece hak veririm de, bu durumda ne gerek var?

Bekarken de tamam demiş olman birşeyi değiştirmiyor, sanki noterde kontrat yaptınız. Fikrin değişmiş olabilir, sonuçta insan evlenmeden önce gelecekteki çocuğu için türlü türlü isim beğenir, gün gelir kendi beğendiği isimleri bile koymaz, saçma gelir.

Illa da koyalım, kalbi kırılmasın diyorsan, ben daha önce babanın ismini koyarız derken bir isim daha koyarız diye hesap etmiştim dersin...

Rüya konusunda da, ben de hamileyken hiç aklımdan geçirmediğim bir isimle seslendim rüyamda oğluma. Hatta cinsiyeti belli değildi o zaman. Düşündüğümüz türlü türlü isimden hiçbirini koymadık, rüyamda gördüğümü ve yanına uydurduğumuz bir ismi daha koyduk.

Ben de ruyamda gordugum ismi koydum 2 isim oldu. Hem de hic aklimda yoktu o isim. Tercih senin koymayadabilirsin.

Rüyaya itibar etmeyin,bir anlam aramayın, yok çünkü..
Kalbinizi bozmayın boşuna, karar verdiğiniz ismi koyun.
Hayırlı evlat olsun inşallah

Eşimle isme karar verdikten sonra rüyamda kızıma Ilgın ismini verdiğimizi gördüm.Ilgın adını görmemde herhangi bir etkilenme olduğunu düşünmüyorum.Zira Ilgın diyince aklıma sadece Konya gelirdi.Nitekim de koymadık.Önceden kararlaştırdığımız ismi koyduk.Rüyaların çok da önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum.Ancak kızım bu yıl kreşe başladı.Bir arkadaşının kendisine sürekli Ilgın diye seslendiğini söylüyor.Tuhaf bir durum da var yani

Ya anlamadığım çocuk olunca erkeklerin baba ismi dede ismi koyma isteği. Babalarınında torunuma benim adımı koyun diye diretmesi. Anne babalarından önce isim düşünmeleri. Ben hamile değilim daha 5 ayda düşünmüyorum ama kv kp isim koymuşlar eşimin dedesinin ismi ile kp ismi olacakmıs. Eşim de evet diyor. İcimden tabi tabi annesi sizsiniz diyorum ve gülüp geçiyorum. İstediğin ismi koy. Rüyadaki de güzel eymen de güzel.

Son yıllarda doğan 5 erkek çocuktan ortalama 3'ünün ismi Emir dersem etkili olur mu bilmem?
Bence eşinle karar kıldığın ismi koy.

Ay aklıma yengem geldi babaannemin büyükbabamın adını koymamak için her hamileliğinde rüyasında bir isim görmüş ve 6 çocuk var yani. Bende kp kv ismine karşıyım. Sonuna kadar savaşın istemediğiniz ismi koymayın.

Valla eşiniz de onlara destek çıkıyorsa siz doğurunca nüfusa sizsiz gidip yazdırıverirler.İnşallah böyle bir durum olmaz.

kp ismi cok eski cag mi bari nazmi sukru vs gibi?

Eh yani biraz :) ne koyacaksınız diye soruyorlarya söylüyoruz,hııımm.. diye oluyor tepkiler yani öyle bir isim :)
Ama nr bileyim çok önceden söz verdim diye hem eşimi kırmak istemedim hemde kayınpeder çok mutlu oldu adama gıcık olsam sevmesem koymazdım belki adınıda ama çok da zoruma gitmrmişti onun ismi olacak olması.
Eski diye biraz tereddütüm vardı sadece

Son yıllarda doğan 5 erkek çocuktan ortalama 3'ünün ismi Emir dersem etkili olur mu bilmem?
Bence eşinle karar kıldığın ismi koy.

Haha evet çokmuş gerçekten.
Zor olabilir ilerde çocuk için.
Hoş gerçi eski isim koydunuz da diyecek ilerde :)

Nedense ta baştan öyleydi bizimki,
Beni kırma ne olur bunda babamın afı olsun söz diğerleri sen ne dersen o olsun diiynce kıramadım.
birde söulediğim gibi kayınpederim çok iyi biri.belki sevmesem koymazdım yine diretirdim
Eşinize simdiden belli edin ki sorun çıkmasın ilerde.birde kv ve kp bu konuda ısrar ediyırsa tabi daha itici gelir daha da koymak istemezsiniz haklı olarak

Rüyaya itibar etmeyin,bir anlam aramayın, yok çünkü..
Kalbinizi bozmayın boşuna, karar verdiğiniz ismi koyun.
Hayırlı evlat olsun inşallah

Bakalım öyle olacakgibi görünüyor.
Eşime rüyayı anlattım bidaha oğlumuz olursa ona koyalım dedi. Kapattım konuyu :)

Rüyada her görülen şey ilahi bir emir olmuyor .
İsim konusunu çok düşündüğünüz için böyle bir şey görmüşsünüz.
İstediğinizi koyun rüyalarımızla değil irademizle hareket etmeliyiz.

her hamile kadın rüyasında bebek ismi duyuyo genel bişey galiba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…