- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
O biraz zor nüfusta arkadaşım var. Nasip olursa o zaman yardımcı olucam dedi.Valla eşiniz de onlara destek çıkıyorsa siz doğurunca nüfusa sizsiz gidip yazdırıverirler.İnşallah böyle bir durum olmaz.
Şimdiden boşuna beklenyi içine girmeyin diyorum onlarada eşime de. Onlar desinler. Beraber koyacağız dayatma bir isim olmayacak inşallah.Nedense ta baştan öyleydi bizimki,
Beni kırma ne olur bunda babamın afı olsun söz diğerleri sen ne dersen o olsun diiynce kıramadım.
birde söulediğim gibi kayınpederim çok iyi biri.belki sevmesem koymazdım yine diretirdim
Eşinize simdiden belli edin ki sorun çıkmasın ilerde.birde kv ve kp bu konuda ısrar ediyırsa tabi daha itici gelir daha da koymak istemezsiniz haklı olarak
Emir mi bi düşünün derim çok yaramaz oluyorlar 9 aylık oğlumdan biliyorumAklım karışık.
Eşimle oğlumuzun ismi konusunda çoktan karar verdik.ancak 3 gün kadar önce gördüğüm rüyayla aklım karıştı.Rüyamda oğluma Emir diye sesleniyorduk.
Şimdi koysakmı koymasakmı bilmiyorum.
Açıkçası rüyamda görmüş olmak beni etkiledi baya..
Ne yalan söyleyim önceden aklımın ucundan geçmemiş olan bu ismi ben çok beğendim..
Eşim ise ilk isimde kesin kararlı.
Ne yapmalı...
Bende rüyada görülen isimlerin konulması gerektiğini düşünmüyorum hamileyken rüyamda bi dede gördüm kızın olacak adını mine koy dedi. Ama oğlum oldu.Tutmadı yani. Kızım olsaydı belki etkilenirdim
sizin bu msjiniz konusahibinin eşinden daha itici ve tiksindiriciüff kocan çok itici. daha sevgiliyken isim pazarlığı yapmış. Adama bak ya. Böyle tipler çok sinir bozucu. Hatta ben tiksiniyorum böyle erkeklerden.
üff kocan çok itici. daha sevgiliyken isim pazarlığı yapmış. Adama bak ya. Böyle tipler çok sinir bozucu. Hatta ben tiksiniyorum böyle erkeklerden.
Doktora söyleyin doğum sertifikasını size versinler sizin de aileniz nüfusa falan gitsinO biraz zor nüfusta arkadaşım var. Nasip olursa o zaman yardımcı olucam dedi.
sizin bu msjiniz konusahibinin eşinden daha itici ve tiksindirici
Canm bizde eşimin babasının ismini koycaz ama yanına bi isim daha koy.bence esmde tek babasının ismini istyodu babanın yanında ben çocuğa kizsam ismiyle bisey desem baban yanls anlr olmaz dedm kabl ettiİki isim kabul etmiyor eşim .. ilk isim babasının adı olacak ikinci bir isim olursa babamın adınj koymak anlamsız olur diye
İkinci isim kabul etse Eymen çok istemiştim ilk zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?