tam da isme karar vermişken rüyanda başka bir isim koyman söylenmesi.

Şimdiden boşuna beklenyi içine girmeyin diyorum onlarada eşime de. Onlar desinler. Beraber koyacağız dayatma bir isim olmayacak inşallah.

Oğluma hamileyken ben de adını Tuna görmüştüm ama koymadım. Çok etkilemedi beni açıkçası. Arada koysa mıydım diye düşünmüyor değilim :)

Bende rüyada görülen isimlerin konulması gerektiğini düşünmüyorum hamileyken rüyamda bi dede gördüm kızın olacak adını mine koy dedi. Ama oğlum oldu. Tutmadı yani. Kızım olsaydı belki etkilenirdim

Kızım doğduğunda rüyamda ismini soruyo biri bi ses erkek ismi söylüyo yok kızım oldu adı şu diyorum ikinciye koyarsn dio..
Çokta güzel ikinci oğlan olursa ins. Koycam..

Emir mi bi düşünün derim çok yaramaz oluyorlar 9 aylık oğlumdan biliyorum

üff kocan çok itici. daha sevgiliyken isim pazarlığı yapmış. Adama bak ya. Böyle tipler çok sinir bozucu. Hatta ben tiksiniyorum böyle erkeklerden.

Ayni ismi bende gordum hatta mine koyariz kizimiz olursa dedik.

Hamile kaldim kiz oldugu belli olunca baska isim arayisina basladim

Dogdu minik ama mine olmadi.

offf bene hamileyken ruyamda isim gorucem diye korkmustum.cunku gorseydim ve ruyadan etkilenseydim o ismi koyardim.sizin gordugunuz isim guzel ben sacma isimler gorursem diye korkuyordum :)))
bence kimligine esinin istedigi ismi yazdirin kulagina iki ismide okutun

İlk isim ne hala söylememiş konu sahibi, ısrarla söylemiyor :))) boşu boşuna tum mesajları okudum.

bilinçaltınızda olmasa emir diye seslenmezdiniz. allah askına kim sizin cocugunuzun ismini degistirmenizi onemseyecek de yuce ruhlar ruynıza girecek..

ruyada gordugunuz icin degil de begendiyseniz iki ismi de kullanın

Valla ne yalan söyliyim ben de rüyadan etkilenirdim ve koyardım. Benim ismim öyle konulmuş..

üff kocan çok itici. daha sevgiliyken isim pazarlığı yapmış. Adama bak ya. Böyle tipler çok sinir bozucu. Hatta ben tiksiniyorum böyle erkeklerden.

neden bukadar büyük konuşma gereği duydunuz ki. sebebi neydiki

ben rahatsız olmadım ki bunu da pazarlık olarak görmedim.aksine 7-8 senelik birlikteliğin nişanlanmaya yakın döneminde ilerisi için konuştuğumuz şeylerden biriydi, anormal de gelmedi ne yalan söyleyim :)

eşimi ve beni tanımadan sadece bu konudan eşime itici adam ıııyykk diyerek konuşmanız da sizi itici yaptı

İki isim kabul etmiyor eşim .. ilk isim babasının adı olacak ikinci bir isim olursa babamın adınj koymak anlamsız olur diye

İkinci isim kabul etse Eymen çok istemiştim ilk zaman
Canm bizde eşimin babasının ismini koycaz ama yanına bi isim daha koy.bence esmde tek babasının ismini istyodu babanın yanında ben çocuğa kizsam ismiyle bisey desem baban yanls anlr olmaz dedm kabl etti

Bilinçaltıdır o canım ya, bilinçaltıdır. Atıyorum çok absürd bir işim demiş olsa yine düşünecek miydiniz?

bebeğe isim ararken çok fazla isim bilinçaltınızda kalıyor, özellikle bu da iyiymiş dediğiniz. bu bir haberci rüya değil, bu bir bilinçaltı rüyası. kafanız rahat olsun bence.

Rüyamda gördüğüm ismi değil eşimle kararlaştırdığım ismi koyardım.
Tabi kararlaştırdığım isim de kayınpederimin ismi olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…